Arsenal – Nottingham 2:1 (kon.) | Bournemouth – West Ham 1:1 (kon.) | Brighton – Luton 4:1 (kon.)
Everton – Fulham 0:1 (kon.) | Sheffield Utd. – Crystal Palace 0:1 (kon.) | Newcastle – Aston Villa 5:1 (kon.)
konec
Arsenal FC
2:1 (2:0)
Nottingham Forest
Sobota 12.08.2023, 14:00 • Emirates Stadium, Londýn • Anglická Premier League • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné sobotní odpoledne. Vítám vás při sledování prvního kola anglické Premier League, u zápasu mezi Arsenalem a Nottinghamem Forest.
     
    Arsenal FC

    Arsenal měl v loňské sezóně skvěle zaděláno na zisk titulu, ale po nepovedeném závěru jej nakonec předskočil před sezónou favorizovaný Manchester City, který slavil titul s pětibodovým náskokem. „Kanonýři“ jsou letos pasováni mezi adepty na zisk ligového titulu, největším favoritem nicméně zůstává modrá strana Manchesteru. Artetova družina před sezónou zajímavě posílila, do středu zálohy přišel Declan Rice a na levém obránci se začíná zabydlovat Jurriën Timber. Už s novými posilami celek z Londýna získal první letošní trofej, v bitvě o Community Shield udolal Manchester City 2:1 po penaltách.
     
    Nottingham Forest

    Fotbalisté Nottinghamu můžou být s loňským účinkováním v nejvyšší anglické soutěži spokojení, podařilo se splnit hlavní cíl v podobě záchrany, skončili šestnáctí o čtyři body před prvním sestupujícím Leicesterem. Svěřenci trenéra Coopera před sezónou nezaháleli a odehráli sedm přípravných zápasů s bilancí dvou výher, jedné remízy a čtyř porážek. Co se posílení kádru týče, tak za zmínku stojí příchod talentovaného Elangy z Manchesteru United, o základní sestavu zabojují i nováčci Ola Aina či Chris Wood.
     
    Úvodní sestavy:

    Arsenal FC: Ramsdale – Partey, B. White, Saliba, Timber – Ödegaard (C), Rice, Havertz – Saka, Nketiah, Martinelli.
    Náhradníci: Hein – Magalhães, Jorginho, Kiwior, Nelson, Smith Rowe, Tomijasu, Trossard, Vieira.
    Trenér: Mikel Arteta

    Nottingham Forest: Turner – Boly, Worrall (C), McKenna – Aurier, Yates, Mangala, Aina – Danilo, Br. Johnson, Gibbs-White.
    Náhradníci: Horvath – Awoniyi, Elanga, Freuler, Kouyaté, Niakhaté, L. O'Brien, N. Williams, Wood.
    Trenér: Steve Cooper

    Rozhodčí: Oliver – Burt, Cook.
    Start utkání je o 30 minut posunut
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních červených dresech. Fotbalisté Nottinghamu pro první ligové střetnutí sezóny oblékli dresy barvy světle modré.
     
    3
    Zprava centroval do vnitra pokutového území Bukayo Saka, Joseph Worrall nepustil balón na číhajícího Eddieho Nketiaha.
     
    4
    A znovu v akci Bukayo Saka, jenž vyzval jeden na jednoho Olu Ainu, kterého kličkou neobelstil, pro favorita získal aspoň rohový kop.
     
    5
    S centrem na přední tyč si poradil Serge Aurier, ten hlavou poslal balón na druhý roh, napodruhé úřadoval ve vzduchu rovněž bránící Scott McKenna.
     
    6
    U pravého rohového praporku se snažil něco zajímavého vymyslet Gabriel Martinelli, při kličkované však neuspěl proti Scottu McKennovi, jenž navíc získal pro Nottingham aut.
     
    7
    Bukayo Saka moc dobře viděl nabíhajícího Eddieho Nketiaha, avšak přihrávku dal příliš před něj, útočník na dlouhou nohu posunul míč jen k Turnerovi.
     
    8
    Jak se očekávalo, tak Arsenal je výrazně častěji na míči. Pod tlakem hrající Martin Ödegaard zvolil malou domů na připraveného Ramsdalea.
     
    9
    Bukayo Saka chtěl pokračovat směrem dopředu, leč na Olu Ainu si v tomto případě nevěřil a zpětným pasem zapojil do hry Havertze.
     
    10
    Tradičně ze své pozice, tedy z pravého křídla centroval Bukayo Saka, v záklonu hlavičkující Eddie Nketiah zakončoval vysoko nad břevno.
     
    11
    Zničehonic mohli skórovat hosté! Středem propadl balón domácí obranou k Brennanu Johnsonovi, ale útočník nezachoval chladnou hlavu a skákající balón poslal vedle brány.
     
    12
    Sám proti dvěma Declan Rice míč neudržel, vzápětí arbitr Oliver odpískal útočný faul norskému středopolařovi Martinu Ödegaardovi.
     
    13
    Tentokráte už se Martin Ödegaard balónu dočkal a vymýšlel zajímavou průnikovou přihrávku na Eddieho Nketiaha, jemuž pomezní správně odmával ofsajd.
     
    14
    Tlak „The Gunners“ pokračuje. Do vápna Nottinghamu přiletěl centr, na roh odklízel kulatý nesmysl pohotovým výskokem Joseph Worrall.
     
    15
    Zase domácí volili centr od praporku na přední tyčku, kde Ola Aina ponechal za zády připraveného Kaie Havertze.
     
    16
    William Saliba zaváhal při rozehrávce a trestat mohl Brennan Johnson, jenže míč se odrazil daleko od jeho nohy, situaci zachránil včas reagující Ben White.
     
    17
    Pomalými krůčky se anglický vicemistr přibližuje pokutovému území soupeře, cesta do pokutového území zatím zůstává uzavřena.
     
    18
    Hráči v červených dresech využívají hlavně pravou stranu, kde se nachází Bukayo Saka, jenž zkoušel přihrávku vzduchem, Martina Ödegaarda zradilo zpracování.
     
    19
    Nedorozumění ve středu hřiště vedlo ke ztrátě balónu, pro příliš dlouhou nahrávku na Nketiaha si vyběhl gólman Matt Turner.
     
    20
    Vzápětí však zazmatkoval i Turner, když prováhal ideální okamžik pro odkud, pravou nohou trefil presujícího Nketiaha a měl štěstí, že balón zamířil vedle pravé tyče.
     
    21
    Declan Rice velmi dobře vyhodnotil situaci, nepřihrával zbytečně do přehuštěného prostoru a akci zklidnil přihrávkou k nohám Saliby.
     
    22
    Artetova družina přesunula kombinaci na útočnou polovinu. Na oblouček na Saku reagoval Turner a hrací předmět neomylně sebral do rukavic.
     
    23
    Jen gólman Aaron Ramsdale je na vlastní polovině. Domácí zmenšují pole působnosti a tlačí konkurenta pod čím dál tím větší tlak.
     
    24
    Pohotový Rice píchl balón k nohám Kaie Havertze, který si v přehuštěném středu proti dvěma nevyšel prostor, odkud by protlačil kulatý nesmysl směrem do brány.
     
    25
    Další útok byl směřovaný k pravé lajně, kde úřadoval Bukayo Saka, střílený centr do malého vápna Joseph Worrall odvrátil na roh.
     
    26
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Obrovský favorit získává důležité vedení! Parádní práci odvedl Martinelli, když zády k protihráčům posunul patičkou balón mezi Danilem a Aurierem k EDDIEMU NKETIAHOVI, jenž si kličkou do středu vylepšil palebnou pozici a s přispěním drobné teče padajícího Worralla propálil Turnera.
    26. Eddie NKETIAH - 1:0
     
    28
    První žlutou kartu zápasu si vykoledoval Ola Aina, který nezachytil pohyb Bukaya Saka a zezadu ho zcela jasně a viditelně fauloval.
     
    29
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Brennan Johnson, leč sám proti stoperské dvojici neměl moc šancí a o balón skutečně přišel.
     
    30
    Netrvalo dlouho a domácí hráči jsou znovu nastěhováni na útočné polovině, opět trpělivě hledají okénko v defenzivě konkurenta.
     
    31
    Jurriën Timber vyslal po levé lajně Kaie Havertze, kterého marně stíhal Mangala, střílený centr do vápna odpálil skluzující Joseph Worrall těsně před Sakou.
     
    32
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Svěřenci trenéra Artety odskakují na rozdíl dvou branek! Hrubku vyrobil Gibbs-White, který místo odkopu vymýšlel zbytečné kličky, o míč přišel a Saliba ho zprava přihrál pod sebe BUKAYU SAKOVI, jemuž zpoza velkého vápna stačila k zamíření chvilička, balón nechytatelným způsobem usměrnil do pravé šibenice.
    32. Bukayo SAKA - 2:0
     
    34
    Dopředu se vydal Ola Aina, s nímž se ovšem stáhl Bukayo Saka a míč mu vypíchnul, Martin Ödegaard si posléze pomohl malou domů Ramsdaleovi.
     
    35
    Zdá se, že „kanonýři“ nemají dost a chtějí přidávat další a další góly. Nákop na Eddieho Nketiaha si pohlídal Joseph Worrall.
     
    36
    U pravé lajny si našel prostor k centru Serge Aurier, vysoký balón bez problémů stáhl ze vzduchu připravený gólman Aaron Ramsdale.
     
    37
    Gabriel Martinelli rychlou kličkou úplně vyřadil ze hry Auriera a zleva centroval šajtlí, Eddie Nketiah neměl šanci na vysoký míč dosáhnout.
     
    38
    Norský středopolař Martin Ödegaard už Eddieho Nketiaha uvnitř šestnáctky našel, střelu nártem v poslední chvíli zblokoval Willy Boly.
     
    39
    Vzrušení bylo zbytečné, protože přečíslení domácích čtyř proti třem předcházel faul presujícího záložníka Ödegaarda.
     
    40
    Úplně jistý nebyl v blízkosti vlastního vápna Jurriën Timber, nechal se přetlačit Morganen Gibbsem-Whitem, nicméně centr do vápna pokryl William Saliba.
     
    41
    Střed hřiště se otevřel před Kaiem Havertzem, který volil pomalou přihrávku doleva na Nketiaha, pokryl ji vracející se Scott McKenna.
     
    42
    Po levé lajně se protáhl Morgan Gibbs-White, jemuž se nabízel pouze Johnson a toho Saiba bez problémů odstavil tělem.
     
    43
    Boly chyboval a Arsenal opět útočil. Ödegaard prostrkával míč na ofenzivu podpořivšího Whitea, střílený pas pod sebe měl pod kontrolou Worrall.
     
    44
    Z dvaceti metrů vypálil tvrdou střelu nártem Declan Rice, nicméně Matt Turner na ni po celou dobu velmi dobře viděl a u pravé tyče byl včas.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu tři minuty.
     
    45+1
    Dokonce i Gabriel Martinelli zabral dozadu a spolu s Whitem dokázali od míče odzbrojit bezbranného Brennana Johnsona.
     
    45+2
    Z pravého křídla Bukayo Saka přihrál do vápna Martinu Ödegaardovi, jeho patičku pohlídal dobře pozičně stojící Ryan Yates.
     
    45+3
    Na žluté karty bude vyrovnáno. Jurriën Timber zezadu ostře zajel do Johnsona, při faulu si navíc sám ublížil a potřebuje ošetření.
     
    45+4
    Na trávníku pokračuje ošetřování levého obránce Timbera. Podle všeho se bude muset střídat, pro novou posilu Arsenal tak možná debut v Premier League skončí předčasně.
     
    45+5
    Arbitr Oliver počkal, až se Jurriën Timber postaví na nohy, aby jeho zákrok na Johnsona ocenil žlutou kartu. Bek pomalu kulhá za postranní čáru.
     
    45+6
    Nákop za obranu nebyl povedený. Vyzkoušel ho Willy Boly, Morgan Gibbs-White zareagoval příliš pozdě a nenatlačil tělo před Thomase Parteyho.
     
    45+7
    První poločas skončil.
     
    Anglický vicemistr míří za povedeným vstupem do nové ligové sezóny, Arsenal po prvním poločase vede nad Nottinghamem 2:0. Důležitý první gól vstřelil favorit ve 26. minutě, po pohledné asistenci Martinelliho patičkou se s přispěním teče bránícího hráče prosadil Eddie Nketiah. O šest minut později pak „kanonýři“ potrestali zaváhání Gibbse-Whitea, Saliba posunul míč za velké vápno k Bukayu Sakovi, za jehož parádní střelou do pravé šibenice se Turner natahoval marně. I nadále Arsenal pokračoval v aktivním pojetí hry, třetího gólu se však do konce první půle nedočkal.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 15:07.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě. Pokračuje i Jurriën Timber, s nímž to po faulu na Johnsona nevypadalo zprvu úplně dobře.
     
    48
    Jurriën Timber zkusil pokračovat, ale nyní se posadil na trávník a je jasno, z důvodu zranění se bude muset střídat.
     
    49
    Nizozemský bek je zase ošetřován na přímo na hrací ploše, v tomto případě už je ale jasné, že po opuštění hrací plochy se na ni nevrátí.
     
    50
    Střídání v týmu Arsenal FC:
    ze hřiště odchází Jurriën Timber, přichází Takehiro Tomijasu.
     
    51
    Rychlý přechod Arsenalu středem hřiště. K pravé lajně potom dostal přihrávku Saka, na střed vracel čerstvému Tomijasuovi, slabá střela zpoza velkého vápna nebyla pro Turnera žádným problémem.
     
    52
    Na druhé polovině hřiště si s míčem zahrál Aaron Ramsdale, ale nohama, když mu Saliba adresoval malou domů v průběhu trpělivé kombinace.
     
    53
    Zdvojený Bukayo Saka ukázal velkou šikovnost, proskočil mezi dvojicí konkurentů, pak už ale neměl síly zapřít se tělem proti Worrallovi.
     
    54
    Martin Ödegaard viděl zabíhajícího Martinelliho, leč rozhodl se neriskovat a na jistotu přihrál k levé lajně volnému Tomijasuovi.
     
    55
    Pomalou nahrávkou dostal Saliba brankáře Ramsdalea pod velký tlak, gólman odkopával do bezpečí za cenu rohového kopu.
     
    56
    Přímo z rohu nebezpečí nevzniklo, v pokračující akci nicméně dostal přihrávku do vápna Yates a z otočky střílel do gólmana, navíc z ofsajdového postavení.
     
    57
    Po pravé lajně nabral vysokou rychlost Morgan Gibbs-White, chtěl se proháčkovat až do vápna, jenže neuspěl kličkou proti Whiteovi.
     
    58
    Serge Aurier hledal nákopem do velkého vápna Brennana Johnsona, proti míči vystartoval Aaron Ramsdale a sebevědomě ho sebral do rukavic.
     
    59
    Japonský bek Takehiro Tomijasu mohl hrát směrem dopředu, ale nevěřil si na průnikový pas, proto volil nahrávku Salibovi.
     
    60
    Správně Serge Aurier přečetl kličku Eddieho Nketiaha po levé lajně, protihráči vypíchl míč z pod kopaček do zámezí.
     
    61
    Hosté jsou v dosavadním průběhu druhé půle častěji na kopačkách, než jak tomu bylo v úvodním dějství. Nyní dokonce kombinují na útočné polovině.
     
    62
    Osobního strážce se Ola Aina zbavil, rázem proti sobě však měl další dva konkurenty, proti nimž si netroufl, volil zpětný pas ke stoperům.
     
    63
    Morgan Gibbs-White jako kdyby se zalekl rychle se blížícího Bena Whitea, i s míčem vyběhl mimo hrací plochu. Aut pro Arsenal.
     
    64
    Příliš dlouho si hledal střeleckou pozici Kai Havertz, nakonec proti němu vyběhl Willy Boly a nataženou pravou nohou předvedl úspěšný obranný zákrok.
     
    65
    Joseph Worrall podpořil ofenzivu, zabojoval a z pravé strany šestnáctky centroval z mírného záklonu, pouze do boční sítě.
     
    66
    U rohového praporku došlo k výměně názorů mezi Martinellim a Aurierem, arbitr Oliver napjatou situaci rychle uklidnil.
     
    67
    Willy Boly měl pod kontrolou ve vápně se pohybujícího Kaie Havertze, tělo natlačil před něj a hlavou balón sklepl pro Yatese.
     
    68
    Pod tlakem si Bukayo Saka poradil na jedničku, na malém prostoru nastřelil Olu Ainu a pro Arsenal vybojoval aspoň autové vhazování v blízkosti šestnáctky.
     
    69
    Z poměrně těžkého úhlu natáhl ke střele Martin Ödegaard, tvrdou ránu schytal obětavě blokující Scott McKenna.
     
    70
    Ola Aina se uvolnil přes pasivněji bránícího Saku, dobře trefená střela doputovala od bránícího Saliby vedle pravé tyče.
     
    71
    Centr na přední tyč nebyl provedený vůbec špatně, Takehiro Tomijasu musel do kolen, aby hrudí odvrátil balón na další roh.
     
    71
    Střídání v týmu Nottingham Forest:
    ze hřiště odchází Danilo, přichází Taiwo Awoniyi.
     
    72
    Střídání v týmu Nottingham Forest:
    ze hřiště odchází Ola Aina, přichází Neco Williams.
     
    73
    Střídání v týmu Arsenal FC:
    ze hřiště odchází Eddie Nketiah, přichází Leandro Trossard.
     
    74
    Po malé domů od Whitea si Aaron Ramsdale troufl na zpracování, následně napálil skluzujícího Johnsona. Vhazovat bude Partey.
     
    75
    Bukayo Saka dlouhým pasem vyslal dopředu Gabriela Martinelli, šikovný Brazilec v tomto případě neuspěl jeden na jednoho proti Aurierovi.
     
    76
    Nechybělo moc, aby Declan Rice ligový debut v dresu Arsenalu okořenil gólem! Dobře mířenou střelu tečoval Worrall ještě blíže k levé tyči, ovšem tato skutečnost Turnera nerozhodila, pořádně ruku natáhl a míč vyrazil právě na tyč.
     
    77
    Ofenzivní snažení „kanonýrů“ pokračovalo rohovým kopem. Vysoko do vzduchu se zavěsil Ben White a Turner měl štěstí, že mu balón vletěl přímo do rukavic.
     
    78
    Rohový kop kopal i Nottingham a také zahrozil, po centru do malého vápna Boly slabou hlavičkou jen zlehka vystrašil Ramsdalea.
     
    79
    Poprvé na sebe upozornil Taiwo Awoniyi, který si troufl na Williama Salibu, francouzský stoper za sebe soka nepustil.
     
    80
    Střídání v týmu Nottingham Forest:
    ze hřiště odchází Brennan Johnson, přichází Anthony Elanga.
     
    81
    Žlutému trestu neunikl Orel Mangala, který zatáhl za dres Ödegaarda, jehož vyvedl z koncentrace, přihrávku na Martinelliho zastavil Boly.
     
    82
    Hodně je dnes vidět směrem dopředu Declan Rice, k němuž hrací předmět propadl po nepovedené obranné hlavičce Worralla, ránu z voleje o zem Turner vyrazil na roh.
     
    82
    Nottingham právě vstřelil branku!
    Souhra střídajících fotbalistů vrací outsidera do hry o bodový zisk! Po ubráněném rohu vystartoval do protiútoku Elanga a pláchl Sakovi, ve finále akce vyslal skvěle mířenou nahrávku mezi dva obránce do prostoru, kam naběhl TAIWO AWONIYI, proti ostré střele z bezprostřední blízkosti byl Ramsdale bez šance.
     
    84
    Hosté jsou při chuti. Morgan Gibbs-White vypálil v pádu kousek za velkým vápnem, tvrdá střela nártem zamířila nad břevno.
     
    85
    Na pravé straně velkého pokutového území si našel prostor ke střele Kai Havertz, ránu těsně nad zemí poslal do padajícího Williamse.
     
    86
    Střídání v týmu Arsenal FC:
    ze hřiště odchází Gabriel Martinelli, přichází Gabriel Magalhães.
     
    87
    Na hranici pokutového území se složil k zemi Ryan Yates. Arbitr Oliver zůstává v klidu, dle jeho mínění k žádnému přestupku nedošlo.
     
    88
    Kai Havertz pláchl po levém křídle a stříleným pasem našel Bukaya Saku, slabou střelu patičkou sebral Turner do rukavic.
     
    89
    V poslední chvíli si Martin Ödegaard rozmyslel střelu a vymýšlel přihrávku doprava na Whitea, kterou vystihl Neco Williams.
     
    90
    Střídání v týmu Nottingham Forest:
    ze hřiště odchází Joseph Worrall, přichází Cheikhou Kouyaté.
     
    90
    Střídání v týmu Nottingham Forest:
    ze hřiště odchází Orel Mangala, přichází Chris Wood.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby sedm minut.
     
    90+1
    Kai Havertz nedal v rychlostním souboji Bolymu žádnou šanci, nicméně jak opakované záběry ukázaly, tak si při zpracování pomohl rukou, případný gól by tedy s velkou pravděpodobností neplatil.
     
    90+2
    Znovu dopředu mířil Kai Havertz, ovšem nákop na jeho osobu byl příliš dlouhý, míč si pohlídal gólman Matt Turner.
     
    90+3
    Příliš dlouho otálel s rozehrávkou autového vhazování Ben White, od Olivera si proto vysloužil žlutou kartu, protesty byly zbytečné.
     
    90+4
    Z těžké pozice vypálil levačkou Martin Ödegaard a Turnera nezaměstnal, úspěšný blok zaznamenal stoper Willy Boly.
     
    90+5
    Šikovně si u rohového praporku počínal Kai Havertz, balón pokryl tělem a zezadu se nechal nedovoleně povalit na trávník McKennou.
     
    90+6
    Z volného přímého kopu centroval do vápna Morgan Gibbs-White, odražený balón si našel Cheikhou Kouyaté, avšak z voleje ho vypálil vysoko nad horní tyč.
     
    90+7
    Situaci zklidnil Leandro Trossard. Belgický reprezentant mohl postupovat do protiútoku, místo toho přihrával do klidných zadních řad Salibovi.
     
    90+8
    Další brejk už Arsenal dotáhl do konce. Saka přihrával z pravého křídla pod sebe Martinu Ödegaardovi, obstřel levačkou doputoval těsně vedle pravé tyčky.
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    Arsenal vstoupil do nového ročníku Premier League pravou nohou, na domácím stadiónu potvrdil roli favorita a Nottingham porazil 2:1.

    Důležitý první gól obstaral ve 26. minutě Eddie Nketiah, na nějž o šest minut později navázal povedenou technickou střelou Bukayo Saka. Aktivní hra domácího celku pokračovala i ve druhé půli, ale místo pojistky přišlo drama, hosté totiž po ubráněném rohu snížili z brejku zásluhou střídajícího Taiwa Awoniyiho. Vyrovnání už „kanonýři“ nedopustili, v závěrečných minutách si pohlídali jednobrankové vítězství.
     
    Držení míče: 78 % : 22 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 8:4. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:12. (16:09:38)

    Milan Huppert

    Branky: 26. Nketiah (Martinelli), 32. Saka (Saliba) – 82. Awoniyi (Elanga)

    Karty:   45+5. Timber (ARS), 90+3. B. White (ARS) – 28. Aina (NOT), 81. Mangala (NOT)


    Držení míče: 78 % : 22 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 8:4. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:12.
    Arsenal FC: Ramsdale – Partey, B. White, Saliba, Timber (50. Tomijasu) – Ödegaard (C), Rice, Havertz – Saka, Nketiah (73. Trossard), Martinelli (86. Magalhães).
    Náhradníci: Hein – Jorginho, Kiwior, Nelson, Smith Rowe, Vieira.

    Trenér: Mikel Arteta

    Nottingham Forest: Turner – Boly, Worrall (C) (90. Kouyaté), McKenna – Aurier, Yates, Mangala (90. Wood), Aina (72. N. Williams) – Danilo (71. Awoniyi), Br. Johnson (80. Elanga), Gibbs-White.
    Náhradníci: Horvath – Freuler, Niakhaté, L. O'Brien.

    Trenér: Steve Cooper

    Rozhodčí: Oliver – Burt, Cook

    Diváci: 59 984
    bahis siteleri