Třinec – Hlučín 0:0 (kon.) | Frýdlant n/O – Zlín B 0:2 (kon.) | Hodonín – Slovácko B 2:0 (kon.)
Uh. Brod – Bohunice 1:0 (kon.) | Frýdek-Místek – Rosice 1:1 (kon.) | Blansko – Zlínsko 1:0 (kon.)
konec
FK Třinec
0:0 (0:0)
FC Hlučín
Sobota 16.09.2023, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • Moravskoslezská fotbalová liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Holík si vzal přímý kop pro sebe, centrem do pokutového území našel ve vápně Dediče, ale hlavička třineckého útočníka zamířila nad břevno.
     
    81
    Trenér Pulpit se rozhodl ukončit působení na trávníku Bouguetoutovi, místo něj vyběhl Brodziansky.
     
    69
    Trenér Smetana sáhl k dvojímu střídání. Hřiště opustili Wala a Dostál, místo nih přišli Bouoli s Ptáčkem.
     
    67
    Třinecký trenér udělal dvojitou změnu. Maksiće nahradil Dedič a Vučičeviče Samiec.
     
    60
    Střídání po jednom na každé straně. Ze hřiště odešel domácí Zinhasovič, kterého nahradil Holík. Místo Mládka v hlučínském dresu naskočil Cabadaj.
     
    58
    Vlachovský zahrál balón na přední tyč, kam si naběhl Vučičevič, který hlavičkoval míč vedle branky.
     
    56
    Clement chtěl utéct po levé straně, ale Tomšů jej chytil za rameno a nedovoleně zastavil třineckého záložníka. Rozhodčí musel vytáhnout žlutou kartu, jinak by byl pokárán delegátem zápasu.
     
    55
    Po centru Bouguetouty z pravé strany se u levé tyče dostal k míči Clement, balón si nachystal na svou silnou nohu a skákavý míč napálil k bližší tyči, kde předvedl znamenitý zákrok gólman Murin, který vyrazil mičudu na tyč!
     
    54
    Po levé straně utekl Clmeent, vběhl do pokutového území a vystřelil na zadní tyč, brankář Murin střelu vytáhl vedle branky.
     
    50
    Tak teď domácím divákům zatrnulo, když Kania našel z levé strany zpětnou přihrávkou před malým vápnem Moučku, který se opřel do míče a z voleje trefil levou tyč třinecké branky!
     
    49
    Clement znovu pronikl po levém křídle před šestnáctku, odkud vypustil skákavou přihrávku. Maksić balón proběhl, míč si vzal Vučičevič, připravil si jej na střelu, ale následně vypálil vysoko nad bránu.
     
    46
    Trenér Smetana o přestávce sáhl do sestavy. V šatně zůstali Kovala s Hasalou, místo nich přišli Praus s Buchvaldkem.
     
    44
    Po odpískaném faulu Holzer ukopl míč z místa přestupku. Od rozhodčího uviděl žlutou kartu.
     
    25
    Bouguetouta přihrál do běhu Vučičevičovi, ten svedl souboj s bránícím Kovalou, který upadl. Vučičevič běžel sám na branku, počkal si na pohyb brankáře, kterého zkusil obstřelit, ale Murin fantasticky míč vykopl!
     
    21
    Clement se proběhl po levém křídle, oběhl soupeře, odcentroval před malé vápno, kam si naběhl Vučičevič, který hlavou usměrnil míč do středu brány, kde byl připravený brankář Murin.
     
    17
    Po rohovém kopu Moučky se k hlavičce dostal Dostál, míč od jeho hlavy orazítkoval břevno třinecké branky, následně se do zakončení dostal Wala, ale jeho křížná střela z pravé strany minula třineckou branku.
     
    12
    Vlachovský zahrál rohový kop na první tyč, hlučínským hráčům se podařilo odvrátit míč jen na šestnáctku, odkud vystřelil prudkou přízemní střelu k levé tyči Zinhasovič. Brankář Murin se natáhl po míči a vytáhl jej vedle tyče.

    Igor Mainka

    Branky:

    Karty:   44. Holzer (HLU), 56. Tomšů (HLU)


    FK Třinec: Adamuška (C) – Omasta, Brak, Straňák, Vlachovský – Maksić (67. Dedič), Machuča – Bouguetouta (81. Brodziansky), Zinhasovič (60. Holík), Clement – Vučičevič (67. Samiec).
    Náhradníci: Fabisz – Barkov, Bartůněk.

    Trenér: Pulpit.

    FC Hlučín: Murin – Tomšů, Hasala (46. Buchvaldek), Holzer, Kolaska – Moučka, Mládek (C) (60. Cabadaj), Kovala (46. Praus), Kania – Dostál (69. Ptáček), Wala (69. Bouoli).
    Náhradníci: Kolenko – Levčík.

    Trenér: Smetana.

    Rozhodčí: Dorušák – Slabý, Silný.

    Diváci: 236
    bahis siteleri