Plzeň – Liberec 1:2 (kon.) | Zlín – Třinec 1:4 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 3:2 (kon.)
Č. Budějovice – K. Vary 4:1 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 0:4 (kon.) | Přerov – Kometa Brno 0:6 (kon.)
Pardubice – Jihlava 1:3 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 28.09.2023, 17:15 • Zimní stadion Olomouc • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:15.
     
    Zdravím všechny hokejové příznivce u sledování nejvyšší české juniorské soutěže! DHL extraliga juniorů je již v plném proudu a pomalu otevírá druhou desítku kol základní části. Na programu dnešního dne je také souboj domácí Olomouce s mladíky z Vítkovic. Tímto jste k utkání, jehož úvodní buly padne v 17:15, srdečně zváni. Přeji příjemné čtení!
     

    HC Vítkovice Ridera

    Ostravané nezačali sezónu ideálně. V minulém ročníku po boku Třince jednoznačně ovládli základní část, když v 52 kláních shodně posbírali 99 bodů. Letos se musí Ridera po deseti kolech spokojit pouze se 14 body, což jí zatím stačí na pátou příčku. V úvodním zápase letošní sezóny se sice radovala z vítězství 3:1 na ledě Zlína, poté však Vítkovice musely překousnout porážku 5:1 od Pardubic a 4:2 od Přerova. Až v zápase proti dnešnímu soupeři – Olomouci – se svěřenci Pavla Trnky dočkali vytoužené výhry po triumfu 3:1, následovala však další prohra tentokráte od Komety. Už to vypadalo, že se Ostravští konečně začnou zvedat, jenomže po třech vítězstvích opět vyšli dvakrát bodově naprázdno.



    Ofenzívu Ridery táhne s devíti body za pět gólů a čtyři nahrávky polský útočník Jakub Slusarczyk. O bod v závěsu je pak teprve sedmnáctiletý Matěj Štiak, jenž má na svém kontě jednu trefu a hned sedm asistencí. Sedm bodů pak za tři branky a čtyři přihrávky vlastní Josef Krejsa. Tři tyče Ostravanů střeží Denis Irgl, syn býválého reprezentanta a tahoun extraligových Vítkovic, Třince či Olomouce, a Jakub Smolka.

     

    HC Olomouc

    Celku z hanácké metropole se v nejvyšší soutěži juniorů dlouhodobě nedaří. Předešlou sezónu zakončili s velkou ztrátou na 13. Hradec Králové na posledním místě. Jejich účast v této soutěži i v letoším ročníku pak zajistilo až kontroverzní rozšíření ze 14 celků na 16.



    První ligový zápas sehrála Olomouc na ledě Pardubic, odkud si odvezla vysokou porážku 6:3. O dva dny později už Hanáci zvítězili, když na vlastním ledě porazili Přerov 5:4. Domácí půda vynesla Kohoutům body i v následujícím klání proti Komětě, s níž padli 3:2 až po prodloužení. Následoval neúspěšný výlet do Vítkovic, kde prohráli 3:1. Nicméně Mora si spravila chuť hned v dalším kole, když doma porazila jihlavskou Duklu 4:2. Na předchozí úspěch Hanáci navázali také ve Zlíně, kdy vyhráli 4:1. Poté se však Olomouci přestalo dařit a v zápasech s Třincem, Pardubicemi, Přerovem a Kometou prohrála. Od brněneského rivala dokonce schytala hned sedm branek, a tak se bude dnes muset snažit, aby se znovu naladila na vítěznou vlnu a odrazila od spodku tabulky.

    Jednoznačným základním stavebním kamenem olomouckého útoku je Michal Tomeček. Devatenáctiletý forvard se čtyřmi starty v Tipsport extralize má na svém kontě již čtrnáct bodů za šest gólů a osm přihrávek, v kanadském bodování tak vládne celé lize. Se značným odstupem sedmi bodů se za ním nachází Lukáš Bošek, jenž se prosadil čtyřikrát a třikrát na trefu nahrál. Celou útočnou trojici Mory uzavírá Adam Panáček, který má na kontě dva zásahy a pět asistencí. Svatyni Mory pak střeží Dominik Frgál a Michael Valenta.
     
    Ještě jednou hezké sváteční odpoledne ze Zimního stadionu v Olomouci! Junioři domácích dnes nastoupí již bez perspektivního obránce Tomáše Galvase. Olomoucký odchovanec se včera dohodl s Liberem na podpisu nové smlouvy a hned v debutovém zápase za Bílé Tygry, jenž odehrál proti kladenským Rytířům, vstřelil svou premiérovou branku v Tipsport extralize, která pomohla svěřencům Filipa Pešána k těsné výhře 3:2.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Olomouc: Frgál (Valenta) – P. Sedláček (A), Šlahora, Panáček (C), Compel, A. Drábek (A), Kalman, Bohatý – Bošek, Tomeček, Šotkovský – Belan, Turek, Koudelný – Ruda, K. Drábek, Pastrnek – Janech, Neoral, Smýkal.
    Trenér: Mojmír Trličík

    HC Vítkovice Ridera: Smolka (Irgl) – Bialy, Chaloupka, Čuba, Prčík, Man, Puchala, Vi. Glos – Zapletal, Muroň, Žídek – Štiak, Kovalčík, Tobola – Milata, Fojtík, Chlán – Saxa, Slusarczyk.
    Trenér: Pavel Trnka

    Rozhodčí: Obadal, Šudoma – Mikšík, Bezděk.
     
    Domácí tým a čtyřice rozhodčích je již na ledové ploše, nyní ještě čekáme na Vítkovice.
     
    Také hráči z Ostravy už vjeli na kluziště. Vše je připraveno, utkání může za malou chvíli začít!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:34
    Úvodní buly zápasu si na své hokejky připsali hosté. Po rychlém průniku prověřil pozornost Frgála Marek Chaloupka.
     
    00:49
    Marek Zapletal našel v prostoru mezi kruhy zcela volného Tomáše Tobolu, ten však nedokázal puk rychle zpracovat, a tak po zásahu olomoucké obrany ke střele nedošlo.
     
    00:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se přece jen prosazují! Martin Milata po zisku kotouče v pravém rohu útočného pásma znovu přihrál na volného TOMÁŠE TOBOLU, jenž zmařenou šanci z předchozích vteřin napravil, když puk doklepl za záda bezmocného Frgála. Asistence: Martin Milata, Marek Zapletal.
    00:56 Tomáš TOBOLA - 0:1
     
    01:48
    Martin Milata se mezi dvěma beky procpal až před gólmana Mory, přes jeho betony už kotouč za brankovou čáru ale nedostrkal.
     
    03:02
    Zakázané uvolnění Olomouce.
     
    04:03
    Šimon Bialy nemohl kvůli postavení mimo hru bojovat o hrací předmět, do útoku tak mohou vyrazit domácí.
     
    04:50
    Pokus Patrika Sedláčka od modré skončil u prvního blokujícího soupeře, jenž jej vyhodil přes všechny čáry na icing.
     
    05:05
    Nahození Lukáše Boška od pravého hrazení zůstalo ležet v brankovišti, Jakub Smolka jej proto raději schoval do lapačky.
     
    05:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté již vedou o dva góly! Ilja Kovalčík sebral na zadním mantinelu puk, který poslal na modrou čáru MARKOVI CHALOUPKOVI. Vítkovický zadák se do kotouče opřel a napálil jej až do sítě. Olomoucký gólman přes zakrytý výhled Markusem Saxou nic neviděl, a tak nestačil zareagovat. Asistence: Ilja Kovalčík, Markus Saxa – 0:2
    05:36 Marek CHALOUPKA - 0:2
     
    07:07
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Stanislav Ruda – 2 min., sekání.
     
    08:54
    Pokus Jakuba Slusarczyka vyletěl až do ochranné sítě nad ledem. Po přerušení se do potyčky postavil Lukáš Bošek s Vojtěchem Fojtíkem, rozhodčí však rychle oba kohouty rozehnali.
     
    08:57
    Hanáci se v závěru oslabení osvobodili.
     
    09:07
    Domácí v plném počtu.
     
    09:37
    Nahození Matěje Smýkala až na soupeřovu klec neprošlo.
     
    10:12
    Marek Zapletal postrčil puk na Ilju Kovalčíka, jenž na první dotyk nahrál ještě volnému Markusi Saxovi do slotu, vítkovický útočník byl však už příliš blízko olomoucké klece, a tak nedokázal vystřelit.
     
    10:54
    Při přechodu hostů do útočného pásma byl odpískán ofsajd.
     
    11:12
    Během závaru před vítkovickou svatyní jeden z Kohoutů omylem posunul klec ze svého standardního postavení, celá akce domácích tak končí.
     
    12:08
    Hanáci chtěli jít vystřídat, proto vyhodili puk do soupeřova pásma. S jejich smůlou to ovšem udělali ještě na své polovině, rozhodčí tak musel odpískat zakázané uvolnění a unavené hráče v bílých dresech poslat zpět na ledovou plochu.
     
    12:46
    Olomouc opět vyhodila na icing, nicméně stačila již na hřiště poslat čerstvou sílu, a tak je to nemusí trápit.
     
    13:12
    Hody zakázaných uvolněních stále pokračují, a opět to byli domácí, kteří vyhodili puk přes všechny čáry.
     
    13:25
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Nicolas Šlahora – 2 min., napadení.
     
    13:44
    Rána Matěje Štiaka od modré nebyla vůbec přesná, Frgál se jen poohlédl.
     
    14:08
    Matěj Štiak své štěstí zkusil znovu, jenomže opět jej nenašel. Tentokráte trefil pouze blokujícího soupeře.
     
    14:17
    Kohouti nyní uplatnili jejich věčné vyhazování do obranného pásma soupeře, díky čemuž mohou vystřídat.
     
    15:13
    Adam Turek skvěle napadal rozehrávku Matěje Štiaka, čímž ušetřil několik cenných vteřin pro Moru.
     
    15:46
    Adam Drábek si s Adamem Panáčekem příliš nerozumněl, naštěstí pro něj byl Robert Chlán při forčekingu pomalý a na nepovedenou rozehrávku tak nestačil zareagovat.
     
    16:03
    Další icing, pro změnu teď v podání Ridery.
     
    16:38
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Ondřej Šotkovský – 2 min., krosček.
     
    16:46
    Prudká pumelice Matyáše Mana skončila v náručí olomoucké jedničky.
     
    17:19
    Špatná rozehrávka vyhnala hosty až k vlastnímu brankáři, kde se ke střele dostal Jakub Belan, zařízení ovšem minul.
     
    17:44
    Další útočná akce Kohoutů ve vlastním oslabení k zakončení nevedla, protože Michalu Tomečkovi při průchodu modré čáry utekl puk.
     
    18:16
    Dominik Frgál si připisuje další lehký zákrok, tato přesilovka hostů je zatím bezzubá.
     
    18:26
    To se ovšem teď změnilo, když se kotouč odrazil od gólmana Mory přímo na hůl Tomáše Toboly, první střelec dnešního klání nicméně úplně odkrytou klec nad ležícím Frgálem trestuhodně minul.
     
    19:00
    Běží poslední minuta první třetiny.
     
    19:34
    Ostarvští uzavřeli svého soka ve vlastním pásmu, do střeleckých pozic se ovšem nedostávají.
     
    19:56
    Adam Kalman svůj výlet za Smolkou nestihne, tato třetina skončí bez vstřelené branky na kontě Olomouce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V úvodní dvacetiminutovce byly k vidění dva slepené góly ostravského celku z úvodu utkání. Již po 56 vteřinách se prosadil Tomáš Tobola, jenž tak úspěšně složil reparát na zmařenou předchozí šanci. Zanedlouho rozvlnil síť Mory Marek Chaloupka tvrdým projektilem od modré.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 18:05.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:08
    Úvodní vhazování tentokrát vyhrála Olomouc, kvůli ofsajdu se ve středním pásmu pude vhazovat znovu.
     
    20:46
    Zblokovaný pokus Chaloupky vyletěl mimo hrací plochu.
     
    21:13
    Nepřesná přihrávka na hokejkách Ridery skončila až na zakázaném uvolnění.
     
    21:54
    Hosté opět obývají útočném pásmo, kvůli dobrému pohybu Olomouce se nicméně do střeleckých příležitostí nedostávají.
     
    22:24
    Matěj Žídek se snažil překvapit Frgála střelou z ostrého úhlu, žádnou mezírku ve výstroji ovšem nenašel.
     
    22:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jan Muroň byl úspěšnější na vhazování v pravém kruhu. Kotouč se od něj dostal na hůl Martina Milatu, jenž od modré nahodil na Frgála. Olomouckému brankáři kotouč projel mezi betony do brankoviště, kde si jej jako první všiml JAN MUROŇ, který už jen doklepl puk do sítě.
    22:33 Jan MUROŇ - 0:3
     
    22:53
    Hra je znovu přerušena, Olomouc se dopustila postavení mimo hru.
     
    23:36
    Vítkovice vyhazují na icing.
     
    24:17
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Matěj Štiak – 2 min., vysoká hůl.
     
    24:43
    Hosté se osvobozují.
     
    25:22
    Kohouti se po ztrátě kotouče dostali do pásma, kde začínají kombinovat.
     
    25:52
    Pokus Stanislava Rudy trefil objetavý skok vítkovického zadáka, od kterého se puk odrazil na hokejky hostů. Ti vi všimli rozjetého Jana Muroně, jehož vyslali do samostatného úniku. Dominik Frgál si ovšem jeho nájezd i následné dorážky z brankoviště pohlídal.
     
    26:17
    Hosté v plném počtu.
     
    26:56
    Martin Milata hledal křižným pasem Mareka Zapletala, jenomže ten byl obklopen olomouckými hráči, tudíš se k zpracování nedostal.
     
    27:20
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Marek Zapletal – 2 min., sekání.
     
    27:29
    Ridera se vyhozením přes všechny čáry osvobozuje.
     
    28:00
    Střelu z levého kruhu schoval Jakub Smolka do lapačky.
     
    28:26
    Hostům se znovu podařilo vyhnat Moru až k vlastnímu brankáři, oba celky tak mohou vystřídat.
     
    28:32
    Z levého kruhu pálil Jakub Koudelný, ani jeho pokus však za záda vítkovického gólmana neprošel.
     
    28:54
    Lukáš Bošek trefil jen brusle Matěje Štiaka, musel se tak rychle vrátit do obrany, aby mohl pokrýt případný protiútok Ridery.
     
    29:12
    Olomouckou kombinaci zastavil ofsajd.
     
    29:20
    Hosté v plném počtu.
     
    29:54
    Výlet Ridery do útočné třetiny netrval dlouho.
     
    30:56
    Markus Saxa zavezl puk za modrou čáru, kde byl již připravený Marek Chaloupka. Ten se snažil nahodit na klec, ani na druhý pokus se mu to ovšem nepovedlo.
     
    31:18
    Otočka Martina Milaty na modré vystavila Rideru do ofsajdu, vhazovat se bude v neutrální zóně.
     
    31:30
    Osm a půl minuty do konce druhé periody Olomouc vyhazuje na icing.
     
    32:12
    Martin Milata se elegantně vyhnul napadajícímu obránci a zamířil před Frgála, kde mu byla při zakončení zablokována hůl.
     
    32:53
    Nádherná kličkovaná Roberta Chlána napříč útočným pásmem čtvrtou branku na konto Vítkovic nepřinesla. Nejprve sám útočník zakončil pouze do připraveného Frgála, ani následné dorážky jeho spoluhráčů brankáře Kohoutů nepokořily.
     
    34:37
    Jakub Slusarczyk trefil z téměř nulového úhlu pouze boční síť.
     
    35:38
    Hanáci bojovali na zadním mantinelu o černou pryž, úspěšnější jsou ale hosté.
     
    35:49
    U střídaček Vítkovic zůstal na ledě nehybně ležet jeden z čárových rozhodčích.
     
    35:49
    Ihned se k němu seběhl zdravotník, za jehož doprovodu odešel sudí do prostoru mezi střídačky.
     
    35:49
    Vypadá to, že hra bude pokračovat i bez zraněného rozhodčího, který zůstal u ledové plochy ošetřován.
     
    36:44
    Matěj Smýkal se po šťastném odrazu dostal do samostatného úniku, z levé strany zamířil pouze do vyrážečky Jakuba Smolky.
     
    37:17
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Adam Panáček – 2 min., hrubost.
     
    37:43
    Olomouc se na začátku početní nevýhody osvobodila.
     
    38:04
    Ridera kombinuje v útočném pásmu, stále se však neodhodlala ke střele.
     
    38:31
    Robert Chlán hledal v pravém kruhu Tomáše Tobolu na střelu z první, vítkovický střelec pouze promáchl, ale kotouč z první netrefil.
     
    39:00
    Běží poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:19
    Domácí v plném počtu.
     
    39:47
    Michal Tomeček se mohl vydat do souboje jeden na jednoho, kvůli ležícímu spoluhráči na ledové ploše však rozhodčí celou slibnou akci Mory zastavil.
     
    39:47
    Olomoucký mladík se naštěstí po chvíli otřepal a odjel na střídačku po svých. Následovat bude přesilovka pro Hanáky.
     
    39:47
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Marek Chaloupka – 2 min., napadení.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé dvacetiminutovce se hosté prosadili jen jednou, a to zásluhou dorážky Jana Muroně po nahození Milaty. Hanáci na otevření střelecké listiny stále čekají, podaří se jim skórovat v závěrečné části hry?
     
    Třetí třetina začne přibližně v 18:56.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:18
    Úvodní vhazování třetí třetiny mají ve své moci Hanáci, kteří budou hrát ještě téměř celou přesilovku z předchozí dvacetiminutovky.
     
    40:54
    Marek Zapletal se pustil do dorážejícího Jakuba Belana, hra je proto přerušena.
     
    41:17
    Nahození Adama Drábka od modré orazítkovalo horní tyč!
     
    41:33
    Přechod Mory do pásma zmařil ofsajd.
     
    41:50
    Hosté v plném počtu.
     
    42:49
    Střela Lukáše Boška od pravého mantinelu nastřelila pouze Denise Puchalu. Zadák Ridery následně vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    43:25
    Kohouti se snaží střílet z jakékoliv pozice, aby prolomili zatím stoprocentní zeď v podobě Jakuba Smolky, ten všem pokusům domácích stále odolává.
     
    44:08
    Dlouhý pas Patrika Sedláčka na rozjetého Stanislava Rudu nebyl přesný, hra se tak po odpískaném icingu přesouvá zpátky před Dominika Frgála.
     
    44:32
    Matěj Smýkal poslal kotouč na Davida Pastrnka rukou, vhazovat se proto bude v neutrální zóně.
     
    45:24
    Michal Tomeček pobídl v brankovišti osamoceného Patrika Sedláčka, ten do puku máchl baseballovým způsobem, avšak mezi tři tyče puk nevměstnal.
     
    46:54
    Adam Panáček z levého kruhu netrefil křižný pas.
     
    47:12
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Nicolas Šlahora – 2 min., hákování.
     
    47:36
    Jakub Koudelný se ve vlastním oslabení dostal do samostatného úniku, který se rozhodl zakončit bekhendovou střelou. Jakub Smolka jeho pokus vytěsnil špčkou brusle do boční sítě.
     
    48:33
    Dominik Frgál měl soustu práce s udržením nahozeného kotouče ve výstroji, rozhodčí naštěstí pro Hanáky hru rychle přerušil, a tak Ridera musela přestat dorážet.
     
    49:12
    Domácí v plném počtu.
     
    49:18
    Vítkovice se hnaly do přečíslení tři na jednoho, jenže kvůli vracejícímu se obránci Mory se ocitli v postavení mimo hru.
     
    50:02
    Vypadá to, že Olomouc už nemá sílu na další útočné výpady, a tak puk vypichuje pouze do středního pásma.
     
    50:54
    Kohouti vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    51:24
    Střela Marka Chaloupky z pravého kruhu pouze zaduněla o zadní mantinel.
     
    52:03
    Hra je opět přerušena, tentokráte je na vině zakázané uvolnění ze strany hostů.
     
    52:28
    Další zakázané uvolnění hostů, kteří už nehrají příliš aktivně, pouze takticky kouskují hru, aby Olomouc nedokázala zdramatizovat závěr zápasu.
     
    53:02
    Matěj Žídek se přes napadajícího soupeře nemohl natlačit před Frgála, musel tak u zadního mantinelu odevzdat puk.
     
    53:20
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Matěj Smýkal – 2 min., podrážení.
     
    54:04
    Hosté drží Olomouc pod tlakem, Frgál však stále zasahovat nemusel.
     
    54:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice využívají přesilovku! Marek Chaloupka po výměně kotouče po pravé straně našel u bližší tyče postaveného JAKUBA SLUSARCZYKA, jenž z ostrého úhlu trefil volný prostor pod Frgálovou vyrážečkou. Asistence: Marek Chaloupka, Matěj Štiak – 0:4
    54:22 Jakub SLUSARCZYK - 0:4
     
    55:56
    Hanáci by chtěli alespoň smazat nulu v kolonce vstřelených gólů, avšak David Pastrnek teď nedostal v obranné třetině Ostravanů žádný prostor ke střele.
     
    56:43
    Dominik Frgál po úspěšném zákroku lapačkou zastavuje hru.
     
    57:08
    Jakub Koudelný zabojoval na zadním mantinelu a získal hrací předmět pro Adama Kalmana, jemuž ale střela od modré nesedla.
     
    57:49
    Jakub Koudelný se v brankovišti ujal odraženého puku, z bezprostřední blízkosti však zamířil pouze do Smolkových betonů.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty zápasu.
     
    58:02
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Adam Panáček – TS, hákování.
     
    58:02
    Vítkovice byly při brejku nedovoleně zastaveny, budou proto mít k dispozici trestné střílení!
     
    58:02
    Na něj se vydal Tomáš Tobola, Dominika Frgála ovšem střelou k pravé tyči nepřekonal.
     
    58:55
    Jakub Belan zkusil vypáit z levéo kruhu, trefil však přesně připravenou lapačku gólmana hostů.
     
    59:22
    Adam Turek obklopen třemi napadajícími hráči o kotouč přišel, hosté si už tak závěr zápasu a čisté konto Jakuba Smolky pohlídají.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec, Vítkovice zásahem Jakuba Slusarczyka v početní výhodě zpečetili své vítězství 4:0 nad domácími Kohouty. Ti tak trochu napodobili svůj A-tým ve včerejším klání s Třincem, v němž byli Hanáci také aktivnější, ovšem také jejich výkon srazila velice špatná koncovka.
     
    To je ode mne dnes vše. Děkuji vám za pozornost a u dalších zápasů nejen z mládežnických kategorií se budu těšit. Na počtenou! (19:31:34)

    Michal Jonáš

    Branky a nahrávky: 1. Tobola (Milata, Zapletal), 6. Chaloupka (Kovalčík, Saxa), 23. Muroň (Milata), 55. Slusarczyk (Chaloupka, Štiak)


    HC Olomouc: Frgál (Valenta) – P. Sedláček (A), Šlahora, Panáček (C), Compel, A. Drábek (A), Kalman, Bohatý – Bošek, Tomeček, Šotkovský – Belan, Turek, Koudelný – Ruda, K. Drábek, Pastrnek – Janech, Neoral, Smýkal.
    Trenér: Mojmír Trličík

    HC Vítkovice Ridera: Smolka (Irgl) – Bialy, Chaloupka, Čuba, Prčík, Man, Puchala, Vi. Glos – Zapletal, Muroň, Žídek – Štiak, Kovalčík, Tobola – Milata, Fojtík, Chlán – Saxa, Slusarczyk.
    Trenér: Pavel Trnka

    Rozhodčí: Obadal, Šudoma – Mikšík, Bezděk
    bahis siteleri