Plzeň – Liberec 1:2 (kon.) | Zlín – Třinec 1:4 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 3:2 (kon.)
Č. Budějovice – K. Vary 4:1 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 0:4 (kon.) | Přerov – Kometa Brno 0:6 (kon.)
Pardubice – Jihlava 1:3 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 28.09.2023, 17:15 • Zimní stadion Olomouc • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
    54:22 Jakub SLUSARCZYK - 0:4
     
    54:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice využívají přesilovku! Marek Chaloupka po výměně kotouče po pravé straně našel u bližší tyče postaveného JAKUBA SLUSARCZYKA, jenž z ostrého úhlu trefil volný prostor pod Frgálovou vyrážečkou. Asistence: Marek Chaloupka, Matěj Štiak – 0:4
    22:33 Jan MUROŇ - 0:3
     
    22:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jan Muroň byl úspěšnější na vhazování v pravém kruhu. Kotouč se od něj dostal na hůl Martina Milatu, jenž od modré nahodil na Frgála. Olomouckému brankáři kotouč projel mezi betony do brankoviště, kde si jej jako první všiml JAN MUROŇ, který už jen doklepl puk do sítě.
    05:36 Marek CHALOUPKA - 0:2
     
    05:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté již vedou o dva góly! Ilja Kovalčík sebral na zadním mantinelu puk, který poslal na modrou čáru MARKOVI CHALOUPKOVI. Vítkovický zadák se do kotouče opřel a napálil jej až do sítě. Olomoucký gólman přes zakrytý výhled Markusem Saxou nic neviděl, a tak nestačil zareagovat. Asistence: Ilja Kovalčík, Markus Saxa – 0:2
    00:56 Tomáš TOBOLA - 0:1
     
    00:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se přece jen prosazují! Martin Milata po zisku kotouče v pravém rohu útočného pásma znovu přihrál na volného TOMÁŠE TOBOLU, jenž zmařenou šanci z předchozích vteřin napravil, když puk doklepl za záda bezmocného Frgála. Asistence: Martin Milata, Marek Zapletal.

    Michal Jonáš

    Branky a nahrávky: 1. Tobola (Milata, Zapletal), 6. Chaloupka (Kovalčík, Saxa), 23. Muroň (Milata), 55. Slusarczyk (Chaloupka, Štiak)


    HC Olomouc: Frgál (Valenta) – P. Sedláček (A), Šlahora, Panáček (C), Compel, A. Drábek (A), Kalman, Bohatý – Bošek, Tomeček, Šotkovský – Belan, Turek, Koudelný – Ruda, K. Drábek, Pastrnek – Janech, Neoral, Smýkal.
    Trenér: Mojmír Trličík

    HC Vítkovice Ridera: Smolka (Irgl) – Bialy, Chaloupka, Čuba, Prčík, Man, Puchala, Vi. Glos – Zapletal, Muroň, Žídek – Štiak, Kovalčík, Tobola – Milata, Fojtík, Chlán – Saxa, Slusarczyk.
    Trenér: Pavel Trnka

    Rozhodčí: Obadal, Šudoma – Mikšík, Bezděk
    bahis siteleri