Třinec – Rapperswil cz 6:7 (po pr.) | Rauma – Belfast Giants 3:1 (kon.) | Vítkovice – Mnichov cz 4:3 (2:1 po s.n.)
Skellefteå – Salzburg 4:0 (kon.)
konec
Skellefteå AIK
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
EC Red Bull Salzburg
Pátek 01.09.2023, 19:00 • Skellefteå Kraft Arena, Švédsko • Hokejová Liga mistrů • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (21:08:33)
     
    Je dobojováno. Domácí hokejisté byli jediným týmem, který v tomto utkání skóroval. Konto týmu Salzburgu zatížili čtyřmi góly a v prvním utkání v hokejové Lize mistrů zapisují tři body do tabulky. Hosté recept na domácího brankáře nenašli a ani jednou ho nepřekonali. David Rautio tak získal čisté konto.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Vyloučení v týmu Skellefteå AIK:
    Petter Granberg – 2 min., podrážení.
     
    59:40
    Ještě se vhazovalo před domácí brankou, hosté se snažili o alespoň čestný úspěch, ale znovu marně dobývali domácí branku. Zatím to vypadá, že David Rautio své čisté konto uhájí až do konce zápasu.
     
    Dnešní utkání sleduje 3285 diváků.
     
    58:30
    Po zisku puku se ještě do akce hnali domácí hráči, ale na Kickerta si tentokráte nepřišli. Litovat však nemusí, minutu a půl před koncem třetí třetiny mají luxusní čtyřbrankový náskok.
     
    58:11
    Ali Wukowits z levého kruhu vyslal svižnou ránu, kterou kryje David Rautio. Hned na to nechává hru zastavit a buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:49
    Hosté jsou v plném počtu.
    55:21 Pär LINDHOLM - 4:0
     
    55:21
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Od modré čáry střílel Oskar Nilsson a k odraženému puku se těsně před Kickertem dostal PÄR LINDHOLM, jenž pak za jeho záda umístil kotouč – 4:0. Asistence: Oskar Nilsson a Oscar Lindberg.
     
    54:49
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg:
    Tyler Lewington – 2 min., krosček.
     
    54:05
    Následuje další komerční přestávka.
     
    53:28
    Hosté se rychle vraceli zpět do obrany, protože na ně mířili tři hráči Skeleftey, ale nakonec se do zakončení vůbec nedostali.
     
    52:21
    Salomonsson se natlačil na levou stranu a jeho dopíchnutí před Kickertem končí na jeho betonu. Hned na to pak hosté otáčejí hru před Rautia.
     
    50:56
    Ofsajdová akce Skeleftey, následoval útok soupeře, který se ale znovu nedostal do přesnějšího zakončení před Davidem Rautiem.
     
    50:26
    Peter Hochkofler od modré čáry střílel na soupeřovu klec, ale kotouč skončil jen vedle protější tyče. Poté si ho sebrali opět domácí hráči a rozvíjejí další útočnou akci.
     
    49:23
    Hosté se stále nemohou dostat zpět do hry nějakým gólem, nyní jsou u puku zase domácí a operují před Davidem Kickertem.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 11. Hugg (Vuollet, Lundberg), 24. Vuollet (Hugg), 37. Dzierkals (Lindström, Granberg), 56. Lindholm (Nilsson, Lindberg)


    Skellefteå AIK: Rautio (Söderström) – Pudas (C, TS), M. Forsfjäll, Solomonsson, Nilsson, Granberg, Lundberg, Sandin-Pellika, Vuollet – Robertsson, P. Lindholm (A), Lindström – Bergström, Johnson, Hugg (A) – Dzierkals, Lindberg, M. Lindholm – Keilin, Z. Forsfjäll, Stenman
    Trenér: Rober Ohlsson

    EC Red Bull Salzburg: Kickert (Tolvanen) – Murphy, Robertson, Lewington, Genoway, Schreier, Stapelfeldt, Auer, Wimmer – Schneider (A), Nissner, P. Huber – Payerl, Bourke, Wukovits – M. Huber (A), Harnisch, Hochkofler – Thaler, Baltram, Raffl (C, TS)
    Trenér: Oliver David

    Rozhodčí: Öhlund (SWE), Björk (SWE) – Persson (SWE), Yletyinen (SWE)

    Diváci: 3285
    bahis siteleri