Boston – NY Islanders 6:2 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 2:5 (kon.) | Dallas – Columbus 1:4 (kon.)
Toronto – Montreal 5:1 (kon.) | Carolina – Washington 4:1 (kon.) | Vancouver – Philadelphia 6:2 (kon.)
Calgary – NY Rangers 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Arizona 6:5 (2:0 po s.n.) | San Jose – Buffalo 2:4 (kon.)
Seattle – Detroit 4:2 (kon.) | Vegas – Tampa 5:4 (kon.) | Minnesota – Nashville 4:3 (kon.)
Ottawa – St. Louis 7:2 (kon.) | Colorado – Edmonton 6:5 (po pr.)
konec
Seattle Kraken
4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
Detroit Red Wings
Neděle 19.02.2023, 04:30 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Následně jsou ještě osobním trestem za nesportovní chování potrestáni Tanev a Bertuzzi.
     
    59:29
    Hosté ztratili útočné pásmo a Perron musel zatáhnout za záchranou brzdu. Útočník Red Wings je vyloučen za podrážení.
    57:39 Dylan LARKIN - 4:2
     
    57:39
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté svého tlaku využívají a snižují na rozdíl dvou gólů. Bertuzzi v rohu vybojoval puk pro DYLANA LARKINA a ten se prosadil střelou z pod pravého kruhu. Asistence: Tyler Bertuzzi.
    44:49 Eeli TOLVANEN - 4:1
     
    44:49
    Seattle právě vstřelil branku!
    Hosté udělali obrovskou chybu v obraně a draze za to zaplatili. Bránící hráči za sebou nechali v obranném pásmu dva volné hráče a ti toho využili. Ze vstřeleného gólu se raduje EELI TOLVANEN. Asistence: Daniel Sprong a Will Borgen.
    39:52 Jamie OLEKSIAK - 3:1
     
    39:52
    Seattle právě vstřelil branku!
    Seattle se před koncem druhé třetiny ujímá dvoubrankového vedení. Beniers našel před branku najíždějícího JAMIEHO OLEKSIAKA, který nasměroval puk mimo dosah Hussa. Hosté se ale velmi zlobí na rozhodčí, jelikož podle nich nebyl v útočném pásmu odpískán faul na Larkina. Asistence: Matthew Beniers a Jordan Eberle.
     
    38:46
    Perron na vhazování přidržel hokejku jednoho z bránících hráčů a je vyloučen na dvě minuty. Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    38:40
    Dunn trefil holí do obličeje Rasmussena a Red Wings budou hrát přesilovou hru. Zadák Seattle je vyloučen na čtyři minuty!
     
    34:01
    Copp v útočném pásmu smolně fauloval a je vyloučen na dvě minuty za podrážení. Přesilovou hru si nyní zahraje i Seattle.
     
    29:26
    Larsson si ve středním pásmu pomohl držením a je vyloučen na dvě minuty. Detroit si zahraje první přesilovou hru utkání.
    22:05 Jordan EBERLE - 2:1
     
    22:05
    Seattle právě vstřelil branku!
    Domácí se vrací do vedení a prosazuje se znovu JORDAN EBERLE. Zkušený útočník dostal od Benierse přihrávku mezi kruhy a střelou zápěstím se nemýlil. Asistence: Matthew Beniers a Jared McCann.
    19:44 Pius SUTER - 1:1
     
    19:44
    Detroit právě vstřelil branku!
    Do šaten se však půjde za nerozhodného stavu. Čtvrtá formace Red Wings se dostala do útočného pásma, vytvořila si silný tlak a ten ve vyrovnání přetavil PIUS SUTER, jenž vystřelil z mezikruží a překonal Grubauera. Asistence: Jake Wallman a Filip Zadina.
    16:50 Jordan EBERLE - 1:0
     
    16:50
    Seattle právě vstřelil branku!
    Domácí přečkali těžké chvíle u své branky a z protiútoku otevírají skóre dnešního zápasu. Přes obránce vystřelil JORDAN EBERLE a jeho rána pod rukou Hussa propadla až do branky. Asistence: Carson Soucy.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 17. Eberle (Soucy), 23. Eberle (Beniers, McCann), 40. Oleksiak (Beniers, Eberle), 45. Tolvanen (Sprong, Borgen) – 20. P. Suter (Walman, Zadina), 58. Larkin (Bertuzzi)


    Seattle Kraken: Grubauer (Mar. Jones) – A. Larsson (A), Dunn, Borgen, Oleksiak, Schultz, Soucy – Eberle (A), Beniers, McCann – B. Tanev, Wennberg, Schwartz – Bjorkstrand, Gourde, Tolvanen – Sprong, Geekie, Donato.
    Trenér: Dave Hakstol

    Detroit Red Wings: Husso (Hellberg) – Seider, Walman, Hronek, Chiarot, Oesterle, Määttä – Kubalík, Larkin (C), Bertuzzi – Fabbri, Copp (A), Rasmussen – Perron (A), Veleno, Berggren – Sundqvist, P. Suter, Zadina.
    Trenér: Derek Lalonde

    Rozhodčí: Lambert, Dwyer – Mahon, Murchison

    Diváci: 17 151
    bahis siteleri