Prešov – Kežmarok 12:1 (kon.)
konec
HC Prešov
12:1 (2:0, 4:0, 6:1)
MHK Kežmarok
sk Pátek 01.09.2023, 17:00 • Zimný štadión Prešov • Slovenský pohár
Partner:
     
    Niet čo hodnotiť. Prešov roztrhal na kusy Kežmarok, ktorý ešte len začína s prípravnými zápasmi. Prešovskí hokejisti do úvodu prvoligového ročníka odohrajú už len pohárové duely. Ten najbližší sa uskutoční budúcu stredu. Pri Toryse sa predstaví novovzniknutý celok SHL AquaCity Pikes. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (19:03:10)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:34
    Tím Prešov práve strelil gól! PATRIKOVI FRIČOVI stačilo správne nastaviť hokejku a do odkrytej svätyne Kežmarku zavŕšil tucet gólov. Asistencia: Adam Paulíny.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
     
    Dnešný zápas sleduje 652 divákov.
     
    56:56
    Tím Prešov práve strelil gól! Gól s poradovým číslom jedenásť zabezpečil prvoligový kanonier FRANTIŠEK POLIAČEK. Asistencie: Vladislav Leščenko a Dávid Kohút.
     
    56:22
    Rozhodca fúkol do píšťalky. Kežmarok sa predstavil v útoku, ale Richard Sabol ovládol tento moment úspešným zákrokom.
     
    55:35
    Prešov hrozí a hostia vôbec nekladú odpor. V medzikruží bol zaseknutý Patrik Frič, na ktorého to hral Marek Putala. Pre Justa to nič neznamenalo.
     
    53:25
    Jaromír Just zasahoval. Dávid Kohút sa ešte zrazil s Pavlovom, ale nehrnuli sa do zbytočnej šarvátky. O všetkom je už dávno rozhodnuté.
     
    52:32
    Tím Prešov práve strelil gól! Prosby prešovského obecenstva vyslyšal KEVIN JENDROĽ. Asistencia: Martin Semaňák.
     
    51:38
    Prešovský druhý útok vedený Lukášom Tomom podčiarkol svoj pobyt medzi mantinelmi aktivitou aj strelou. Just vytasil pekný semafor proti snahe Sigareva.
     
    50:28
    Kežmarská obrana horela a podliehala veľkému zmätku! Do toho sa priplietla zlomená hokejka a možnosť Friča zavŕšenie očakávanej desiatky! Z protipohybu nepresne poslal pokus po ľade!
     
    49:13
    Kežmarok hrá s piatimi hráčmi.
     
    48:44
    Individuálne zručnosti predviedol domáci útočník a člen prvej formácie Dávid Kohút. Pred Justom príliš nadvihol puk a trafil zadné plexisklo.
     
    47:38
    Už sa niesla povestná desiatka! Šarišania ale túto šancu nateraz premárnili, keď sa nepodarilo zasiahnuť poloprázdnu bránu!
     
    47:13
    Vylúčenie v tíme MHK Kežmarok:
    Bukovina – 2 min., hákovanie.
     
    46:58
    Tím Prešov práve strelil gól! Po krátkej hosťujúcej radosti nastáva smútok. PATRIK FRIČ napol sieť, keď si žŕdku nestihol pokryť Jaromír Just. Asistencie: Lukáš Vaculík a Adam Paulíny.
     
    46:17
    Kežmarok dal gól! Čestný gól Kežmarku. Kubus v rohu klziska odstrčil Semaňáka a uvoľnil medzi kruhmi CHRISTIÁNA BEDNARČÍKA. Puk zakotvil pod hornou tyčkou. Asistencia: Vladimír Kubus.
     
    45:45
    Prešov hrá s piatimi hráčmi.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 7. D. Kohút (Jerofejevs), 13. Milý (Ščurko), 24. Hrabčák (Vaculík, Ščurko), 34. Poliaček (Putala), 36. Paulíny (D. Kohút), 38. Sigarev (Leščenko), 43. Semaňák (Vaculík), 44. Burzík (Putala), 47. Frič (Vaculík, Paulíny), 53. K. Jendroľ (Semaňák), 57. Poliaček (Leščenko, D. Kohút), 59. Frič (Paulíny) – 47. Bednarčík (Kubus)


    HC Prešov: Sabol – Jerofejevs, Semaňák, J. Nemec, Burzík, Ťavoda, Pulščák, Putala – Leščenko, D. Kohút, Poliaček – Chalupa, Toma, Sigarev – K. Jendroľ, Ščurko, Milý – Vaculík, Frič, Paulíny – Hrabčák.
    Trenér: Tibor Tartaľ.

    MHK Kežmarok: Just – Hodorovič, Krmenčík, P. Findura, Cvengroš, Bukovina, T. Cvejn, Tomeček, Čabala – Huszárik, Kubus, Bednarčík – L. Olejník, Slivka, Pavlov – J. Lapšanský, Džerenga, Jankura – Krigovský, D. Krempaský.
    Trenér: Michal Kostyšák.

    Rozhodčí: Homola, Smrek – Beniač, Pribula.

    Diváci: 652.
    bahis siteleri