Fenerbahce – Nordsjaelland 3:1 (kon.) | Ferencváros – Čukarički 3:1 (kon.) | Frankfurt – Aberdeen 2:1 (kon.)
Genk – Fiorentina 2:2 (kon.) | Helsinki – PAOK 2:3 (kon.) | Legia – Aston Villa 3:2 (kon.)
Ludogorec – Trnava 4:0 (kon.) | Zrinjski Mostar – Alkmaar 4:3 (kon.) | Club Bruggy – Besiktas 1:1 (kon.)
Dinamo Záhřeb – Astana 5:1 (kon.) | Lugano – Bodö/Glimt 0:0 (kon.) | Maccabi Tel Aviv – Breidablik 3:2 (kon.)
Slovan Bratislava – KÍ Klaksvík 2:1 (kon.) | Plzeň – FC Ballkani 1:0 (kon.) | Zorja Luhansk – Gent 1:1 (kon.)
konec
HŠK Zrinjski Mostar
4:3 (0:3)
AZ Alkmaar
Čtvrtek 21.09.2023, 18:45 • Stadion pod Bijelim Brijegom, Mostar • Evropská konferenční liga • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:45.
     
    Příjemný čtvrtek u sledování evropského fotbalu! Do akce dnes mimo jiné půjde i Zrinjski Mostar, který na své půdě pohostí favorizovaný holandský Alkmaar.
     
    HŠK ZRINJSKI MOSTAR

    Zrinjski se toto léto stal historicky prvním fotbalovým klubem z Bosny a Hercegoviny, který se probojoval do skupinové fáze některého z kontinentálních pohárů. Pomýšlet přitom mohl i na účast o patro výš, tedy v Evropské lize, ze které ho ale po dvou litých bitvách v posledním předkole vyřadil rakouský LASK.

    Plemići dnes do Konfereční ligy vstoupí v nevalné formě, z posledních dvou kol v domácí soutěži nevytěžili ani bod. Duely s Posusje a Sarajevem skončily shodně 0:1, a to i přes to, že první jmenovaný tým dohrával v deseti. Mostar je tak aktuálně až devátý z dvanácti týmů v Premijer lize. Překvapí dnes favorita z Holandska?

    Klíčovou postavou kádru kouče Renduliće je kapitán Nemanja Bilbija, který v této sezóně zaznamenal už devět branek a hned tři z nich v Evropě.
     
    AZ ALKMAAR

    Čtvrtý tým uplynulého ročníku Eredivisie bude pro domácí hodně těžkým oříškem – od začátku sezóny totiž zatím neprohrál. V nizozemské lize je spolu s PSV a Twente po čtyřech kolech stoprocentní a jelikož má jen o malinko horší skóre než pověstný klub z Eindhovenu, najdeme ho v tabulce na druhém místě.

    Obdobně solidně si svěřenci lodivoda Jansena počínali i v kvalifikaci do Evropské konferenční ligy, kde nejprve nedali šanci andorrské Santa Colomě a následným vítězstvím nad norským Brannem si zajistili účast ve skupinové fázi. O jejich postupu na úkor severského soupeře přitom rozhodly až penalty.

    V dresu Alkmaaru válí řecký forvard Vangelis Pavlidis, který se se šesti góly na kontě dělí o post nejlepšího střelce Eredivisie. Velkou měrou se na úspěších podílí také gólman Matthew Ryan.
     
    DNEŠNÍ DELEGACE

    Na dodržování pravidel budou dnes večer dohlížet skotští sudí. Hlavním byl jmenován Donald Robertson, asistenty budou David Roome a Ross Macleod.
     
    Úvodní sestavy:

    HŠK Zrinjski Mostar: M. Marić – Ćorluka, Radić, Jakovljević, Memija – Ivančić, Balić, Čanadjija – Ćuže, Bilbija (C), Tičinović.
    Náhradníci: Niron – L. Marin, Zlomislić, Sabljić, Kiš, Malekinušić, Hrvanović, P. Mišić, Bradarić, Prskalo, Kozulj, Senić.
    Trenér: Krunoslav Rendulić.

    AZ Alkmaar: Ryan – Sugawara, Bazoer, Penetra, Wolfe – Clasie (C), D. de Wit, Mijnans – Lahdo, Pavlidis, van Brederode.
    Náhradníci: Verhulst, Owusu-Oduro – Dantas, Odgaard, Sadiq, Mihailovic, van Bommel, Dekker, Goudmijn, Kasius, Goes.
    Trenér: Pascal Jansen.

    Rozhodčí: Robertson – Roome, Macleod (SCO).
     
    Ještě jednou vás zdravím a přeji vám příjemný čtvrteční podvečer, duel za pár minut začne! Níže si v mezičase můžete prohlédnout dnešní kompletní sestavy.
     
    Oba týmy vyráží na hrací plochu, domácí nastoupí v bílých dresech a hosté v modrých. Start se blíží.
     
    V Mostaru probíhá ještě rychlý moment ticha za oběti nedávných přírodních katastrof v Líbii a Maroku.
     
    Úvodní výkop obstará Alkmaar, jdeme na to!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Holanďané neztrácí čas a hned v úvodních sekundách rozvíjí útok po pravé straně hřiště, domácí jim ale zatím nenechávají moc prostoru pro kombinace.
     
    2
    Jakovljević šel do souboje se Sugawarou hodně nevybíravě, AZ získává standardku z pozice vedle mostarského vápna. Tohle by mohlo být zajímavé...
     
    3
    Exekuce se ujal sám Sugawara, který sice balón vzduchem nasměroval před Mariće, jenže jeho nabídky následně ani jeden z hráčů ve vápně nevyužil.
     
    4
    Lahdo krátkou přihrávkou připravil šanci pro Pavlidise, kterému se sice kvůli domácím obráncům nepovedlo zakončit, ale aspoň pro svůj tým získal první roh.
     
    5
    Alkmaar zatím jasně potvrzuje roli favorita, Zrinjski si od začátku zápasu pořádně nesáhl na balón.
     
    6
    Nepovedená rozehrávka Mostaru sjela dozadu k Bazoerovi, hosté se tak velmi rychle vrátili na míč a nyní se znovu snaží vrátit hru před Mariće.
     
    7
    Clasie se s tím teď rozhodně nemazal! Záložník Alkmaaru se dostal k odraženému míči za šestnáctkou a z poměrně velké vzdálenosti vyslal na Mariće jedovatou ránu, kterou domácí gólman jen tak tak vytáhl nad břevno!
     
    8
    Jeden z hostů po kontaktu s protihráčem spadl ve vápně, penalta z toho ale nebude. Hra pokračuje dál, Zrinjski se snaží vůbec poprvé v utkání zaútočit.
     
    10
    Alkmaar právě vstřelil branku!
    Holandskému klubu se rychle daří obrovskou převahu přetavit v gól, Alkmaar jde v desáté minutě do vedení! Lahdo proběhl dopředu po křídle a přihrávkou na vzdálenější tyči našel nedostatečně hlídaného MYRONA VAN BREDERODEHO, jehož následné zakončení zaplulo přesně za Mariće – 0:1!
    10. Myron van Brederode - 0:1
     
    11
    Jeden gól hostům evidentně nestačí. Bazoer kontroluje míč na středovém kruhu a snaží se najít volného spoluhráče, který by mohl hru táhnout vpřed.
     
    12
    Memija riskantním zákrokem ve vápně odzbrojil Lahda, podle rozhodčího vše proběhlo dle pravidel. Mostar se po velmi dlouhé době ujímá balónu.
     
    13
    Obrana Zrinjski dostává pořádně zabrat, aktivního Pavlidise se vápně zastavila jen tak tak. Marić vyběhl na hranici malého vápna a lapil balón.
     
    14
    Domácí mají šanci se vrátit do hry, ze standardní situace po de Witově faulu vytěžili rohový kop.
     
    15
    Ćuže lehkou hlavičkou po kopu od praporku neuspěl, Ryan byl ve střehu a míč hravě lapil.
     
    16
    Dění se po krátké době vrátilo na opačný konec hrací plochy, Alkmaar drží míč na svých kopačkách a přihrávkami hledá cestičku zpět před Marićovu klec.
     
    18
    Radić na poslední chvíli doběhl k volnému Sugawarovi a zblokoval jeho střelu. Míč se odrazil za bránu, a Marić tak bude muset znovu zpozornět.
     
    19
    Gólman Mostaru si navzdory chaosu ve svém vápně udržel dobrý přehled o hře, vyskočil si za letícím balónem a lapil ho do svých rukavic.
     
    20
    Záchvěv aktivity ze strany Zrinjski vedl k centru z pravé strany, který vystihl jeden z hostů. Tribuny se nicméně probraly a tuto akci patřičně ocenily.
     
    21
    Obraz hry se v posledních minutách vyrovnal, ani jednomu týmu se nedaří se usadit na míči.
     
    22
    Jakovljević se pokusil ze strany prostrčit míč na spoluhráče na středu, jenže svou nabídku nasměroval jen na bránícího Penetru. Ryan si jistě oddechl.
     
    24
    Van Brederode krátkou přihrávkou našel volného Wolfeho, jehož následný centr zachytil Marić. Ten je zatím nejlepším hráčem Zrinjski v tomto utkání.
     
    25
    A znovu van Brederode. Tentokrát nabíhal za míčem, který pomalu skákal do vápna, jenže připravený Marić mu znovu zhatil plány a zabránil zakončení.
     
    26
    Alkmaar kontroluje hru, Mostaru se vůbec nedaří protihráče odzbrojit. Ćorluka si v souboji s van Brederodem na straně pomohl okatým faulem.
     
    27
    Po Sugawarově přihrávce se mohl prosadit Lahdo, jehož zakončení ale bylo zblokováno. Tohle bylo možná trochu ukvapené, šlo to určitě udělat i lépe.
     
    28
    Lahdo hodně nepřesnou přihrávkou doslova naservíroval míč Bilbijovi, který nastartoval domácí atak. Alkmaaru se ale nakonec podařilo situaci dostat pod kontrolu.
     
    29
    Tohle nebylo vůbec špatné, Ćuže se po pěkné přihrávce uvolnil ve vápně a donutil Ryana zakročit! Akce fanoušky v Mostaru nadchla, ač se později ukázalo, že domácí forvard byl v hraničním postavení mimo hru.
     
    32
    Alkmaar právě vstřelil branku!
    Nedáš? Dostaneš! AZ využilo chaosu v domácí obraně a odskakuje do dvougólového vedení, když se z bezprostřední blízkosti svatyně z dorážky prosadil SVEN MIJNANS. No, tak tohle je pro Mostar hodně nepříjemná situace – 0:2!
    32. Sven MIJNANS - 0:2
     
    33
    Zrinjski se pokusilo na inkasovaný gól rychle odpovědět, Alkmaar je ale nepustil do zakončení.
     
    34
    Mijnans si chtěl po vstřelené brance nyní připsat i asistenci, jeho krátká přihrávka se ale ke spoluhráči nedostala. Včas se do ní totiž vložil bránící Radić.
     
    35
    Alkmaar vhazuje míč na své polovině, jen pár metrů před středovou čarou. Hosté kontrolují hru a pokud na ně domácí rychle nenajdou recept, hrozí debakl.
     
    36
    Čanadjija de Wita ubránil jen za cenu rohového kopu, Mariće znovu čekají náročné chvíle.
     
    37
    Penetra během souboje ve vápně spadl na trávník, rozhodčí ovšem nařízuje volný kop pro Mostar. O jeho exekuci se nejspíš postará sám Marić.
     
    38
    Další z mnoha ofenzivních tažení Alkmaaru zastavil postranní sudí, Pavlidis se totiž dostal do ofsajdu.
     
    39
    Tohle nikdy nevidíme rádi. Bilbija ošklivě spadl na trávník po srážce s Bazoerem, na hřiště poprvé vyráží zdravotník. Doufejme, že vše bude v pořádku...
     
    41
    Dění chvilku běželo dál, kapitán Zrinjski se rychle vrátil zpět do hry. Vzápětí byl ale k vidění faul...
     
    42
    ...za který si žlutou kartu do statistik zapisuje Slobodan Jakovljević (ZRI). Volný kop pro AZ.
     
    43
    První poločas se pomalu chýlí ke konci. Na hřišti sledujeme stále to samé, hosté se na středu hřiště drží na míči a znovu se snaží přejít do ofenzívy.
     
    44
    Alkmaar právě vstřelil branku!
    AZ opět rozebralo domácí obranu a těsně před pauzou se ujímá tříbrankového trháku! Pavlidis jednoduše prostrčil míč za obránce na naprosto volného DANIHO DE WITA, který během chvíle vylepšil svou pozici a následně střelou na zadní tyč překonal Mariće – 0:3!
    44. Dani de Wit - 0:3
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje 2 minuty.
     
    45+1
    Svatyně Mostaru se pod obrovským tlakem i v nastavení, aktivní je zejména Sugawara. Rozdíl kvality mezi oběma celky je naprosto evidentní.
     
    45+2
    Penetra ještě jednou rozehrává míč dopředu. Uvidíme, zdali se Alkmaaru povede ještě něco vymyslet.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:50.
     
    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 0:0. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 3:5.
     
    První poločas je minulostí! Upřímně jej není třeba nijak dlouze hodnotit, pohled na průběžné skóre vám řekne naprosto vše: Alkmaar hravě potvrzuje roli favorita a na hřišti Mostaru dominuje, zatímco domácím se za celých pětačtyřicet minut nepodařilo se na delší dobu dostat na balón. Holandský celek kráčí za velmi hladkou výhrou. Uvidíme, jak se duel bude vyvíjet po přestávce.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu HŠK Zrinjski Mostar:
    ze hřiště odchází Andrija Balić, přichází Zvonimir Kozulj.
     
    47
    Zrinjski je zkraje druhého poločasu aktivní. Nevím, co si svěřenci kouče Rendulić během přestávky v kabině řekli, ale zdá se, že to mělo patřičný efekt.
     
    48
    Zrinjski Mostar právě vstřelil branku!
    Tomu říkám nástup na trávník, tohle byla naprostá paráda z dílny střídajícího ZVONIMIRA KOZULJE! Sugawara svým faulem domácím nabídl standardku z poměrně velké vzdálenosti, kterou mostarský borec přetavil v nádhernou ránu na přední tyč. Ryan byl bez šance – 1:3!
    48. Zvonimir KOZULJ - 1:3
     
    49
    Alkmaar se snaží přihrávkami přesunout hru před Mariće, po Kozuljově gólu působí poněkud opařeně.
     
    50
    Sugawara přihrávkou ze strany připravil střelu pro de Wita, kterou ale nabíhající host poslal mimo tři tyče. Marić tak bude rozehrávat od své svatyně.
     
    51
    Clasie měl na kopačce rychlou odpověď! Jeho nenápadná střela pomalu skákala k tyči, než jí gólman skokem vyrazil za svou bránu!
     
    52
    Marić se může těšit z dalšího úspěšného zákroku, tentokrát si poradil s lehkým zakončením Pavlidise po rohovém kopu. Jeho hlavičku hravě chytil.
     
    53
    Pavlidis se přes dva obránce neprokousal, ve vápně jej nakonec odzbrojil nesmlouvavý Radić.
     
    54
    AZ bylo poprvé po delší době pod tlakem. Situaci ale nakonec zachránil Bazoer, který na hranici šestnáctky zachytil balón na svou kopačku.
     
    55
    Alkmaar kombinuje na polovině soupeře, série krátkých přihrávek ho zatím ale moc daleko nedostala. Mostar úspěšně drží hru daleko od své svatyně.
     
    57
    Clasieho střely z dálky jsou dnes pro domácí fanoušky hodně velkým zdrojem nervozity, hostující kapitán teď nicméně odražený míč poslal vysoko nad.
     
    58
    Nizozemský klub si vyzkoušel další roh. Pavlidis míč před Marićem odrazil za vápno, odkud se následně hodně nepřesným zakončením prezentoval Sugawara.
     
    60
    Jakovljević zachytil nepřesný balón Wolfeho a obratem míč poslal ven ze šestnáctky. Alkmaar znovu dostal hru pod kontrolu, Mostar je delší dobu v obraně.
     
    61
    Hodina hry je za námi. Ryan zahrál míč na Sugawaru, který jej následně předal Wolfeovi. Hosté tak tentokrát zkouší proniknout dopředu po pravé straně.
     
    62
    Chystají se další střídání na obou stranách. Mijnans mezitím na hřišti zkusil přihrávku za domácí obranu, kterou mu ale zhatil bránící Jakovljević.
     
    63
    Střídání v týmu HŠK Zrinjski Mostar:
    ze hřiště odchází Dario Čanadjija, přichází Tomislav Kiš.
     
    64
    Střídání v týmu AZ Alkmaar:
    ze hřiště odchází Myron van Brederode, přichází Ruben van Bommel,
    ze hřiště odchází Mayckel Lahdo, přichází Ibrahim Sadiq.
     
    66
    Alkmaar teď od dalšího zásahu dělily jen centimetry! Domácí obrana nechala Pavlidisovi neuvěřitelně moc prostoru a útočník jej přetavil ve střelu, kterou orazítkoval pravou tyč!
     
    68
    Zrinjski Mostar právě vstřelil branku!
    Věřte tomu, nebo ne, ale domácí celek je zpátky ve hře! JOSIP ĆORLUKA se na pravém křídle zbavil bránícího Wolfeho a zkusil míč centrovat na zadní tyč, jenže jeho balón nakonec zaplul přímo za nataženého strážce domácí svatyně! Tohle bude ještě hodně zajímavé – 2:3!
    68. Josip ĆORLUKA - 2:3
     
    69
    Hostům se nepodařilo rychle srovnat, Marić si pohlídal situaci ve svém vápně a včas se dostal k míči.
     
    70
    Střídání v týmu HŠK Zrinjski Mostar:
    ze hřiště odchází Mario Tičinović, přichází Aldin Hrvanović,
    ze hřiště odchází Mario Ćuže, přichází Matija Malekinušić.
     
    71
    Zrinjski Mostar právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, neuvěřitelné, neuvěřitelné! Stadion je na nohou, Zrinjski kompletně vymazalo tříbrankovou ztrátu a v Bosně začínáme zase od začátku! Malekinušić krásným pasem vyslal dopředu ALDINA HRVANOVIĆE, jenž naběhl na kraj vápna a jen pár sekund po vstupu na trávník srovnal stav zápasu na 3:3!
    71. Aldin HRVANOVIĆ - 3:3
     
    72
    Aldin Hrvanović (ZRI) v euforii sundal dres, za což vidí žlutou kartu. To mu ale, myslím, vadit nebude.
     
    73
    Domácí mají hru plně pod kontrolou, dění na hřišti doprovází bouřlivá atmosféra v ochozech. Uvidíme, zdali se Mostaru povede dokonat pohádkový obrat...
     
    75
    Clasieho dlouhý balón sice skončil na kopačce jednoho ze soků, Alkmaar se ale rychle vrátil k míči.
     
    76
    Malekinušić sice šel po míči, omylem ale při skluzu podkopl Wolfeho. Karta z toho tentokrát nebude, AZ ovšem tak jako tak získává volný kop na středu.
     
    77
    Míč nyní zajel až z vysunutému Ryanovi, který jej před presujícím protihráčem pro jistotu rychle zahrál na stranu na Bazoera. Hosté míří dopředu.
     
    78
    Marić odkopl balón ke středovému kruhu. Následovala krátká pasáž, kdy míč často střídal svého majitele, než dění zastavil faul van Bommela na Čorluku.
     
    79
    Sledujeme poměrně vyrovnanou podívanou, dění se přelévá z jedné strany na druhou. Ani jednomu klubu se teď nicméně nedaří ohrozit svatyni soupeře.
     
    81
    Střídání v týmu HŠK Zrinjski Mostar:
    ze hřiště odchází Antonio Ivančić, přichází Filip Bradarić.
     
    81
    Zrinjski Mostar právě vstřelil branku!
    Dnešní večer se do historie mostarského fotbalu zapíše zlatým písmem, naprosto neuvěřitelný obrat je dokonán! Holandská obrana se naprosto rozpadla a poté, co Malekinušić z bezprostřední blízkosti nastřelil tyč, balón do opuštěné svatyně doklepl ZVONIMIR KOŽULJ! Na trávník míří celý tým, tohle je fantastický moment – 4:3!
    81. Zvonimir KOZULJ - 4:3
     
    82
    Další žlutá karta za divokou oslavu, ani Zvonimir Kozulj (ZRI) nehodlal slavit s oblečeným dresem.
     
    83
    Střídání v týmu AZ Alkmaar:
    ze hřiště odchází Sven Mijnans, přichází Kenzo Goudmijn.
     
    85
    Alkmaar je nyní v drasticky odlišné situaci a snaží se zachránit aspoň bod. Wolfe se snaží něco vymyslet na levé straně, ale Zrinjski ho nepouští vpřed.
     
    86
    Tak tohle bude Pavlidise nejspíš ještě hodně mrzet, jeho hlavička po Bazoerově centru z křídla zamířila těsně vedle domácí brány! Marić si teď zcela určitě pořádně oddechl...
     
    87
    Střídání v týmu AZ Alkmaar:
    ze hřiště odchází Riechedly Bazoer, přichází Jens Odgaard.
     
    88
    AZ drží hru před domácí brankou, stále ho ale trápí koncovka. Vracející se Kozulj jen tak tak zvládl skákající míč vykopnout ven ze své šestnáctky.
     
    89
    Atmosféra by se dala krájet, ve vápně teď po střetu Kozulje a Clasieho byla k vidění menší strkanice. No, z tohohle zcela určitě padne hned pár karet...
     
    90
    Po zbytek utkání si budou muset velmi opatrně počínat Filip Bradarić (ZRI) a Jordy Clasie (ALK).
     
    90
    Neuvěřitelná bitva se protáhne o 4 minuty.
     
    90+2
    Bilbija se po střetu se Sadiqem svalil na trávník a drží se za pravou nohu, spíš než opravdová bolest je to ale spíš snaha odkrojit pár sekund z nastavení...
     
    90+3
    Kozuljovu přihrávku do vápna zachytil Penetra, jenž míč obratem zahrál dopředu. Alkmaar přesouvá hru do útoku, dost možná dnes už naposledy.
     
    90+4
    Marić nepustil vysunutého de Wita k míči a bude odkopávat od své svatyně. To už bude pro dnešek nejspíš vše, tři body dnes zůstanou v Bosně.
     
    90+5
    Marić zachránil vítězství Mostaru skvělým zákrokem, když si pohlídal jedovatou střelu Sadiqa a padl do její dráhy!
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 2:5. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 5:15.
     
    Vím, že jsem během tohoto přenosu použil slovo "neuvěřitelné" opravdu mnohokrát, ale jinak se to prostě popsat nedá! Bosenský outsider ve druhé poločase vymazal tříbrankový deficit a zdolal Alkmaar, který si dnes do Mostaru jel pro takřka povinné vítězství. Místo toho ale musí kousat hodně hořkou porážku, domů do Holandska se vrací s prázdnou.
     
    To je ode mne z tohoto utkání vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (20:49:19)

    Vojtěch Martinek

    Branky: 48. Kozulj, 68. Ćorluka (Kozulj), 71. Hrvanović (Malekinušić), 81. Kozulj – 10. van Brederode (Lahdo), 32. Mijnans, 44. D. de Wit (Pavlidis)

    Karty:   42. Jakovljević (ZRI), 72. Hrvanović (ZRI), 82. Kozulj (ZRI), 90. Bradarić (ZRI) – 90. Clasie (ALK)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 2:5. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 5:15.
    HŠK Zrinjski Mostar: M. Marić – Ćorluka, Radić, Jakovljević, Memija – Ivančić (81. Bradarić), Balić (46. Kozulj), Čanadjija (63. Kiš) – Ćuže (70. Malekinušić), Bilbija (C), Tičinović (70. Hrvanović).
    Náhradníci: Niron – L. Marin, Zlomislić, Sabljić, P. Mišić, Prskalo, Senić.

    Trenér: Krunoslav Rendulić.

    AZ Alkmaar: Ryan – Sugawara, Bazoer (87. Odgaard), Penetra, Wolfe – Clasie (C), D. de Wit, Mijnans (83. Goudmijn) – Lahdo (64. Sadiq), Pavlidis, van Brederode (64. van Bommel).
    Náhradníci: Verhulst, Owusu-Oduro – Dantas, Mihailovic, Dekker, Kasius, Goes.

    Trenér: Pascal Jansen.

    Rozhodčí: Robertson – Roome, Macleod (SCO).
    bahis siteleri