Boston – Detroit 5:1 (kon.) | Philadelphia – Florida 4:3 (kon.) | Ottawa – Minnesota 2:4 (kon.)
Buffalo – Montreal 2:3 (kon.) | Nashville – St. Louis 6:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 5:6 (kon.)
Dallas – Washington 2:0 (kon.) | Seattle – Vancouver 4:5 (kon.) | San Jose – Toronto 4:3 (po pr.)
Los Angeles – Winnipeg 4:6 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
5:6 (2:1, 2:2, 1:3)
Edmonton Oilers
Pátek 28.10.2022, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto zápasu je to ode mě vše, přeji vám hezký den a někdy zase u onlajnu na počtenou! (05:29:29)
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Connor McDavid (EDM) – 3+1
    2. Leon Draisaitl (EDM) – 2+1
    3. Patrick Kane (CHI) – 1+2
     
    Česká a slovenská stopa

    Do tohoto utkání nenastoupil český ani slovenský hokejista. Přesto jsme se české stopy dočkali, jelikož jedním z čárových rozhodčích byl Libor Suchánek.
     
    Kdo se postavil do brankoviště?
    Alex Stalock (CHI) – 32 zákroků, 6 OG, úspěšnost 84,2 %, odchytal 60:00

    Jack Campbell (EDM) – 31 zákroků, 5 OG, úspěšnost 86,1 %, odchytal 60:00
     
    Statistiky
    Střely na bránu: 36 – 38 | Přesilová hra: 2/10 – 3/7 | Trestné minuty: 18 – 22
     
    WOW, WOW a ještě jednou WOW! K vidění bylo v Chicagu naprosto fantastické utkání, které bylo okořeněno jedenácti brankami, když ta rozhodující padla pouhých třicet osm sekund před koncem. Edmontonu se znovu povedl vstup do periody a v jejím půlce se dostal dokonce do vedení. Právě v jednapadesáté minutě navíc zkompletoval Connor McDavid hattrick. Tři minuty před koncem srovnal Patrick Kane a skoro to vypadalo, že se půjde do prodloužení. V poslední minutě ale udělali domácí obrovskou chybu v obranném pásmu, čehož využil Leon Draisaitl, jenž rozhodl o vítězi tohoto duelu ještě v základní hrací době.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Oddechový čas pro tým Chicago Blackhawks.
    59:22 Leon DRAISAITL - 5:6
     
    59:22
    Edmonton právě vstřelil branku! Neskutečné, do konce třetí třetiny nám chybí třicet osm sekund a hosté se znovu prosazují! Jonathan Toews nedokázal vyhodit kotouč obranné třetiny a rázem vzniklo přečíslení. Na jeho konci stál LEON DRAISAITL, který ranou z první nedal přesouvajícímu se gólmanovi šanci na zákrok.
     
    59:00
    Minuta do konce základní hrací doby!
     
    58:26
    Zach Hyman mohl před několika okamžiky rozhodnout, ale neuspěl. Nyní se pustil do napadání v útočném pásmu, avšak proti přesile mnoho šancí neměl.
     
    57:55
    Do konce základní hrací doby nám chybí něco málo přes dvě minutky a my jsme viděli už neuvěřitelných deset branek. S určitosti dnes ještě jednu uvidíme.
    56:50 Patrick KANE - 5:5
     
    56:50
    Chicago právě vstřelilo branku! A tak přišel trest, v Chicagu máme opět srovnáno! Jack Campbell vyrazil těžkou ránu od modré před sebe, kde si puku jako první všimnul PATRICK KANE, který rozvlnil síť a možná poslal zápas do prodloužení.
     
    56:28
    Tady mohlo být rozhodnuto! Zach Hyman byl totiž schovaný za obranou domácích, když dostal na modrou přihrávku. Zkusil to bekhendovou kličkou, ale Alex Stalock chytá!
     
    55:47
    Leon Draisaitl se snažil zachytit puk u mantinelu, ale nepovedlo se mu to. Na druhou stranu byl v útočném pásmu sám, takže rychlý protiútok nehrozil.
     
    55:11
    Jake McCabe posílal z první puk před branku. Ten mu sice sjel z hokejky, ovšem našel Taylora Raddysha. Proti němu ale dobře vyjel gólman hostí a pokus zneškodnil.
     
    54:30
    Jack Campbell se rozhodl vypomoci spoluhráčům s rozehrávkou, když zastavil kotouč za svou brankou a odehrál ho těsně před jedním ze soupeřů.
     
    53:58
    Edmonton sice přesilovou hru nevyužil, na druhou stranu odkrojil dvě minuty do konce zápasu. Oilers jsou tak dvěma bodům blíže, i když konec ještě není.
     
    53:24
    Jonathan Toews je na ledě!
     
    52:46
    Tyson Barrie poslal kotouč na obsazeného spoluhráče, načež domácí posunuli kotouč do středního pásma. Tentokrát hosté nejspíše přesilovku nevyužijí.
     
    52:15
    Chicag se posléze povedlo dvakrát vyhodit kotouč a zatím toto oslabení brání velmi dobře.
     
    51:50
    Evan Bouchard dostal nabito na modrou a chtěl dát do své rány všechnu svou sílu. To se mu povedlo, jenže u toho zlomil hokejku a musí na střídačku.
     
    51:24
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks:
    Jonathan Toews – 2 min., sekání.
    50:16 Connor MCDAVID - 4:5
     
    50:16
    Edmonton právě vstřelil branku! Povede a je z toho využitá přesilová hra, vedení domácích a HATTRICK! Těžkou práci měl na útočné modré Evan Bouchard9, ale zvládl nájezd dvou soupeřů. Následně našel křižným pasem CONNORA MCDAVIDA. Ten ještě stahovačkou obehrál soupeře a jeho pokus z prostoru slotu se zastavil až v brance. Nádhera, sledovat tohoto Kanaďana.
     
    49:54
    Oilers se nemohou usadit pořádně v pásmu, tak třeba se jim to povede nyní...
     
    49:07
    Edmonton má dobrou možnost na otočení skóre, přece jen má dnes celkem slušné procentuální využití přesilových her, ovšem nyní se mu úplně nedaří.
     
    48:48
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks:
    MacKenzie Entwistle – 2 min., vysoká hůl.
     
    48:08
    Dylan Holloway projel obranou domácích jako nůž máslem a zkoušel to bekhendem na přední tyčku. Tam ovšem Alex Stalock žádné místečko nenechal.
     
    47:25
    Edmonton sice dobře napadalo, ovšem přesila domácího celku měla nakonec rozhodující slovo. Blackhawks se ale s pukem tedy daleko nedostali.
     
    46:48
    Andreas Athanasiou je na ledě!
     
    46:14
    Hostující kapitán dostal svůj celek do útočného pásma, ale Oilers mají s napadáním domácích značné potíže. Chicagu se tak nakonec povedlo vyhodit.
     
    45:47
    Connor McDavid si sjel do své oblíbené pozice a vyslal jednu ze svých jedovatých ran. Alex Stalock ale stihl své betony sklapnou naprosto včas.
     
    45:21
    Hostující hokejisté tak hrají zkrácenou přesilovou hru a mají šanci na další otočku skóre. Tu jsme dnes viděli opravdu několikrát na obou stranách.
     
    44:57
    Evan Bouchard je na ledě!
     
    44:48
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks:
    Athanasiou – 2 min., nedovolené bránění brankáři.
     
    44:19
    Až nyní se Blackhawks usadili v útočné třetině. Následovala ovšem nepřesná přihrávka na útočnou modrou a domácí musí opustit útočnou třetinu.
     
    44:00
    To se uvidí, ovšem zatím tomu nic nenasvědčuje. Puk totiž dolétl až k domácímu gólmanovi.
     
    43:14
    Jedenáctá, už jedenáctá přesilová hra pro Chicago. To se dosud prosadilo dvakrát v početních výhodách, přidá dnes i třetí přesný zásah s v této výhodě?
     
    42:57
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers:
    Evan Bouchard – 2 min., držení.
     
    42:08
    Blackhawks se hnali do přečíslení tři na dva, když hosté doslova propadli ve střední třetině. Střela z pravé strany se ovšem ani nevešla mezi tři tyče.
     
    41:40
    Oilers jsou hodně aktivní i po vstřelené brance. Tyson Barrie dostal nabito na modrou, ale jeho tvrdou ránu udržel Alex Stalock někde ve výstroji.
    40:24 Ryan NUGENT-HOPKINS - 4:4
     
    40:24
    Edmonton právě vstřelil branku! Tentokrát to hostům trvalo dvacet čtyři sekund, než se prosadili po začátku třetiny! Leon Draisaitl našel bekhendovým pasem najíždějícího RYANA NUGENT-HOPKINSE, který už dorážel do odkryté části branky. Znovu je tak srovnáno.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Edmonton ztrácí po dvou třetinách jednu branku
     
    Statistiky po druhé části:

    Střely na branku: 28 – 26
    Trestné minuty: 12 – 20
    Vhazování: 56% – 44%
    Zblokované střely: 5 – 5
    Hity: 22 – 11
     
    Je za námi bláznivá prostřední část hry, po které nadále vedou domácí hráči o jednu branku. Rozhodčí totiž rozdali těžko uvěřitelných čtrnáct dvouminutových trestů! Hned devět jich bylo na straně Edmontonu. Tomu se sice hned po osmnácti vteřinách povedlo srovnat, jenže Chicago znovu odskočilo. Oilers mají ale McDavid, který znovu srovnal stav duelu. Blackhawks se ale ještě prosadili v přesilové hře, a tak před závěrečnou desetiminutovkou vedou.

    Další třetina začne přibližně v 4:38.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:36
    Úplně to tak nevypadá. Domácím se povedlo vyhodit kotouč až za hostujícího gólmana, zatímco Oilers chybí už jen pár sekund do druhé sirény.
     
    39:06
    Už nám zbývá necelá minutka do konce třetiny! Edmonton je usazený v pásmu, povede se mu srovnat?
     
    38:42
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks:
    Caleb Jones – 2 min., podrážení.
     
    38:26
    Evander Kane je na ledě!
     
    37:54
    Ještě několik sekund zbývá Chicagu z přesilové hry, ale nevypadá to, že by ji mělo využít.
    36:46 Max DOMI - 4:3
     
    36:46
    Chicago právě vstřelilo branku! Domácí využívají přesilovou hru pět na tři a jdou znovu do vedení! MAX DOMI si sjel od modré do dobré střelecké pozice,dostal nabito a jeho parádní rána z první končí nechytatelně v síti.
     
    36:16
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers:
    Evander Kane – 2 min., nesportovní chování.
     
    35:53
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers:
    HL – zdržování hry / neúspěšná trenérská výzva.
    35:53 Neuznaná branka Kanea
     
    35:53
    Edmonton právě vstřelil branku! Domácím hráčům ani fanouškům se to nelíbí, ovšem branka hostujícího celku platí! Seth Jones totiž naprosto jasně poslal EVANDERA KANEA na gólmana. Tomu chvilku trvalo, než se zvedl. Právě Evander Kane se ale poté nejrychleji zorientoval a milimetrovou přihrávku zasunul za brankáře. Ten byl sice už v postavení, ale rozhodně neměl přehled o hře.

    Jenže branka nakonec neplatí, hosté tak nejdou do vedení. Jones musí být za rozhodnutí šťastný.
     
    35:05
    Po delší době vidíme v útoku taktéž hráče hostujícího celku. Nemělo to ale dlouhého trvání. Blackhawks už ale byli unavení, a tak vlastně jen odevzdali puk.
     
    34:20
    Sam Lafferty se objevil v obrovské šanci, a to z ničeho nic! Zjevil se úplně osamocený před gólmanem, kterého si položil. Přesto nedokázal dostat puk do sítě a Chicago do vedení!
     
    33:43
    Darnell Nurse je na ledě!
     
    33:24
    A stejná situace se navíc o chvilku později opakuje. Tentokrát se sice Chicago nemusí vyloženě bránit, ovšem opustit útočné pásmo už ano.
     
    33:01
    V této početní výhodě se ale domácím moc nedaří, nyní se musí dokonce vracet do obrany.
     
    32:12
    Máme za sebou teprve první komerční přestávku této periody! Důvod je více než jasný. K vidění bylo mnoho vyloučení a ve stejném počtu se skoro nehraje.
     
    31:43
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers:
    Darnell Nurse – 2 min., krosček.
     
    31:32
    A uvidíme další početní výhodu, znovu domácího celku! Ten se ještě snaží něco vymyslet, ovšem dostal se s pukem až do středního pásma...
     
    30:57
    Dylan Holloway je na ledě!
     
    30:26
    Nyní se konečně Chicago usadilo v útočném pásmu a snaží se něco vymyslet v ofenzivě.
     
    30:00
    Je trochu paradoxem, že do přečíslení se hnali hostující hokejisté, ale přihrávka na Evandera Kanea nakonec neprošla. Každopádně je to parádní hokej!
     
    29:27
    Chicago hraje v plném počtu!
     
    28:57
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers:
    Dylan Holloway – 2 min., hákování.
    28:28 Connor MCDAVID - 3:3
     
    28:28
    Edmonton právě vstřelil branku! Oilers využívají přesilovou hru a máme zase srovnáno, to je opravdu bláznivý zápas! Po několika křižných pasech se nakonec ke střele odhodlal CONNOR MCDAVID. Alex Stalock se sice stihl přesunout, jenže lapačkou máchl víceméně naprázdno. Respektive kotouč trochu tečoval, jenže ten stejně zapadl do branky.
     
    28:08
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks:
    Jake McCabe – 2 min., sekání.

    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers:
    Tyson Barrie – 2 min., krosček.
     
    28:07
    Po zákroku Alexe Stalocka se do sebe trochu pustili Ryan Nugent-Hopkins a Jonathan Toews. Rozhodčí tuto rozmíšku rychle končí, ale bude se trestat, opět.
     
    27:49
    Edmonton si tak po delší době zahraje přesilovou hru a má ideální možnost srovnat, povede se mu to?
     
    27:27
    No, s vyloučeními se nám tedy roztrhl pytel. Philipp Kurashev ovšem nyní už tahal za záchrannou brzdu, jelikož Connor McDavid už by byl sám před brankářem...
     
    27:27
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks:
    Philipp Kurashev – 2 min., hákování.
     
    27:02
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks:
    Caleb Jones – 2 min., nedovolené bránění.
     
    26:55
    Darnell Nurse se objevil v dobré střelecké pozici, ale střela z první mu vůbec nesedla. Alex Stalock musel být hodně soustředěný, ale pomalý puk chytil.
     
    26:37
    Seth Jones se z pozice obránce rozhodl, že dostane svůj tým do pásma. To se mu ale povedlo jen na chvilku, když v rohu kluziště neměl proti přesile šanci.
     
    25:48
    Blackhawks měli rovnou dobrou šanci! Jack Campbell se však fantasticky přesunul ke své tyči a tuto ránu vyrazil. Philipp Kurashev měl dvě obrovské šance během chvilky, ovšem hostující brankář svůj tým podržel.
     
    25:30
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers:
    Evander Kane – 2 min. + 2 min., krosček.
     
    25:19
    Tyson Barrie si sjel od modré do lepší pozice, ovšem jeho rána neprošla až ke gólmanovi.
     
    24:48
    Markus Niemeläinen je na ledě!
     
    24:14
    Hrajeme tedy poprvé v tomto duelu ve čtyřech na obou stranách. U puku se drží Edmonton, který kombinuje v ofenzivě, navíc brzy bude hrát v plném počtu.
     
    23:53
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks:
    Seth Jones – 2 min., sekání.
     
    23:10
    No, druhá třetina nás rozhodně nenudí! Už jsme viděli dvě branky, domácí celek navíc hraje další přesilovou hru. Povede se mu skórovat i tentokrát?
     
    22:48
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers:
    Markus Niemeläinen – 2 min., nedovolené bránění.
    21:33 Jonathan TOEWS - 3:2
     
    21:33
    Chicago právě vstřelilo branku! Jenže mu to k ničemu není, domácí jdou znovu o vedení! Max Domi našel z levé strany JONATHANA TOEWSE, kterému doslova stačilo stát před brankou, jelikož puk se od jeho brusle odrazil do branky.
     
    21:08
    Chicago se už rozestavělo v útočném pásmu a kombinuje, Edmonton se snaží rychle přestupovat.
     
    20:26
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers:
    Jack Campbell – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu, odpyká McDavid.
    20:18 Connor MCDAVID - 2:2
     
    20:18
    Edmonton právě vstřelil branku! Tak to je raketový start hostů do druhé třetiny, po osmnácti sekundách máme vyrovnáno! CONNOR MCDAVID se bez větších problémů dostal až na levý kruh, odkud vyslal doslova vystřelenou kulku ze své hokejky a puk se zatřepotal v síti.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první části:

    Střely na branku: 12 – 13
    Trestné minuty: 2 – 2
    Vhazování: 57% – 43%
    Zblokované střely: 4 – 4
    Hity: 14 – 8
    Po první periodě vedou domácí o jednu branku
     
    Je za námi poměrně zajímavá první perioda, po které budou spokojenější domácí hokejisté, kteří vedou o jeden gól. Jako první se sice trefil ranou z první Zach Hyman, jenže domácí stav následně otočili. Jako první se dostal Andreas Athanasiou do samostatného úniku, načež byl Reese Johnson nejaktivnější na brankovišti a dostal odražený puk do sítě.

    Další třetina začne přibližně v 3:34.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:26
    Jarred Tinordi předvedl důležitý obranná zákrok na Hollowaye. Jinak jsme mohli vidět ještě přečíslení. Takto buší Oilers už do zformované obrany.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    18:33
    Jarred Tinordi je na ledě!
     
    17:51
    Zach Hyman byl znovu hodně agilní před brankou. Jeho výjezd ovšem dalším gólem neskončil. To stejné se navíc dá říct i o jeho následné teči.
     
    17:28
    Nyní už je ale Edmonton zpět v pásmu a snaží se vymyslet nějakou akci. Povede se mu to?
     
    16:48
    Connor McDavid dostal nabito na pravý kruh, ale Alex Stalock se stihl přesunout ke své tyčce. Následně se domácímu celku povedlo touš vyhodit.
     
    16:33
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks:
    Jarred Tinordi – 2 min., podrážení.
    15:38 Reese JOHNSON - 2:1
     
    15:38
    Chicago právě vstřelilo branku! Domácí otáčejí vývoj zápasu a dostávají se v něm poprvé do vedení! Ránu od modré vyrazil Jack Campbell jen před sebe, kde si naprosto nejlépe počínal REESE JOHNSON, který si puk rychle přehodil na forhend a poslal je do odkryté části branky.
     
    14:52
    Connor McDavid právě ukázal, jak skvělým bruslařem je. Naprosto jednoduše dostal tým do pásma, avšak Ryan Nugent-Hopkins pálí doprostřed branky.
     
    14:14
    Komerční přestávka.
    13:20 Andreas ATHANASIOU - 1:1
     
    13:20
    Chicago právě vstřelilo branku! Z následného protiútoku domácích je navíc srovnáno! ANDREAS ATHANASIOU se totiž dostal do samostatného úniku a předvedl bekhendovou kličku, načež doslova protlačil kotouč pod betonem hostujícího gólmana.
     
    12:46
    První perioda nám plyne v celkem slušném tempu, navíc jsme se dočkali první branky. O tu se postaral Zach Hyman. právě on táhl další akci, ovšem jeho otočka za brankou neměla mnoho šancí na úspěch.
     
    12:06
    Komerční přestávka.
     
    11:26
    Chicago tak musí dotahovat, ale hosté jsou po vstřelené brance samozřejmě nabuzení. Leon Draisaitl zapsal další střelu, Alex Stalock vyráží.
    10:29 Zach HYMAN - 0:1
     
    10:29
    Edmonton právě vstřelil branku! Hosté ubránili přesilovku, načež se dostávají do vedení! Connor McDavid našel fantastickým křižným pasem volného ZACHA HYMANA na levé straně, na jehož ránu z první neměl domácí gólman nárok.
     
    09:51
    Dylan Holloway je na ledě!
     
    09:23
    Caleb Jones počkal, než se jeho spoluhráč dostane před gólmana, načež okamžitě vypálil. Jeho pokus ovšem neprošel, jelikož jej zblokoval první soupeř.
     
    08:39
    Patrick Kane pálil z pravého kruhu, jeden z domácích byl navíc ještě připravený u branky na dorážku. Kotouč se následně odráží do rohu hřiště.
     
    08:12
    Hosté začali přesilovku tím nejlepším možným způsobem – vyhráli buly a kotouč vyhodili až za branku soupeře, to se navíc o chvilku později opakovalo.
     
    07:51
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers:
    Dylan Holloway – 2 min., nedovolené bránění.
     
    07:45
    Philipp Kurashev nezachytil přihrávku, a tak se hosté ženou dopředu. Povede se jim něco vymyslet?
     
    06:35
    Nyní se už hraje celkem dlouho bez přerušení a útoky se nám střídají z jedné strany na druhou, zatím je to ale bez větších střeleckých možností.
     
    05:53
    Evander Kane následně předvedl hit, díky kterému vybojoval kotouč. Následně hledal nalevo volného Draisaitla, jenže až k němu puk nedoputoval.
     
    05:25
    Dobrým napadáním navíc Chicago získalo kotouč a Patrick Kane už posílal finální přihrávku před branku. Obrana hostí se ale stihla vrátit a pas zastavit.
     
    04:55
    Leon Draisaitl posílal puk před brankou, kde bylo klubku hráčů. Přesto se touš od nikoho neodrazil, následně se navíc povedlo dostat puk do bezpečí.
     
    04:02
    Darnell Nurse zavezl kotouč do útočné třetiny a byla z toho obrovská šance, po střele Codyho Ceciho totiž zacinkala tyčka!
     
    03:31
    Hra se zatím celkem často přerušuje, což jsme nyní měli možnost vidět znovu. Kotouč se dostal mezi diváky, a tak si může někdo odnést hezký suvenýr.
     
    02:49
    Blackhawks vyhráli vhazování v útočné třetině, a tak mohl pálit Jack Johnson. Jeho pokus byl zblokovaný, a tak brankář hostí nemusel zasahovat.
     
    02:12
    Sam Lafferty na druhé straně byl u kotouče jako první, když se Reese Johnson dostal ke střele. Jeho ránu Jack Campbell chytá a nechává přerušit hru
     
    01:25
    Aktivněji vstoupili do utkání rozhodně hosté, i když za sebou máme jen malinko odehraného času. Alex Stalock už ale musel zasahovat proti ráně ze strany.
     
    00:45
    Jinak domácí Chicago nastupuje v červených dresech, zatímco Edmonton v bílých, žádné překvapení.
     
    00:12
    A už se hraje! Favorita je těžké hledat, čeká se poměrně zajímavé utkání, tak uvidíme. Kailer Yamamoto táhl první útočnou akci, ale bez většího úspěchu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Chicago Blackhawks: Stalock (A. Söderblom) – Set. Jones, J. Johnson, Murphy, Tinordi, Cal. Jones, McCabe – P. Kane, Domi, Athanasiou – Raddysh, J. Toews, Khaira – Lafferty, Dickinson, Kurashev – R. Johnson, Entwistle, Blackwell.

    Edmonton Oilers: Campbell (S. Skinner) – Ceci, Nurse, Bouchard, R. Murray, Barrie, Kulak, Niemeläinen – Hyman, McDavid, Nugent-Hopkins – Yamamoto, Draisaitl, E. Kane – Puljujärvi, R. McLeod, Foegele – Ryan, Shore.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního nočního utkání v rámci NHL! Spolu se podíváme na duel mezi Chicagem a Edmontonem. Buly je naplánováno na 2:30, ale utkání rozhodně odstartuje s menším zpožděním, jak jsme zvyklí.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:30.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 14. Athanasiou (Domi), 16. R. Johnson (Cal. Jones, Blackwell), 22. J. Toews (Domi, P. Kane), 37. Domi (Raddysh, P. Kane), 57. P. Kane (McCabe, Cal. Jones) – 11. Hyman (McDavid, E. Kane), 21. McDavid (Bouchard, Kulak), 29. McDavid (Draisaitl, Nugent-Hopkins), 41. Nugent-Hopkins (Draisaitl, Barrie), 51. McDavid (Bouchard), 60. Draisaitl (E. Kane, Yamamoto)


    Chicago Blackhawks: Stalock (A. Söderblom) – Set. Jones (A), J. Johnson, Murphy, Tinordi, Cal. Jones, McCabe – P. Kane (A), Domi, Athanasiou – Raddysh, J. Toews (C), Khaira – Lafferty, Dickinson, Kurashev – R. Johnson, Entwistle, Blackwell.
    Trenér: Jay Woodcroft.

    Edmonton Oilers: Campbell (S. Skinner) – Ceci, Nurse (A), Bouchard, Barrie, Kulak, Niemeläinen – Hyman, McDavid (C), Nugent-Hopkins (A) – Yamamoto, Draisaitl (A), E. Kane – Puljujärvi, R. McLeod, Foegele – Ryan, Shore, Holloway.
    Trenér: Luke Richardson.

    Rozhodčí: Rooney, McIsaac – Suchánek, Pancich

    Diváci: 13 685
    thejrc.org