Benátky n/J – Řisuty 6:0 (kon.) | Ústí n/L – Tábor 2:1 (po pr.) | Šumperk – SHKM Hodonín 3:4 (po pr.)
Val. Meziříčí – Vel. Meziříčí 1:2 (kon.) | Havířov – Vyškov 7:3 (kon.) | Kopřivnice – Žďár n/S 5:4 (kon.)
Opava – Technika Brno 0:1 (kon.) | Hronov – Příbram 1:5 (kon.) | Letňany – Mostečtí Lvi 4:3 (3:0 po s.n.)
Nový Jičín – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Chomutov 1:4 (kon.) | Vrchlabí – Písek 5:2 (kon.)
Děčín – Cheb 3:2 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
1:2 (0:0, 1:2, 0:0)
HHK Velké Meziříčí
Sobota 21.10.2023, 17:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ • Skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    HHK VELKÉ MEZIŘÍČÍ

    Za Velké Meziříčí od letošní sezóny už nenaskakuje jedna z opor Tomáš Střecha, tři utkání ještě v minulém ročníku odehrál za tým z Vysočiny Ondřej Malec (sezóna 21/21 – 30+13), ani ten už dres Horáků neobléká. Novým trenérům Jiřímu Adamovi a Lukáši Novákovi se podařilo udržet většinu kádru v předešlého ročníku, stálicí je obránce a kapitán Velmezu Pavel Ambrož nebo útočník Marcel Juráň (sezóna 22/23 – 12+11, sezóna 23/24 – 2+1).

    Nejproduktivnějším hráčem týmu je momentálně Jiří Doležal (3+5), taktéž jeden z rodáků z Vysočiny, na kterých si Horácký klub zakládá.

    Velkomeziříčanům patří nyní v tabulce Východní konference poslední místo se skóre 19:33 a se ziskem 5 bodů. Všechny 3 body brali doposud jen jednou, když ve 4. kole porazili doma možná poněkud překvapivě Vyškov 4:1, zbylé dva body mají z utkání s Kopřivnicí (prohra 4:5 pp) a s Hodonínem (prohra 3:4 sn). Poslední zápas odehrál HHK doma před svým publikem, kde nakonec ve vyrovnaném souboji nestačil na žďárské Plameny 4:5.

    SESTAVA VELMEZU V POSLEDNÍM UTKÁNÍ: J. Juda (P. Juda) – Trnka, Slabý, Kabelka, Vlašín, Ambrož, Kochánek – F. Střecha, Dolníček, Meluzín, Burian, Doležal, Hrnčíř, Šantora, Juráň, Křenek, M. Juda, Strnad, Vedral
     
    HC BOBŘI VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ

    Od soutoku Oslavy a Balinky se přesuneme k Rožnovské a Vsetínské Bečvě. Bobři mají za sebou 3 prohry v řadě a v tabulce se nachází osmí. Do posledního zápasu navíc nemohli z důvodu zranění či nemoci nastoupit zkušení obránci Ondřej Holomek a Michael Foltýn (nenastoupil už do utkání s Havířovem) a ani útočníci Dominik Pokorný s Lukášem Finsterlem.

    Z důvodu velké marodky hlavně v zadních řadách přivedlo Valašské Meziříčí dva zkušené obránce. Vojtěch Baroš přichází do Valašského Meziříčí formou střídavých startů z Rožnova pod Radhoštem, u Bobrů to velice dobře zná, neboť zde prošel mládeží a v letech 2015 – 2020 pravidelně nastupoval za A-tým. Obránce Jiří Hajda odešel z Valmezu během nedohrané sezóny 2020/2021 a od té doby nastupoval na Slovensku za týmy Trnavy a Brezna. Jedno utkání odehrál také za tým Binghamton Black Bears v americké FPHL.

    Poslední utkání odehráli Bobři v opavském exilu v Krnově. ,,Dnes jsme byli bodům nejblíže. Řešíme to, že je nás málo a máme úzký kádr, vypadli nám 2 nejzkušenější beci a zatím se nám nedaří tým doplnit. Ale nechci to házet na obranu, protože kluci dělají co můžou, snaží se. Máme ale nějaké limity a nemůžeme se přes ně dostat. Bohužel nás nepodržel ani útok, když přišlo na lámání chleba, mohli jsme vyrovnat tak jsme dvě čisté tutovky nedali a to nás stálo body," hodnotil pro prohře 4:2 trenér Lukáš Plšek.

    S Velkým Meziříčí odehráli Bobři vždy velice dobré a napínavé zápasy se vším všudy. Naposledy porazili doma Horácký klub 3:2, když v poslední minutě navýšil na rozdíl gólu Lukáš Finsterle a jak to bude tentokrát?

    SESTAVA VALMEZU V POSLEDNÍM UTKÁNÍ: Pavlíček (Ševců) – Holiš, Velikovský, Martiník, Liss, Kočí, Sviták – Melenovský, Vávra, Kozubík – Andris, Romančík, Vaňo – Kuchařík, Vavřík (C), Stodůlka – Martinec, M. Urban.
     
    Zdravíme všechny druholigové fanoušky. Před námi je již 8. kolo II. ligy – Východní konference, ve kterém se proti době postaví dvě Meziříčí. To Valašské vyzve na domácím kluzišti Velké.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Ševců (Slovák) – Holiš, Velikovský, Kočí, Liss, Sviták, Baroš, Hajda – Melenovský, Vávra (A), Kozubík – Vaňo, Romančík, Andris – Stodůlka, Vavřík (C), M. Urban – Kuchařík, Martinec.

    Trenér: Lukáš Plšek

    HHK Velké Meziříčí: Chaloupek (J. Juda) – Slabý, Ambrož (C), Kabelka, Trnka, Vlašín (A), Kochánek – Strnad, M. Juda, Doležal – Meluzin, Křenek (A), Juráň – Šantora, Burian, Vedral – Kuba, A. Horký.

    Trenér: Jiří Adam, Lukáš Novák

    Rozhodčí: Kapitanov – Konvička, Klimek.
     
    Hráči už nastupují na led.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Na buly lepší Bobři. Velikovský rozehrál u modré, puk ale vzápětí ztratil.
     
    00:13
    Velmez se dostal až za branku Bobrů, ti vyhazují a je z toho icing. Buly před Ševců.
     
    00:33
    Milan Strnad (Vel. Meziříčí) zkusil střelu od modré, tu hned zblokoval obránce Bobrů. Velmez útočí, hosté se drží zataženi v obraně.
     
    00:53
    Po icingu buly znovu před bránou Valmezu. To vyhráli domácí, Melenovský se ihned poté vydal za branku hostí.
     
    01:28
    Michal Romančík (Val. Meziříčí) se dostal až před Chaloupka a vyslal puk na jeho betony. Brankář kotouč s chutí vyrazil. U hry jsou znovu domácí.
     
    02:18
    Velmez se chvíli zdržel v útočném pásmu, k větším kombinacím se ale nezmohl. Hra se přesunula na druhou stranu, hráči bojovali o puk u trestné hostí, na kterou se za chvíli otevřou i vrátka.
     
    02:41
    Vyloučení v týmu HHK Velké Meziříčí:
    Tomáš Šantora – 2 min., podrážení.
     
    03:01
    Bobři byli chvíli v útoku, Roman Vaňo (Val. Meziříčí) ale ztratil puk a Velmez muže vyhazovat.
     
    03:21
    Roman Vaňo poslal puk před branku, ten se odrazil k modré na Vávru. Zkušený útočník po kombinaci s Romančíkem poslal kotouč na pravý kruh, odtud pálil Tomáš Andris (Val. Meziříčí). Jeho střelu má brankář HHK v lapačce.
     
    04:13
    Valmez stále kombinuje v útočném pásmu.
     
    04:34
    Holiš ztratil puk u modré, než se Bobři stihli znovu rozestavět, hráč z trestné už skákal na led.
     
    05:08
    Adam Horký (Vel. Meziříčí) se dostal až před brankáře Ševců a z otočky zakončil, puk skončil v brankářově lapačce.
     
    05:19
    Roman Vaňo (Val. Meziříčí) se dostal s pukem sám až před brankáře, ten mu ale na poslední chvíli vyrazil Petr Slabý (Vel. Meziříčí).
     
    06:05
    Daniel Kabelka (Vel. Meziříčí) se snahou poslat puk do útoku zastavil hru icingem. Bobři po buly na puku.
     
    06:18
    Marcel Juráň (Vel. Meziříčí) zahájil útok na bránu domácích, šikovně se dostal přes všechny obránce, tváří v tvář Ševců ale minul. Na druhé straně se vzápětí dostal před Chaloupka Tomáš Vávra (Val. Meziříčí), jeho pokus brankář viděl a vyrazil.
     
    06:58
    Bobři znovu v útoku, dostali se až před brankoviště hostí, brankář už ležel na zemi, ve skupince hráčů se ale nikomu nepodařilo dostat puk za brankovou čáru.
     
    07:04
    Erik Meluzin (Vel. Meziříčí) vystřelil nepřesně na branku, HHK se ale drží na puku.
     
    07:41
    Bobři využili zaváhání, do útoku se tak dostal Svitákova nahrávka na Stodůlku je ale nepřesná. Za chvíli na to zahájili atak na branku také hosté, střelu má Ševců bezpečně v lapačce.
     
    08:30
    Aleš Trnka (Vel. Meziříčí) ztratil puk v útočném pásmu, hra se tak přesunula ke středu, Valmezu se ale také nedaří dostat přes modrou do útoku.
     
    09:17
    Matěj Sviták (Val. Meziříčí) nahrával ve vlastním pásmu, kde puk ale ztratil. V útoku se tak drží hosté. Miroslav Juda (Vel. Meziříčí) se zjevil před brankářem a zkusil zakončit, maskovaný muž Valmezu betonem vyráží.
     
    10:11
    Vhazování ve středním pásmu, na něm lepší Martinec. Ten ovšem vyhazuje na icing.
     
    10:18
    Buly před bránou domácích. Velikovský poslal do útoku Stodůlku, ten kotouč vzápětí ztratil a Erik Meluzin (Vel. Meziříčí) se tak mohl rychle dostat před branku domácích, jeho střelu bývalý brankář Hronova vyráží.
     
    11:35
    Tomáš Andris (Val. Meziříčí) prohrál souboj o puk s Kabelkou za brankou Velmezu. Bobři se ale znovu dokázali dostat k puku, nedaří se jim ale rozestavět.
     
    12:22
    Erik Meluzin (Vel. Meziříčí) se zmocnil kotouče v mezikruží, je ho střelu má Ševců v lapačce.
     
    12:38
    David Kozubík (Val. Meziříčí) ztratil kotouč v útočném pásmu, to byla možnost pro Horkému. Ten se dostal až na druhou stranu kluziště, jeho zakončení se gólman pohlídal.
     
    13:25
    Michael Vavřík (Val. Meziříčí) stál před Cháloupkem, dorážka se mu nepodařila. Rychlý útok na bránu Velmezu, Bobrům ale chybí přesnost v zakončení.
     
    13:47
    Andris pálil na branku, nepřesně. Valmez se ale drží v útoku a hosté jsou pod tlakem.
     
    14:21
    Bobři mají výhodu. Vávra šel do útoku, kde ale ztratil puk a toho hned využil Ambrož.
     
    14:33
    Vyloučení v týmu HHK Velké Meziříčí:
    Milan Strnad – 2 min., podrážení.
     
    14:44
    Roman Vaňo (Val. Meziříčí) poslal nepřesnou nahrávku na Andrise, Bobři se přesto drží v pásmu a hosté jsou pod tlakem.
     
    15:16
    Unik Křenka zastavil Tomáš Vávra, ten posílá puk znovu do útoku. Bobři po menší kombinaci touš znovu ztrácí.
     
    16:05
    Vavřík vystřelil z pravého kruhu puk do hloučku hráčů, ten se ihned odráží do středního pásma.
     
    16:35
    Velmez už s pěti hráči na hřišti. Buly před Chaloupkem.
     
    16:36
    Na něm lepší hosté Petr Slabý (Vel. Meziříčí) dostal rychlou nahrávku před prázdnou branku, z blízka se ale nedokázal trefit.
     
    17:00
    Michal Romančík (Val. Meziříčí) se dostal k brance hostí, nahrávkou na Vaňa ale celou akci zmařil. Obránce hostí je u puku a vyhazuje.
     
    17:47
    Bobři znovu v útoku, hosté pod náporem. Je pískána vysoká hůl, hráči si tak mohou na chvíli oddychnout.
     
    17:50
    Na buly úspěšnější Bobři, Melenovský ihned pálí, střelu Chaloupek vyrazil.
     
    18:03
    Petr Vlašín (Vel. Meziříčí) sražen k zemi a drží se za pusu. Faul to ovšem nebyl. Snad bude hráč v pořádku.
     
    18:18
    Bobři se drží s Vervou v útoku, nemohou se ale dostat k přesným střelám.
     
    18:48
    Milan Strnad (Vel. Meziříčí) dostal kotouč až před betony Ševců, jeho zakončení nepřesné.
     
    19:20
    Daniel Stodůlka (Val. Meziříčí) se dokázal sám uvolnit, jeho zakončení bylo přesně na vyrážečku.
     
    19:44
    Další útok ze strany domácích a je z toho tyč! Roman Vaňo byl poté na dorážku do prázdné moc daleko.
     
    19:54
    Hra se znovu přesunula na druhou stranu, po zákroku Ševců je buly u jeho brankoviště. Na něm lepší hosté, kteří ho ihned prověřili.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V první periodě jsme gól neviděli, šancí přesto několik bylo. Ty však žádný z hráčů využít nedokázal. Nejblíže gólu byl Daniel Stodůlka, jeho únik ale zůstal neproměněn.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:46.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Na buly úspěšnější hostí, ti hned zahájili atak na branku.
     
    20:44
    Melenovský se dostal sám až před Chaloupka, po zakončení byl ale podražen a vyrazil tak i branku ze svého postavení.
     
    20:44
    Vyloučení v týmu HHK Velké Meziříčí:
    Pavel Ambrož – 2 min., podrážení.
     
    20:47
    Vávra na Vaňa, útočníci kombinují po obvodu, nemají se ale ke střele.
     
    21:28
    Michal Romančík (Val. Meziříčí) stál před branou, jeho střela nepřesná. Roman Vaňo dostal rychlou nahrávku před prázdnou branku, neproměnil!
     
    21:47
    Michal Romančík (Val. Meziříčí) znovu u branky čekal na teč, ta se mu znovu nevyvedla. Vávra vzápětí prověřil Chalouka střelou po zemi.
     
    22:47
    Hosté pod tlakem, Velké je už v plném počtu hráčů.
     
    23:09
    Pavel Ambrož (Vel. Meziříčí) rozehrál a poslal své spoluhráče dopředu. Velmez atakuje u Ševců.
     
    23:40
    Velké Meziříčí vstřelilo branku! Chumel hráčů před kasou a je z toho první branka, tečí za Ševců se prosazuje JIŘÍ DOLEŽAL. Asistence: M. Strnad, P. Slabý.
    23:40 Jiří DOLEŽAL - 0:1
     
    24:25
    Velké Meziříčí vstřelilo branku! Tak tohle je vlastní branka, puk mezi betony Ševců poslal jeden z hráčů Valmezu. Gól je poté připsán ALEŠI TRNKOVI. Bez asistence.
    24:25 Aleš TRNKA - 0:2
     
    25:04
    Ševců chtěl rozehrát, puk ale vyhodil mimo hrazení. Bude se vylučovat.
     
    25:04
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Kryštof Ševců – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu, odpyká Tomáš Andris.
     
    25:36
    Velmez kombinuje po obvodu třetiny. Jiří Doležal (Vel. Meziříčí) vypálil až před brankáře Ševců, ten má puk v lapačce.
     
    25:59
    Valmezu se daří vyhodit.
     
    26:21
    David Křenek (Vel. Meziříčí) ztratil puk v útoku, hosté se znovu musí rozestavět.
     
    26:47
    Střelu Daniela Kabelky (Vel. Meziříčí) má Ševců v lapačce. Buly po jeho levici.
     
    26:57
    Puku se zmocnil Roman Vaňo (Val. Meziříčí), jeho atak skončil střelou na vyrážečku. Andris už skáče na led.
     
    27:22
    Brankáři hostí se při přesunu podařilo vyhodit branku ven. Buly je po jeho pravici. Na něm lepší Bobři. Vaňo se vzápětí dostal až před Chaloupka, jeho střela zblokována.
     
    27:39
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku! MATĚJ SVITÁK dostal od Romančíka puk až k modré, odtud ho poslal vzduchem až za Chaloupka. Asistence: Michael Romančík.
    27:39 Matěj SVITÁK - 1:2
     
    28:22
    Martinec trefuje tyč, puk se odrazil před brankáře. Hosté jsou hodně pod tlakem.
     
    28:29
    Kozubík dostal od Vávry puk přímo před branku, jeho zadovka ale nevyšla, žádný ze spoluhráčů se totiž nahrávky neujmul.
     
    29:07
    Michal Romančík (Val. Meziříčí) chtěl bekhendem prověřit pozornost Chaloupka, ten betonem vyrazil puk zpět do hry. Velmez může jít do útoku.
     
    29:52
    Tomáš Andris (Val. Meziříčí) se dostal s Romančíkem za modrou a přesnou střelou prověřil brankáře Velmezu. Ten puk vyráží do ochranné sítě.
     
    30:09
    Střela na Chaloupka, ten nic neviděl. Na dorážku zde ale také nikdo nebyl.
     
    30:38
    Rychlý protiútok ze strany Valmezu. Před brankáře hostí se dostal Martinec, který před ním promáchl hokejkou se snahou srazit letící puk. Nepřesně. Puk je brance pod lapačkou gólmana.
     
    31:24
    Atak hostů 4 na 2, ti se nakonec i díky pohotovému zákroku Ševců neprosadili.
     
    31:56
    Další únik domácích, Vaňo je u branky podražen.
     
    31:56
    Vyloučení v týmu HHK Velké Meziříčí:
    Petr Vlašín – 2 min., podrážení.
     
    31:56
    Roman Vaňo (Val. Meziříčí) stál přímo před gólmanem, trefil mu hruď. Bobři stále na puku, kombinují.
     
    32:35
    Romančík dostal do Vaňa rychlý pas mezi kruhy, na jeho zakončení si gólman počkal. Vávra vzápětí sám u Chaloupka, ten znovu zasahuje.
     
    33:22
    Vyloučení v týmu HHK Velké Meziříčí:
    Miroslav Juda – 2 min., krosček.
     
    33:22
    Oddechový čas pro tým HC Bobři Valašské Meziříčí.
     
    33:23
    Máme tady přesilovku 5 na 3 pro Valmez.
     
    33:35
    Na buly lepší hosté, ti hned vyhazují.
     
    33:39
    Andris posunul hru za modrou. Roman Vaňo (Val. Meziříčí) nahrál z poza branky na Kozubíka, ten z blízka minul. Netrefil se ani Vávra, který stal před Chaloupkem.
     
    35:00
    Tomáš Vávra (Val. Meziříčí) pálí od modré, znovu nepřesně. Hostí jsou ale pod tlakem.
     
    35:27
    Velmez v plném počtu. U hry je Roman Vaňo (Val. Meziříčí), který zavezl puk až před maskovaného muže hostí. Jeho útok odrazil jeden z obránců Velmezu.
     
    36:16
    Michal Romančík (Val. Meziříčí) jel s Andrisem 2 na jednoho. Pas před brankoviště Chaloupek zastavil, stačil také na následnou dorážku.
     
    36:26
    Icing hostí. Hra je před Chaloupkem. Na buly lepší Bobři, Melenovský vybojoval kotouč za brankou a poslal plachtivou nahrávku na Vávru, ten vysokou holí vyrazil puk mimo hrazení.
     
    36:45
    U hry nyní hosté. Tomáš Šantora (Vel. Meziříčí) ztratil puk a dopředu tak mohl jít Martinec.
     
    37:22
    Vavřík objel s pukem branku a z mezikruží zakončil, nepřesně.
     
    37:47
    Pavel Ambrož (Vel. Meziříčí) se tak mermomocně tlačil před branku, až ji vysadil. Buly ve středním pásmu, na něm úspěšnější Bobři.
     
    38:02
    Velmez v útoku, Jiří Doležal (Vel. Meziříčí) objel branku, jeho další pokusy ale zastavila obrana domácích.
     
    38:28
    Vyhozený puk směrem na brankáře Ševců, ten pozastavuje hru.
     
    38:33
    Vhazování vyhráli domácí, Vávra vyhazuje ven.
     
    38:53
    Ke kotouči se rychle dostal Trnka a hosté jsou znovu před bránou Bobrů.. Střelu Juráně má Ševců v náručí.
     
    39:10
    Holiš objel s pukem svou branku, u modré ho ale tratil. Valmez se snaží znovu rozehrát, za modrou ale kotouč ztrácí.
     
    39:47
    Chvíli na puku ten, pak zase hráč z týmu druhého. Poslední sekundy a buly před Chaloupkem.
     
    39:55
    Vhazování vyhráli domácí a ti hned vyhazují.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina už byla na góly o něco bohatší. Velké se dostalo po gólech Doležala a Trnky do vedení 2:0, na 2:1 ještě snížil domácí Sviták. Dál už se ale skóre neměnilo a domácí Bobři tak prohrávají po dvou periodách s Velkým Meziříčí 2:1.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:04
    Na vhazování lepší hosté, Milan Strnad se zmocnil puku a hned prověřil pozornost brankáře Ševců.
     
    40:22
    Velikovský rozehrál nepřesně na hole hostí, Ti se tak drží v útoku.
     
    40:47
    Kouzbíkovi vypíchl puk na modré jeden z obránců Velmezu. Opětovná snaha Kozubíka o zisk kotouče skončila ofsajdem.
     
    41:38
    Valmez znovu pod tlakem Horáků.
     
    42:27
    Burian dostal hru za modrou, Ševců vyráží. Na druhé straně se dostává do útoku Tomáš Vávra (Val. Meziříčí), jeho střela míří do středu, kde si to gólman pohlídá.
     
    42:55
    Miroslav Juda (Vel. Meziříčí) zahájil atak do obranné třetiny domácích, ten mu ale nevyšel podle představ a hry jsou znovu Bobři. Před bránou Velmezu se ale dopustil faulu Vávra a hosté tak mají výhodu.
     
    43:56
    Horáci kombinují u Ševců, zakončení Meluzína bekhendem si mladý gólman pohlídal.
     
    44:04
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Tomáš Vávra – 2 min., podrážení.
     
    44:16
    Střela Meluzína z levé strany, Ševců betonem vyráží. Velmez je stále na puku.
     
    44:52
    Daniel Kabelka (Vel. Meziříčí) pálí od modré až na gólmana domácích, ten má puk sevřen mezi betony.
     
    44:58
    Pavel Ambrož (Vel. Meziříčí) poslal puk před brankoviště, kde si na něj maskovaný muž s klidem počkal.
     
    45:14
    Valmez vyhazuje, Horáci tak musí znovu stavět svůj útok.
     
    45:37
    To se jim moc nedaří, Valaši jsou v útočném pásmu a kazí všechny nahrávky.
     
    46:05
    Tomáš Vávra (Val. Meziříčí) je už na ledě. Miroslav Juda (Vel. Meziříčí) vypálil na branku, ovšem nepřesně.
     
    46:38
    Jiří Hajda (Val. Meziříčí) nahrál na Lisse, ten poslal hru dopředu. Vaňo před Chaloupkem puk ztratil, Valmez se tak musí po vyhození kotouče znovu rozestavět.
     
    47:14
    Rychlý atak ze strany domácích. Rozjetý Daniel Stodůlka (Val. Meziříčí) včas nezastihl puk u hostující branky. Bobři přesto stále v útoku.
     
    47:39
    A rychlá otočka na druhou stranu. Burian a Vedral se cpou před brankáře domácích.
     
    48:24
    Rychlého útoku hosté nevyužil a na druhou stranu tak mohl jít Marek Melenovský (Val. Meziříčí) a David Kozubík (Val. Meziříčí), druhý jmenovaný nezastihl nahrávku před branku a jen promáchl. Po ofsajdu je vhazováno ve středním pásmu.
     
    48:53
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Roman Vaňo – 2 min., držení.
     
    48:53
    Bobři hned vyhazují. Andris se následně zmocnil pokusu Velmezu rozehrát a drží Bobry v útoku.
     
    49:33
    Doležal přesunul puk za modrou, obrana Valmezu drží hosty u mantinelu.
     
    50:01
    Až teď se Horáci dostali blíže brance, první akce s chumlem hráčů. Bobři nakonec vyhazují.
     
    50:39
    Vavřík jel s obranou Velmezu za zády sám na gólmana, pod tlakem se mu nepodařilo zakončit.
     
    51:09
    David Křenek (Vel. Meziříčí) vypálil na Ševců, ten puk vyrazil. Zanedlouho se o něco podobného pokusil Kuba, touš taktéž končí u brankáře, tentokrát v náručí.
     
    51:45
    Zatoulaný puk před gólmana Ševců, ten ho zakrývá lapačkou a pozastavuje hru. Domácí po buly vysouvají puk do útočného pásma.
     
    52:16
    Hosté vyhazují na icing, vhazování tak po Chaloupkově levici. Velikovského střelu zblokovala připravená obrana.
     
    52:38
    Tadeáš Kuba (Vel. Meziříčí) zkoušel bekhendem zakončit před brankářem Valmezu, Ševců stále drží svůj tým při životě.
     
    52:54
    Vyloučení v týmu HHK Velké Meziříčí:
    Jiří Doležal – 2 min., vysoká hůl.
     
    53:03
    Bobři po rychlé kombinaci poslali puk až ke gólmanovi. Ten už seděl, Kozubík se pokoušel o dorážku. Hra je nakonec pozastavena.
     
    53:15
    Vlašín vyhazuje. Bobři se znovu staví, do útoku chtěl jít Romančík, jeho pokus ale obrana hostí zastavila.
     
    53:54
    Vaňo poslal puk před gólmana, nikdo nezakončuje a Velmez znovu vyhazuje.
     
    54:38
    Ševců u branky posílá puk Melenovskému, ten se ještě snaží poslat svůj tým do útoku. Velmez už ale hraje v plném počtu.
     
    55:11
    Tomáš Holiš (Val. Meziříčí) bránil útok útočníka soupeře, ten vyhazuje na brankáře. Puk má Ševců bezpečně v lapačce.
     
    55:35
    Hosté se znovu tlačí dopředu. Ševců má další zákrok.
     
    55:39
    Marcel Juráň (Vel. Meziříčí) s kotoučem za vlastní brankou, Hajda se nakonec puku zmocnil a poslal dopředu Vaňa. Tomu nakonec stály v cestě betony gólmana.
     
    56:27
    Matěj Sviták (Val. Meziříčí) rozehrál, hra Bobrů ale skončila ve středním pásmu, Velmez odráží.
     
    56:53
    Buly u Chaloupka, na něm úspěšnější domácí a ti jdou tak hned do útoku.
     
    57:16
    Jakub Velikovský (Val. Meziříčí) nahodil kotouč na Chaloupka, ten má ale jen další čárku do statistik.
     
    57:19
    Richard Liss (Val. Meziříčí) vypálil hned po buly na gólmana, tomu chvíli padal puk pod lapačkou, nakonec ho ale zachytil.
     
    57:20
    Hajda posílá za modrou své spoluhráče, Liss čekal na nahrávku, té se ale nedočkal. Bobři se snaží napadat.
     
    57:59
    Vojtěch Baroš (Val. Meziříčí) posílá puk dopředu, zde ale končí znovu na hokejkách hostů.
     
    58:31
    Hosté už vyhazují, nechtějí konec nijak dramatizovat.
     
    59:03
    Bobři ještě v útoku, Holiš nahodil kotouč na branku, puk se odráží za ní.
     
    59:29
    Holiš na Vaňa, ten poslal puk na mantinel za branku. Ještě Vávra zkusil prověřil brankáře soupeře, neúspěšně.
     
    Konec zápasu.
     
    Velké Meziříčí si nakonec po velké boji domů odváží všechny 3 body, oslavy po cestě na Rohlence tak rozhodně nebudou malé. Bobři prohrávají už čtvrté utkání v řadě a jsou nyní pouhý bod od posledního místa.

    Ode mě je to dnes vše, přeji hezký zbytek večera. (20:52:43)

    Jan Kozák

    Branky a nahrávky: 28. Sviták (Romančík) – 24. Doležal (Strnad, Slabý), 25. Trnka


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Ševců (Slovák) – Holiš, Velikovský, Kočí, Liss, Sviták, Baroš, Hajda – Melenovský, Vávra (A), Kozubík – Vaňo, Romančík, Andris – Stodůlka, Vavřík (C), M. Urban – Kuchařík, Martinec.
    Trenér: Lukáš Plšek

    HHK Velké Meziříčí: Chaloupek (J. Juda) – Slabý, Ambrož (C), Kabelka, Trnka, Vlašín (A), Kochánek – Strnad, M. Juda, Doležal – Meluzin, Křenek (A), Juráň – Šantora, Burian, Vedral – Kuba, A. Horký.
    Trenér: Jiří Adam, Lukáš Novák

    Rozhodčí: Kapitanov – Konvička, Klimek
    bahis siteleri