Žilina B – KFC Komárno 3:4 (kon.) | Šamorín – Humenné 2:2 (kon.)
konec
MŠK Žilina B
3:4 (2:1)
KFC Komárno
sk Neděle 03.09.2023, 10:30 • Štadión MŠK Žilina • MONACObet liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    84
    KFC Komárno dáva gól! Neuveriteľný obrat hostí v dnešnom zápase! Komárno vstalo z popola ako Fénix, hoci 65-70 minút boli jasne slabším tímom! Šimko našiel prihrávkou CHRISTIANA BAYEMIHO, ktorý loptu upratal k ľavej tyči Badžgoňovej bránky!
     
    76
    KFC Komárno dáva gól! Neuveriteľný gól hostí! MICHAL HORODNÍK centroval z ľavej strany, loptu zatočil príliš na bránku MŠK a prekvapil nielen seba, ale aj brankára Jakuba Badžgoňa! Vyrovnané 3:3!
     
    63
    KFC Komárno dáva gól! Nuž a len čo som dopísal, že hostia domácim nestíhajú, tak KFC dáva doslova z ničoho nič gól! Gomola podcenil obrancu pred Ganboldom, ten priťukol loptu CHRISTIANOVI BAYEMIMU, ktorý tvrdou ranou prepálil všetko, čo mu stále v ceste!
     
    49
    MŠK Žilina B dáva gól! Krásna akcia Šošonov! Kapitán Šnajder našiel parádnym centrom na hrote MARTINA GOMOLU, ktorý si lobom pri prvom dotyku s loptou prehodil FILIP DLUBÁČA a zvýšil vedenie MŠK na 3:1!
     
    37
    MŠK Žilina B dáva gól! Zaujímavá akcia, na zemi ostal ležať komárňanský Tamás Németh, no hlavný rozhodca dal pokyn na vhadzovenie lopty. Žilina tak začala hrať, k lopte sa po centri dostal žilinský LUKÁŠ PROKOP a prekonal Filipa Dlubáča v bránke hostí. Tým sa to však vôbec nepáči a nasledujú mohutné protesty. Gól však platí!
     
    34
    KFC Komárno dáva gól! Jednoduchá, ale účelná akcia hostí slávi úspech. Dlhý nákop Dlubáča predĺžil hlavou Ganbold na Bayemiho, ktorý z ľavej strany našiel pred bránkou Žiliny PATRIKA VOLESKÉHO a ten poľahky pridal svoj piaty gól v aktuálnej sezóne.
     
    15
    MŠK Žilina B dáva gól! Domáci sa vybrali do útoku stredom poľa, Adang sa nenechal odstaviť dvojicou obrancov hostí, poslal loptu k TIMOTEJOVI KUDLIČKOVI, ktorý sa rovnako zbavil obrancu a neomylne strelou po zemi prekonal Dlubáča!

    Dávid Švec

    Branky: 15. Kudlička, 37. Prokop, 49. Gomola – 34. Voleský, 63. Bayemi, 76. Horodník, 84. Bayemi

    Karty:   76. Prokop (ZIN) – 90+1. Eckl (KFK)


    MŠK Žilina B: Badžgoň – Leitner, Jaššo, Mynář, Gomola, Šnajder (C), Chyla, Mlynár, Kudlička, Adang, Prokop
    Náhradníci: Hostačný – Mensah, Oravec, Tandara, Owusu, L. Bortoli, Jakubík

    Trenér: Vladimír Veselý

    KFC Komárno: Dlubáč – Šmehyl, Špiriak, Šimko (C), Horodník, Németh, Knesz, Pastorek, Ganbold, Bayemi, Voleský
    Náhradníci: Bréda – Puska, Eckl, Tóth, Magda, Bögi, Adayilo Daniel, Antal

    Trenér: Mikuláš Radványi

    Rozhodčí: Smolák – Pozor, Hrmo

    Diváci: 142