Boston – Washington 4:5 (po pr.) | Tampa – Florida 2:0 (kon.) | Dallas – Colorado 3:1 (kon.)
Chicago – Detroit 4:2 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 4:1 (kon.) | Vegas – San Jose 0:2 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
4:1 (3:0, 0:1, 1:0)
Anaheim Ducks
Středa 04.10.2023, 04:00 • Crypto.com Arena, Los Angeles • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:29 Blake LIZOTTE - 4:1
     
    48:29
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí znovu vedou o tři góly! Rány Lewise i Grundströma byly zblokované, nicméně po ráně švédského útočníka se puk vznesl vysoko do vzduchu a spadl až za záda dezorientovaného Gibsona, odtud bekhendem bez problémů posílal puk do sítě BLAKE LIZOTTE. Asistence: Carl Grundström a Blake Lizotte.
    29:50 Brett LEASON - 3:1
     
    29:50
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Protiútok Ducks znamená snížení! BRETT LEASON nabral rychlost po pravém mantinelu, dojel až do kruhu a zodpovědnost vzal na sebe. Forhendovou střelou gólmana nepřekonal, ovšem dojíždějící Anderson potom levou bruslí smolně poslal touš mezi betony překvapeného Talbota. Asistence: Zack Kassian a Radko Gudas.
    11:35 Carl GRUNDSTRÖM - 3:0
     
    11:35
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Druhá trefa v rozmezí 25 vteřin a domácí rázem vedou už o tři branky! Střílený pas Andersona tečoval trestuhodně volný CARL GRUNDSTRÖM do levého betonu Gibsona, o nějž si šikovně narazil, následně bez problémů dorážel do prázdné brány. Asistence: Vladislav Gavrikov a Trevor Lewis.
    11:10 Adrian KEMPE - 2:0
     
    11:10
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita, Králové odskakují na rozdíl dvou branek! Doleva dostal nahrávku Arvidsson, který s hlavou nahoře sáhl ke křižnému pasu a ADRIAN KEMPE ránou z první k bližší tyči propálil marně se přesunujícího brankáře. Asistence: Viktor Arvidsson a Drew Doughty.
    04:09 Kevin FIALA - 1:0
     
    04:09
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Na první gól jsme příliš dlouho nečekali, vedení se zaslouženě ujímají domácí! Dubois v těsné blízkosti tří protihráčů prostrčil bekhendem puk do levého kruhu na KEVINA FIALU, jenž v plné rychlosti obtočil bránu a forhendem trefil pravý beton Gibsona a gólman si smolně srazil puk za brankovou čáru. Asistence: Pierre-Luc Dubois a Arthur Kaliyev.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 5. Fiala (Dubois, Kaliyev), 12. Kempe (Arvidsson, Doughty), 12. Grundström (Gavrikov, Lewis), 49. Lizotte (Grundström, Lizotte) – 30. Leason (Kassian, Gudas)


    Los Angeles Kings: Talbot (Copley) – Doughty (A), M. Anderson, M. Roy, Gavrikov, Spence, Englund – Kempe, Kopitar (C), Byfield – Arvidsson, Danault (A), Moore – Kaliyev, Dubois, Fiala – Lewis, Lizotte, Grundström.
    Trenér: Todd McLellan

    Anaheim Ducks: Gibson (29.-30. Dostál) – Luneau, Fowler (A), Gudas, Zellweger, LaCombe, Minťjukov – R. Strome, Carlsson, Vatrano – Kassian, Henrique (A), De Leo – Nesterenko, Agozzino, Max Jones – Leason, S. Carrick, McGinn.
    Trenér: Greg Cronin

    Rozhodčí: Skilliter, Hamilton – Johnson, Knorr
    bahis siteleri