Vegas – Anaheim 4:0 (kon.) | Columbus – Boston 0:4 (kon.) | New Jersey – Colorado 1:0 (kon.)
Carolina – NY Islanders 2:6 (kon.) | Vancouver – Pittsburgh 5:1 (kon.) | Arizona – Winnipeg 2:3 (po pr.)
Dallas – NY Rangers 3:6 (kon.) | Florida – Ottawa 5:3 (kon.) | San Jose – Tampa 3:4 (kon.)
konec
Florida Panthers
5:3 (2:0, 1:2, 2:1)
Ottawa Senators
Sobota 29.10.2022, 22:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Matthew TKACHUK - 5:3
     
    59:46
    Florida právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto. Hosté přišli na modré čáře o puk, kterého se ujal Anton Lundell. Vyrazil do úniku a mohl zakončovat, nakonec ale nesobecky přihrál MATTHEWOVI TKACHUKOVI, který jej doplnil z druhé vlny a nakonec to byl právě on, kdo zaklidil kotouč do prázdné branky. Asistence: Anton Lundell.
     
    59:02
    Giroux se snažil o přihrávku do chumlu před brankou Floridy, byla z toho ale nakonec jen ztráta puku a útok Verhaegheho. Tomu se nepovedlo projít přes bránícího protihráče a vystřelil ze středního pásma, prázdnou branku ale netrefil.
     
    57:47
    Zakázané uvolnění Floridy. Ottawa toho využívá a odvolává brankáře!
    56:28 Brandon MONTOUR - 4:3
     
    56:28
    Florida právě vstřelila branku!
    Obrovský tlak na brankoviště Ottawy. Když už to vypadalo, že Forsberg odolá tlaku ze strany domácích a poradí si nejen se střelou Forslinga, ale i s dorážením M. Tkachuka, dostal se kotouč za branku. Odtud zamířil pas k pravému kruhu, kde číhal BRANDON MONTOUR, jehož pumelice zazvonila o brankovou konstrukci a skončila za zády bezmocného Forsberga. Asistence: Aleksander Barkov, Carter Verhaeghe.
    51:56 Nick HOLDEN - 3:3
     
    51:56
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Co se nepovedlo Mottemu, to se naopak povedlo NICKU HOLDENOVI, který vypálil od modré a kotouč proletěl až za záda brankáře Knighta. Asistence: Tyler Motte.
    48:38 Neuznaný gól Floridy
     
    48:38
    Gól Matthew Tkachuka, který úspěšně dorazil za Forsbergova záda střelu Forslinga, neplatí. Střídačka Ottawy si vzala challenge kvůli domnělému ofsajdu domácích. A ten se potvrdil, celému dvacetisekundovému útoku předcházelo více než metrové postavení mimo hru Verhaegheho. Čas se tedy z času 48:59 vrací na 48:38.
     
    44:34
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Thomas Chabot – 2 min., hrubost.
     
    40:48
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Gustav Forsling – 2 min., podrážení.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Josh Mahura – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Mark Kastelic – 2 min., hrubost.
    39:23 Carter VERHAEGHE - 3:2
     
    39:23
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí jsou nakonec za svou střeleckou aktivitu odměněni a vrací se do vedení! Svou druhou branku v utkání vstřelil CARTER VERHAEGHE, k němuž posunul kotouč Montour a floridský útočník ránou z první zpoza pravého kruhu překonal brankáře Forsberga. Asistence: Brandon Montour, Aleksander Barkov.
     
    38:19
    Ještě větší šanci ale měla při rychlém protiútoku Ottawa! Do kotouče se po přejetí útočné modré opřel Giroux, který překonal Knighta, ale trefil pouze horní tyč! Od té se kotouč odrazil do ochranné sítě.
     
    33:22
    V obranné třetině Floridy shodili rukavice Lomberg a Kastelic. K šarvátce ale nedošlo, oba se do sebe zaklesli a skončili na ledě. Dostávají tak pouze nižší tresty za hrubost.
     
    29:44
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Eric Staal – 2 min., podrážení.

    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Erik Brännström – 2 min., podrážení.
     
    28:37
    Obrovská šance hostů v oslabení! Do úniku za obranu se dostal Tyler Motte, k němuž se zezadu sice blížil vracející se hráč Floridy, ale Motte měl dost času na kličku a zakončení. A neporadil si se situací nejlépe, Knight jeho úmysl přečetl a zachytil jeho bekhendové zakončení.
     
    26:39
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Mathieu Joseph – 2 min., hákování.
    25:26 Neuznaný gól Ottawy
     
    25:26
    Ottawa sice vsítila branku a dokonala svůj obrat, když Tim Stützle trefil puk do brusle bránícího protihráče, od něhož se střela odrazila do branky, ale brankář Spencer Knight nemohl zasahovat. Rozhodčí šli k videu a zhodnotili situaci tak, že došlo k nedovolenému bránění brankáři.
    23:23 Brady TKACHUK - 2:2
     
    23:23
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Batherson rozehrál rychlý protiútok, který dotáhl do zdárného konce BRADY TKACHUK. Povezl kotouč do útoku po levém křídle, najel si až do levého kruhu a střelou pod horní tyč překonal Knighta, který má dost nepovedený vstup do druhé třetiny. Asistence: Drake Batherson, Nick Holden.
    20:37 Shane PINTO - 2:1
     
    20:37
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají svou pokračující přesilovou hru a dávají kontaktní gól! Po trpělivé souhře podél mantinelu a u modré čáry se hostům povedlo dostat hru blíž k brance, Giroux vyslal přesný pas na okraj mezikruží na SHANEA PINTA, který pohotovou střelou překonal Knighta. Asistence: Claude Giroux, Jake Sanderson.
     
    19:17
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Radko Gudas – 2 min., držení.
     
    14:35
    Gudas tvrdě atakoval v útočném pásmu hostujícího Josepha, což se vůbec nelíbilo ottawskému Kellymu, který si pro českého beka dojel až ke střídačce, seknul ho a pak se na něj vrhnul. Rozhodčí posílá oba kohouty na dvě minuty za hrubost a Kelly dostává ještě dvě minuty za sekání.
    11:54 Aleksander BARKOV - 2:0
     
    11:54
    Florida právě vstřelila branku!
    Přeci jen domácí využívají přesilovou hru! Střelou z pravého kruhu obstřelil brankáře Forsberga ALEKSANDR BARKOV, který zamířil na vzdálenější tyč a povedlo se mu dostat puk mezi betonem a rukou hostujícího brankáře až do branky. Asistence: Matthew Tkachuk.
     
    10:05
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Derick Brassard – 2 min., držení.
     
    10:01
    Velká šance domácích, Montour ale trefil tyč a Whiteova dorážka se odráží od Forsbergova betonu!
    07:59 Carter VERHAEGHE - 1:0
     
    07:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida otevírá skóre zápasu! Dobré oko prokázal Matthew Tkachuk, který přenesl hru k levému kruhu na CARTERA VERHAEGHEHO, jenž dává úvodní gól. Asistence: Matthew Tkachuk, Brandon Montour.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 8. Verhaeghe (M. Tkachuk, Montour), 12. Barkov (M. Tkachuk), 40. Verhaeghe (Montour, Barkov), 57. Montour (Barkov, Verhaeghe), 60. M. Tkachuk (Lundell) – 21. Pinto (Giroux, Sanderson), 24. B. Tkachuk (Batherson, Holden), 52. Holden (Motte)


    Florida Panthers: Knight (Bobrovskij) – Forsling, Montour, Mahura, Gudas, M. Staal, Kiersted – M. Tkachuk (A), Barkov (C), Verhaeghe – Balcers, Bennett, Reinhart – White, Lundell, Luostarinen – Hörnqvist (A), E. Staal, Lomberg.
    Ottawa Senators: A. Forsberg (Hellberg) – Chabot (A), Holden, Sanderson, Hamonic, Zajcev, Brännström – Batherson, Stützle, B. Tkachuk (C) – Giroux (A), Brassard, DeBrincat – M. Joseph, Pinto, Motte – Watson, Kastelic, Kelly.

    Rozhodčí: Luxmore, South – MacPherson, Baker

    Diváci: 15577
    bahis siteleri