Sparta – Vítkovice 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC Sparta Praha
3:2 (1:0, 0:0, 1:2 - 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Středa 26.10.2022, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:26
    A je to obránce Michal Kempný (SPA), který vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za podrážení a sparťanská posila už sedí na lavici hanby.
     
    36:56
    Hosté budou hrát další přesilovou hru. Na trestnou lavici tentokrát zavítal za hákování útočník David Tomášek (SPA), který stráví následující okamžiky na lavici hanby.
     
    27:13
    Juraj Mikuš (VIT) je prvním vyloučeným hráčem na straně Vítkovic, kdy trefil hokejkou Davida Tomáška. Vítkovický bek si za svůj čin vysloužil dvě minuty.
     
    20:46
    Druhým vyloučeným hráčem na straně domácího týmu je obránce Michal Moravčík (SPA), který se provinil nebezpečnou hrou vysokou holí a už sedí na lavici hanby.
     
    08:44
    Pozor, hosté si zahrají první přesilovou hru v utkání. Na trestnou lavici usedl útočník Petr Hauser (SPA), který vyfasoval čtyři minuty za hru vysokou holí.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 15. Sobotka (Řepík, Horák), 52. E. Thorell (Tomášek), 61. Řepík (Sobotka, Kempný) – 52. Lakatoš (Bukarts), 55. Kalus (Lindberg)


    HC Sparta Praha: Kořenář (J. Kovář) – Krejčík, Moravčík, Kempný, Mikliš, Němeček, Jandus, Polášek (A) – Sobotka (A), Horák, Řepík (C) – E. Thorell, D. Vitouch, Tomášek – D. Simon, G. Thorell, Hauser – Safin, M. Vitouch, Konečný.
    Trenér: Pavel Patera

    HC Vítkovice Ridera: Stezka (Klimeš) – Mikuš (A), Grman, Koch, Raskob, Gewiese, L. Kovář, J. Stehlík – Bukarts, Krieger, R. Půček – Fridrich, Chlán, Lakatoš (C) – Dej, Lindberg, Kalus – Lednický, Marosz, Krejsa.
    Trenér: Miloš Holaň

    Rozhodčí: Hribik, Jeřábek – Hynek, Špůr

    Diváci: 8 864
    bahis siteleri