Boston – NY Islanders 6:2 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 2:5 (kon.) | Dallas – Columbus 1:4 (kon.)
Toronto – Montreal 5:1 (kon.) | Carolina – Washington 4:1 (kon.) | Vancouver – Philadelphia 6:2 (kon.)
Calgary – NY Rangers 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Arizona 6:5 (2:0 po s.n.) | San Jose – Buffalo 2:4 (kon.)
Seattle – Detroit 4:2 (kon.) | Vegas – Tampa 5:4 (kon.) | Minnesota – Nashville 4:3 (kon.)
Ottawa – St. Louis 7:2 (kon.) | Colorado – Edmonton 6:5 (po pr.)
konec
Carolina Hurricanes
4:1 (1:0, 3:0, 0:1)
Washington Capitals
Neděle 19.02.2023, 02:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:32 Tom WILSON - 4:1
     
    50:32
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté ukončili své dnešní mlčení! TOM WILSON byl v souboji s bránícím protihráčem dostatečně důrazný, a i když se dostal z ideálního střeleckého úhlu, vypálil mezi nohy protihráče a puk propadl i pod rukou brankáře Andersena, který příliš dobře na střelu neviděl. Asistence: Sonny Milano.
     
    35:24
    Nečas napálil horní tyč Kuemperovy klece! Od břevna se kotouč odrazil až mimo kluziště. Tak teď gól skutečně zavoněl nad kluzištěm.
     
    33:36
    Mantha se popral s Martinookem, kterému se moc prát nechtělo, ale nakonec neměl moc na vybranou, a tak také shodil rukavice. Vyloučení ale bude pestré. Mantha se totiž dopustil také krosčeku, což za něj odsedí Milano. A bude z toho tak přesilovka Caroliny.
    31:17 Teuvo TERÄVÄINEN - 4:0
     
    31:17
    Carolina právě vstřelila branku!
    A tak si to domácí zopakovali! Tentokrát puk do útočného pásma zavezl TEUVO TERAVAINEN, který si po najetí do levého kruhu narazil kotouč s Nečasem a zakončoval do prázdné branky! Asistence: Martin Nečas, Frederik Andersen.
    28:48 Martin NEČAS - 3:0
     
    28:48
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nakonec ovšem domácí využívají přesilovku a je to právě MARTIN NEČAS, kdo se střelecky prosadil! Číhal na svou šanci v levém kruhu, dostal přihrávku a dělovkou z nápřahu propálil přesouvajícího se Kuempera. Asistence: Brent Burns, Jesperi Kotkaniemi.
     
    27:16
    Vyloučení v týmu Washington Capitals:
    Jevgenij Kuzněcov – 2 min., vysoká hůl.
    25:47 Paul STASTNY - 2:0
     
    25:47
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácím se povedlo zvýšit na 2:0, když se úspěšnou dorážkou prezentoval PAUL STASTNY! Kuemperovi se povedlo zastavit střelu ze strany od Chatfielda, puk se mu ale odrazil vysoko do vzduchu a přeletěl ho. Dopadl před brankoviště, kde stál právě Stastny, jenž trochu se štěstím dokázal letící kotouč usměrnit do sítě přes hůl brankáře Washingtonu. Asistence: Jalen Chatfield, Jordan Martinook.
     
    21:33
    Vyloučení v týmu Washington Capitals:
    Nicklas Bäckström – 2 min., podrážení.
     
    16:26
    Milano nabral rychlost a dostal se až k brance Caroliny. Jeho zakončení sice Andersen vyrazil vedle sebe, puk se mu ale podržet nepovedlo. K jeho štěstí žádný z hráčů Washingtonu nedorážel.
     
    13:38
    Vyloučení v týmu Washington Capitals:
    Dmitrij Orlov – 2 min., podrážení.
     
    13:38
    A bude se vylučovat na straně Washingtonu! Nečas se zjevil v šanci, byť byl zády k brance, prohodil si puk mezi nohama a chtěl svůj trik zakončit i střelou. Ale byl faulován.
     
    10:59
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes:
    Brady Skjei – 2 min., podrážení.
     
    10:13
    Ovšem nyní byl ve velké šanci Svečnikov, který byl zcela sám před brankou Washingtonu, dostal přihrávku za obranu, ale bekhendovou střelu nedokázal procpat za záda Kuempera!
     
    03:45
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes:
    Jesperi Kotkaniemi – 2 min., hákování.
    02:11 Jesperi KOTKANIEMI - 1:0
     
    02:11
    Carolina právě vstřelila branku!
    A je tu první gól zápasu! JESPERI KOTKANIEMI si výborně sjel k brankovišti, prodral se kolem Irwina a protečoval přihrávku ze strany, kterou jeho směrem poslal Teravainen. Kuemper neměl šanci proti tomuto zakončení reagovat. Asistence: Teuvo Teravainen, Martin Nečas.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 3. Kotkaniemi (Teräväinen, Nečas), 26. Stastny (Chatfield, Martinook), 29. Nečas (Burns, Kotkaniemi), 32. Teräväinen (Nečas, Andersen) – 51. Wilson (Milano)


    Carolina Hurricanes: Andersen (Raanta) – Slavin (A), Burns, Skjei, Pesce, Chatfield, de Haan – Jarvis, A. Svečnikov, S. Aho II (A) – Nečas, Kotkaniemi, Teräväinen – Martinook, J. Staal (C), Fast – Stastny, Noesen, Stepan.
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Washington Capitals: Kuemper (C. Lindgren) – Jensen, Orlov, E. Gustafsson, T. van Riemsdyk, Fehérváry, Irwin – Mantha, Kuzněcov, Sheary – Oshie (A), D. Strome, Milano – Bäckström (A), M. Johansson, Eller – Hathaway, Aube-Kubel, Wilson (A).
    Trenér: Peter Laviolette

    Rozhodčí: St. Pierre, L'Ecuyer – Tobias, Daisy

    Diváci: 56 961
    bahis siteleri