Slovan Bratislava – L. Mikuláš 1:0 (kon.) | B. Bystrica – Dunajská Streda 1:3 (kon.)
konec
MFK Dukla Banská Bystrica
1:3 (1:1)
DAC 1904 Dunajská Streda
sk Neděle 30.10.2022, 18:00Niké liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    81
    Dunajská Streda dala gól! Nepodarilo sa mu to minútu dozadu, zvládol to teraz. Banskobystričania nechali svoju obranu príliš otvorenú, na ľavej strane zostal voľný ŽELJKO GAVRIĆ. Spracoval si prihrávku Kalmára, dostal sa do šestnástky a koncovkou k ľavej žrdi pravdepodobne rozhoduje o víťazstve!

    Asistencia: Zsolt Kalmár.
     
    75
    Dunajská Streda dala gól! ZSOLT KALMÁR ako žolík posiela DAC do vedenia! Domáci ešte stihli zablokovať strelu Nebylu, ale Hruška s Migaľom poslali loptu priamo na nohu maďarského lídra hostí. Ten napriahol spoza šestnástky a hoci si gólman Dukly na projektil siahol, tak ho musel loviť zo siete.
     
    44
    Dunajská Streda dala gól! Radosť domácich do polčasu netrvá! Parádna asistencia vzduchom od Pinta takmer z bránkovej čiary, YHOAN ANDZOUANA si zbehol na malé vápno, odkiaľ suverénne vyrovnáva!

    Asistencia: Alex Pinto.
     
    39
    Banská Bystrica dala gól! MICHAL FAŠKO doráža vyrazený center Martina Rymarenka do siete! Petráš ho neudržal v náručí, časť viny ide aj na jeho stranu. Zvyšok na troch obrancov hostí, ktorý Faška nedokázali postrážiť. Zvýrazníme prácu Rymarenka, ktorý sa predral z pravého krídla až na bránkovú čiaru.

    Asistencia: Martin Rymarenko.

    Viktor Kalinács

    Branky: 39. Faško (Rymarenko) – 44. Andzouana (Pinto), 75. Kalmár, 81. Gavrić (Kalmár)

    Karty:   9. Migaľa (BBY), 78. Záhumenský (BBY) – 83. Kalmár (DUN), 86. Brunetti (DUN)


    MFK Dukla Banská Bystrica: Hruška – Migaľa, Willwéber, Uhrinčať – Slávik (85. Franko), Richtárech (85. Hanes), Faško, Ľupták, Záhumenský – Rymarenko (85. Depetris), Polievka (C).
    Náhradníci: Baláž – Mayounga, Köröš, Kupčík, Pišoja, Gašparovič.

    Trenér: Michal Ščasný

    DAC 1904 Dunajská Streda: Petráš – Pinto, Kružliak (C) (46. Ramadán), Risvanis, Brunetti – Nebyla, Dimun, Veselovský (46. Kalmár) – Gavrić (82. Muhamedbegovic), Krstović (87. Leginus), Andzouana.
    Náhradníci: Ferreira, Veszelinov – Moumou, Blackman.

    Trenér: Adrian Guľa

    Rozhodčí: Martin Dohál
    bahis siteleri