Havířov – Vsetín 2:5 (kon.)
konec
AZ Havířov
2:5 (1:2, 1:2, 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 19.02.2023, 14:45 • Gascontrol Aréna • Liga dorostu • 32. kolo
Partner:
     
    59:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Střelou do prázdné branky upravuje na konečných 2:5 TADEÁŠ PALA. Asistence: Yannick Windegger a Jakub Frolo.
     
    33:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté ve druhé přesilovce znovu skórují a odskakují na rozdíl dvou branek. Vsetín vyhrál vhazování před Žbánkem, rozestavil se v pásmu, od modré čáry pak Filip Vaněk přihrál na levou stranu, kde stál připravený YANNICK WINDEGGER, jenž dopravil kotouč do brány. Asistence: Filip Vaněk a jakub Frolo.
     
    30:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí snižují! Hosté zaváhali ve středním pásmu a Marcus Kósa toho využil, dokázal prodloužit puk na JAKUBA TOMU, ten se dostal do úniku, zmátl brankáře, nakonec z pravé strany zametl puk kolem betonu do brány. Asistence: Marcus Kósa.
     
    28:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a vedou o dvě branky! Po přihrávce Adama Kotrly se zprava nemýlil YANNICK WINDEGGER. Asistence: Adam Kotrla a Marek Stodůlka.
     
    19:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vyrovnaný stav moc dlouho nevydržel, hosté využili zmatku před havířovskou brankou, kde se snažilo dorážet několik hráčů, šťastným střelcem je nakonec VÁCLAV SADÍLEK. Asistence: Miroslav Žárský a Adam Kotrla.
     
    18:16
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají! Mario Bortoli skvěle posunul puk na FILIPA KONESZE na levé straně, ten střelou po ledě propálil hostujícího brankáře. Asistence: Mario Bortoli a Jakub Jarolím.
     
    06:36
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Teď už však hosté pálili přesně! Po přihrávce Michala Kučného si před bránu šikovně najel JAKUB FROLO, který zakončením nad rameno domácího gólmana posílá Vsetín do vedení. Asistence: Michal Kučný a Tobiáš Ostrčil.

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 19. Konesz (Bortoli, Jarolím), 31. Toma (Kósa) – 7. Frolo (Kučný, Ostrčil), 20. Sadílek (Žárský, Kotrla), 29. Windegger (Kotrla, Stodůlka), 34. Windegger (Vaněk, Frolo), 60. Pala (Windegger, Frolo)


    AZ Havířov: Žbánek (Král) – Beleš, Bortoli, Krpec, Szarowski, Šenkyřík, Jurček, Burgert – Toma (C), Kósa, Konesz, Morillas, Ščerba (A), Barnošák (A), Jarolím, Makula, Bielesz
    Trenér: Marek Pavlačka

    VHK ROBE Vsetín: Kroupa (Uhrin) – Herman, Vaněk, Sadílek, Kučný, Kotrla, Stodůlka (C), Pala – Drozd, Zezulka, Windegger, Bartoněk, Žárský, Ostrčil, Frolo, Drábek, Matějová
    Trenér: Marek Melenovský

    Rozhodčí: Konvička — Klimek, Molin
    bahis siteleri