Příbram – Řisuty 7:4 (kon.) | Cheb – Letňany 1:6 (kon.) | SHKM Hodonín – Val. Meziříčí 4:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kopřivnice 7:3 (kon.) | Písek – Vrchlabí 4:2 (kon.) | Znojmo – Nový Jičín 6:2 (kon.)
Žďár n/S – Opava 2:3 (po pr.) | Vel. Meziříčí – Havířov 3:4 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 6:3 (kon.)
Klatovy – Děčín 3:4 (kon.) | Mostečtí Lvi – Hronov 11:1 (kon.) | Kobra – Benátky n/J 5:2 (kon.)
Tábor – Jablonec n/N 11:0 (kon.)
konec
HHK Velké Meziříčí
3:4 (1:2, 1:1, 1:1)
AZ Havířov
Sobota 17.12.2022, 17:30 • Zimní stadion, Velké Meziříčí • 2. liga skupina Východ • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Vojtěch MASTĚRA - 3:4
     
    57:19
    Velké Meziříčí vstřelilo branku! Tak to je hodně kuriózní gól! Viktor Burian přihrával na druhou stranu hřiště, kde stál VOJTĚCH MASTĚRA. Jemu ovšem pouk přeskočil hůl. MASTĚRA si pro něj dojel za branku a vystřelil z minusového úhlu. Puk se štěstím prošel Štipčákovi kolem jeho pravé tyče. Asistence: Viktor Burian a Tadeáš Hrnčíř
    Jakub MRVA - 2:4
     
    44:29
    Havířov právě vstřelil branku! A pozor! Havířov odskakuje znovu do dvougólového vedení! Petr Antoníček vybojoval kotouč za brankou a krásnou přihrávkou našel
    v prostoru mezi kruhy volného JAKUBA MRVU, který střelou mezi betony překonal domácího brankáře. Asistence: Petr Antoníček.
    Milan STRNAD - 2:3
     
    39:22
    Velké Meziříčí vstřelilo branku! Máme naděláno na drama! Domácí ujeli do přečíslení dva na jednoho a MILAN STRNAD nakonec zvolil střelu a zvolil správně. Puk propadl hostujícímu brankáře mezi betony a dojel až do branky. Ato všechno vteřinu před koncem přesilovky Havířova. Asistence: David Křenek a Pavel Ambrož.
    Jakub MRVA - 1:3
     
    25:05
    Havířov právě vstřelil branku! A máme tu třetí gól Havířova! Ten využívá přesilovku, když JAKUB MRVA s Jiřím Tvrdým ujeli do přečíslení dva na nikoho. Druhý jmenovaný přihrál přesně na hůl MRVI, který neměl problém puk poslat do brány. Bez asistence.
    18:59 Jiří TVRDÝ - 1:2
     
    18:59
    Havířov právě vstřelil branku! Havířov otáčí skóre! David Křenek ztratil puk v útočném pásmu a získal ho hostující Marek Haas, který našel rozjetého JIŘÍHO TVRDÉHO, jenž v samostatném úniku překonal Jaroslava Judu. Asistence: Marek Haas a Jiří Zdeněk
    16:14 Petr ANTONÍČEK - 1:1
     
    16:14
    Havířov právě vstřelil branku! Máme vyrovnáno! Rychlý protiútok zakončil PETR ANTONÍČEK, který poslal puk do prázdné bránu po křižné přihrávce od Marcela Kunce. Asistence: Marcel Kunc a Jakub Mrva.
    03:32 David KŘENEK - 1:0
     
    03:32
    Velké Meziříčí vstřelilo branku! Domácí jdou do vedení po výborné akci! Milan Strnad se dostal s pukem do útočného pásma a přihrál puk na úplně volného DAVIDA KŘENKA, který udělal kličku a překonal brankáře Havířova. Asistence: Milan Strnad a Pavel Ambrož.

    Dominik Zajan

    Branky a nahrávky: 4. Křenek (Strnad, Ambrož), 40. Strnad (Křenek, Ambrož), 58. Mastěra (Burian, Hrnčíř) – 17. Antoníček (Kunc, Mrva), 19. Tvrdý (Haas, Zdeněk), 26. Mrva, 45. Mrva (Antoníček)


    HHK Velké Meziříčí: Juda (Šťourač) – Trnka, Slabý, Báňa, Ambrož, Koželuh, Vlašín, Střecha L. – Oščádal, Vedral, Strnad – Juráň, Maštera, Hrnčíř – Křenek, Burian, Hasoň – Střecha F., Doležal, Střecha T.
    Trenér: Štěpán Oberreiter

    AZ Havířov: Štipčák (Šembera) – Kuboš, Ščurek, Kolarz, Hudec, Kunc, Dudáš – Tvrdý, Kratochvíl, Mrva – Zdeněk, Spratek, Antoníček – Pawliczek, Haas, Homola
    Trenér: Jiří Raszka

    Rozhodčí: Maršálek – Hübl, Augusta
    bahis siteleri