Vegas – Anaheim 4:0 (kon.) | Columbus – Boston 0:4 (kon.) | New Jersey – Colorado 1:0 (kon.)
Carolina – NY Islanders 2:6 (kon.) | Vancouver – Pittsburgh 5:1 (kon.) | Arizona – Winnipeg 2:3 (po pr.)
Dallas – NY Rangers 3:6 (kon.) | Florida – Ottawa 5:3 (kon.) | San Jose – Tampa 3:4 (kon.)
konec
Florida Panthers
5:3 (2:0, 1:2, 2:1)
Ottawa Senators
Sobota 29.10.2022, 22:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Matthew TKACHUK - 5:3
     
    59:46
    Florida právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto. Hosté přišli na modré čáře o puk, kterého se ujal Anton Lundell. Vyrazil do úniku a mohl zakončovat, nakonec ale nesobecky přihrál MATTHEWOVI TKACHUKOVI, který jej doplnil z druhé vlny a nakonec to byl právě on, kdo zaklidil kotouč do prázdné branky. Asistence: Anton Lundell.
    56:28 Brandon MONTOUR - 4:3
     
    56:28
    Florida právě vstřelila branku!
    Obrovský tlak na brankoviště Ottawy. Když už to vypadalo, že Forsberg odolá tlaku ze strany domácích a poradí si nejen se střelou Forslinga, ale i s dorážením M. Tkachuka, dostal se kotouč za branku. Odtud zamířil pas k pravému kruhu, kde číhal BRANDON MONTOUR, jehož pumelice zazvonila o brankovou konstrukci a skončila za zády bezmocného Forsberga. Asistence: Aleksander Barkov, Carter Verhaeghe.
    51:56 Nick HOLDEN - 3:3
     
    51:56
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Co se nepovedlo Mottemu, to se naopak povedlo NICKU HOLDENOVI, který vypálil od modré a kotouč proletěl až za záda brankáře Knighta. Asistence: Tyler Motte.
    39:23 Carter VERHAEGHE - 3:2
     
    39:23
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí jsou nakonec za svou střeleckou aktivitu odměněni a vrací se do vedení! Svou druhou branku v utkání vstřelil CARTER VERHAEGHE, k němuž posunul kotouč Montour a floridský útočník ránou z první zpoza pravého kruhu překonal brankáře Forsberga. Asistence: Brandon Montour, Aleksander Barkov.
    23:23 Brady TKACHUK - 2:2
     
    23:23
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Batherson rozehrál rychlý protiútok, který dotáhl do zdárného konce BRADY TKACHUK. Povezl kotouč do útoku po levém křídle, najel si až do levého kruhu a střelou pod horní tyč překonal Knighta, který má dost nepovedený vstup do druhé třetiny. Asistence: Drake Batherson, Nick Holden.
    20:37 Shane PINTO - 2:1
     
    20:37
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají svou pokračující přesilovou hru a dávají kontaktní gól! Po trpělivé souhře podél mantinelu a u modré čáry se hostům povedlo dostat hru blíž k brance, Giroux vyslal přesný pas na okraj mezikruží na SHANEA PINTA, který pohotovou střelou překonal Knighta. Asistence: Claude Giroux, Jake Sanderson.
    11:54 Aleksander BARKOV - 2:0
     
    11:54
    Florida právě vstřelila branku!
    Přeci jen domácí využívají přesilovou hru! Střelou z pravého kruhu obstřelil brankáře Forsberga ALEKSANDR BARKOV, který zamířil na vzdálenější tyč a povedlo se mu dostat puk mezi betonem a rukou hostujícího brankáře až do branky. Asistence: Matthew Tkachuk.
    07:59 Carter VERHAEGHE - 1:0
     
    07:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida otevírá skóre zápasu! Dobré oko prokázal Matthew Tkachuk, který přenesl hru k levému kruhu na CARTERA VERHAEGHEHO, jenž dává úvodní gól. Asistence: Matthew Tkachuk, Brandon Montour.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 8. Verhaeghe (M. Tkachuk, Montour), 12. Barkov (M. Tkachuk), 40. Verhaeghe (Montour, Barkov), 57. Montour (Barkov, Verhaeghe), 60. M. Tkachuk (Lundell) – 21. Pinto (Giroux, Sanderson), 24. B. Tkachuk (Batherson, Holden), 52. Holden (Motte)


    Florida Panthers: Knight (Bobrovskij) – Forsling, Montour, Mahura, Gudas, M. Staal, Kiersted – M. Tkachuk (A), Barkov (C), Verhaeghe – Balcers, Bennett, Reinhart – White, Lundell, Luostarinen – Hörnqvist (A), E. Staal, Lomberg.
    Ottawa Senators: A. Forsberg (Hellberg) – Chabot (A), Holden, Sanderson, Hamonic, Zajcev, Brännström – Batherson, Stützle, B. Tkachuk (C) – Giroux (A), Brassard, DeBrincat – M. Joseph, Pinto, Motte – Watson, Kastelic, Kelly.

    Rozhodčí: Luxmore, South – MacPherson, Baker

    Diváci: 15577
    thejrc.org