Přepeře – Most/Souš 1:3 (kon.) | Č. Lípa – Hr. Králové B 6:3 (kon.) | Velvary – Jablonec B 3:1 (kon.)
konec
FK Arsenal Česká Lípa
6:3 (1:2)
FC Hradec Králové B
Sobota 28.10.2023, 14:30 • Městský stadion Česká Lípa • Česká fotbalová liga (B) • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Konec zápasu. (16:29:25)
     
    90+2
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Autorem branky je DAVID HALBICH.
     
    90
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Autorem branky je DAVID HALBICH.
     
    83
    Střídání v týmu FK Arsenal Česká Lípa:
    ze hřiště odchází Matěj Šimon, přichází Jiří Ješeta.
     
    79
    Střídání v týmu FC Hradec Králové B:
    ze hřiště odchází Filip Schmoranz, přichází Antonín Mišči.
     
    78
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují a Hradiského družina poprvé vede! Na konci skvěle sehraného protiútoku byla nahrávka doprava na MATĚJE ŠIMONA, který zkompletoval hattrick perfektní technickou střelou z hranice velkého pokutového území.
     
    75
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Exekuci pokutového kopu obstaral MATĚJ ŠIMON a poradil si s ledovým klidem, když balón poslal doprostřed brány, zatímco Čábelka se vydal po své pravé ruce.
     
    74
    Bude se kopat penalta! Po závaru v pokutovém území arbitr Doubrava pískl do píšťalky a ukázal na bílý bod, důvodem bylo příliš ostré postrčení v podání hostujícího zadáka, k němuž navíc došlo zezadu.
     
    72
    Tým Hr. Králové B právě vstřelil branku!
    Přestože je Česká Lípa jasně lepším týmem, tak vedení na svou stranu znovu strhávají hosté! Velkou chybu vyrobil gólman Král, jenž po vysoké malé domů z první přihrál přímo do nohy MATĚJI HODAČOVI a ten gólovkou nepohrdnul.
     
    72
    Domácí kopali standardku kousek za vápnem vpravo. Centr na přední tyč našel adresáta, ostré zakončení hlavou proletělo nad břevnem.
     
    71
    Střídání v týmu FC Hradec Králové B:
    ze hřiště odchází Daniel Hypšman, přichází Matěj Hodač.
     
    70
    Střídání v týmu FK Arsenal Česká Lípa:
    ze hřiště odchází Adam Černý, přichází Karel Kaňkovský.
     
    69
    Od levé lajny se do pokutového území chtěl prokousat Adam Černý. Jednoho protihráče se zbavil, na druhého již recept nenašel.
     
    68
    Hradecký protiútok měl jepičí život, protože Filip Schmoranz neměl žádnou šanci na míč dosáhnout, ten doputoval až ke Královi.
     
    67
    Českolipští rozehráli volný přímý kop z poloviny hřiště dle očekávání na krátkou vzdálenost. Dominik Hajdo posléze sáhl k nákopu, který si pohlídal Vojtěch Baloun.
     
    66
    Nahrávku na krátkou vzdálenost Daniel Hypšman nezvládl, Martin Hlaváč hasil zaváhání protihráče za cenu nedovoleného zákroku.
     
    65
    Protože neměl podporu od spoluhráčů, tak Pavel Baláž vyzkoušel štěstí individuálně, avšak nedokázal se dostat až do pokutového území.
     
    64
    V pokutovém území Hradce Králové došlo k potyčce mezi Václavem Pencem a Vojtěchem Balounem, arbitr Doubrava udělal oběma fotbalistům žlutou kartu.
     
    63
    Netrvalo dlouho a fotbalisté v modrých dresech jsou znovu na míči. Z pravého křídla centroval pod sebe Matěj Vít, Vojtěch Baloun ve skluzu odkopával před Adamem Černým.
    61. David HALBICH - 2:2
     
    61
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Odměna se dostavila, Českolipští jsou za neutichající aktivitu odměněni vyrovnávacím gólem. A jakým! Hradečtí se ubránili centru od praporku, vzápětí si DAVID HALBICH počkal na sklepnutí hlavou na levou stranu šestnáctky a pravačkou se parádně opřel do balónu nártem, proti dělovce do levé šibenice byl Čábelka bezmocný.
     
    60
    Slibně se rozvíjející protiútok České Lípy zastavil za cenu faulu Filip Schmoranz, žluté kartě se neměl proč divit.
     
    59
    Do vápna chtěl poslat míč Martin Bulejko, ovšem úmysl mu vůbec nevyšel, když napálil prvního clonícího konkurenta.
     
    58
    Hradečtí fotbalisté zvolnili hektický druhý poločas na druhé polovině, kde kombinují a vzhledem k výsledku se dopředu tolik jako soupeř neženou.
     
    57
    Nedovoleně si k balónu pomohl těsně za velkým pokutovým územím Adam Černý a pomezní dal Doubravovi jasný signál, že se jednalo o faul.
     
    56
    Nepovedený pas za obranu měl pod kontrolou Marek Čábelka, vyběhl proti balónu a bez problémů ho schoval do rukavic.
     
    55
    Hráči v modrých dresech zůstávají nebezpečnějším týmem, jen ta koncovka vázne. Po sérii odrazů proletěla rána ze středu o kus vedle levé části brankové konstrukce.
     
    54
    Dlouhý nákop propadl až k Davidu Halbichovi, který si zpracoval míč směrem od brány soupeře, poté nevymýšlel žádné složitosti a přihrával do zadních řad Pencovi.
     
    53
    Po zaváhání domácího gólmana při vyběhnutí měl obrovskou příležitost ke skórování Lukáš Hruška, jenže situace jako kdyby se zalekl a hodně slabá střela spíše připomínala nahrávku soupeři, který běžel hasit nebezpečí na brankovou čáru.
     
    52
    Po rozehrávce na krátkou vzdálenost přiletěl centr do vápna o pár vteřin později, střela hlavou z nekomfortní pozice se mezi tři tyče nevešla.
     
    51
    Se stříleným centrem těsně nad zemí měla hostující defenziva velké problémy, Matěj Musil s problémy odvracel v pádu na roh.
     
    50
    Vysoko se vydal napadat Matěj Koubek a Dominika Hajda i dostal do úzkých, nakonec však protihráče nešikovně zfauloval.
     
    49
    Do velkého pokutového území dostal nahrávku Vítek Šimon, ale neporadil si se zpracováním, do bezpečí následně odkopával Vít.
     
    48
    Po zisku balónu si Daniel Hypšman výborně pokryl míč tělem, načež jej zezadu poslal nedovoleně k zemi netrpělivý Adam Černý.
     
    47
    Dvojím střídáním dal domácí trenér Hradiský jasně najevo, že s hrou týmu v prvním poločase spokojený nebyl. Uvidíme, zda nové tváře přinesou oživení.
     
    46
    Střídání v týmu FK Arsenal Česká Lípa:
    ze hřiště odchází Vojtěch Kříž, přichází Martin Bulejko.
     
    46
    Střídání v týmu FK Arsenal Česká Lípa:
    ze hřiště odchází Jaroslav Brejcha, přichází David Halbich.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 15:36.
     
    První polovina zápasu mezi Českou Lípou a Hradcem Králové B rozhodně nenudila. K vidění byly tři góly, přičemž o jeden více vstřelilo hostující mužstvo. Východočeši si vybudovali dvougólový náskok zásluhou dvou tref Matěje Koubka v rozmezí dvanácti minut. Domácí ovšem nesložili zbraně a pouhé dvě minuty po druhém inkasovaném gólu snížil Matěj Šimon a i nadále pokračoval tlak České Lípy, jež si vytvořila několik zajímavých příležitostí, nastřelila tyč i břevno, jednou zachraňoval na brankové čáře srovnání hostující zadák Holovackyj.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    V posledních vteřinách nastaveného času ještě zahrozil z hranice šestnáctky jeden z hradeckých fotbalistů, technický obstřel proletěl těsně nad břevnem.
     
    45+1
    Domácí útočili na srovnání z rohového kopu. Ten byl rozehraný na krátkou vzdálenost, po následném centru a závaru Čábelka ve spolupráci s obránci situaci přestáli bez úhony.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje dvě minuty.
     
    44
    Hradecký brejk skončil v blízkosti poloviny hřiště. Matěj Koubek si nepohlídal své postavení, míč zpracovával až za postranní čárou.
     
    43
    Zpoza šestnáctky se hráč v modrém dresu rozhodl vyzkoušet štěstí skrytým přízemním pokusem za obránce, míč proletěl těsně vedle pravé tyče.
     
    42
    Při ostřejším útočném faulu si Daniel Hypšman sám ublížil, ani navzdory tomuto faktu však žlutému trestu neunikl.
     
    41
    Osamocený Tadeáš Boniš neměl moc šancí na úspěch, přesto srdnatě zabojoval, byť bylo jasné, že o míč dříve nebo později přijde.
     
    40
    Českou Lípu zastavil v rozletu zdvižený praporek pomezního signalizující ofsajd, Marek Čábelka se za rozehrávkou příliš nehrne.
     
    39
    Taktický faul hradeckého fotbalisty na polovině hřiště, který dopadl bez žlutého trestu, domácí nepospíchají s rozehrávkou a čekají na doplnění útočných řad.
     
    38
    Před domácím týmem se otevřela možnost zajímavého protiútoku, jenže Vojtěch Kříž jej zazdil příliš prudkou přihrávkou k levé lajně.
     
    37
    První žlutou kartu zápasu obdržel domácí fotbalista Jaroslav Brejcha, jemuž vůbec nevyšlo zpracování na polovině hřiště, navíc se nechal předskočit protihráčem a toho zastavil pouze za cenu stažení zezadu za dres.
    36. Obdrženému gólu zabránil na brankové čáře Holovackyj
     
    36
    Česká Lípa byla znovu velmi blízko vyrovnání, ale zase kousek chyběl! Po přetaženém centru zprava došlo k perfektnímu sklepnutí pod sebe a přízemní střele k levé tyči, za kterou se Čábelka jenom podíval, nicméně na brankové čáře skvěle zakročil navrátilec po ošetření Daniil Holovackyj!
     
    35
    Příliš dlouho hráči v černých dresech na balónu nepobyli, narážečku středem hřiště vystihl pozorný Dominik Hajdo.
     
    34
    Arbitr Doubrava nakonec vyhodnotil situaci jako útočný faul, po odchodu ukrajinského hráče za postranní čáru tedy rozehrával Hradec.
     
    33
    Blízko poloviny hřiště došlo k nepříjemnému střetu mezi Matějem Šimonem a Daniilem Holovackým. Zatímco domácí hráč je v pořádku, tak ten hostující si vyžádal ošetření.
     
    32
    Domácí fanoušci hnali domácího borce za srovnáním, ale střela do gólmana byla navíc, pomezní správně odmával ofsajd.
     
    31
    Centr z volného přímého kopu neměl dostatečnou kvalitu, s nízkým balónem si českolipská defenziva poradila bez problémů.
     
    30
    Standardku pro Hradec vybojoval Tadeáš Boniš, když si míč výborně pokryl tělem a zezadu se nechal zfaulovat dotírajícím sokem.
     
    29
    Česká Lípa sahala po vyrovnání! Povedený centr z pravé strany našel svého adresáta, po střele hlavou zachránilo Čábelku od druhé inkasované branky břevno.
     
    28
    Protiútok Hradce Králové neměl dlouhého trvání. Individuálně si věřil Martin Hlaváč, avšak proti dvojici konkurentů neměl šanci na úspěch.
     
    27
    Vysoký balón vyslal do vnitra velkého pokutového území Vojtěch Kříž, útočící Matěj Šimon nezvládl přehlavičkovat Vojtěcha Balouna.
     
    26
    V dalším útočení zastavil hostující celek hvizd hlavního rozhodčího, protože Filip Schmoranz si k míči pomohl nedovoleným zákrokem.
     
    25
    Samozřejmě ani hosté nezapomněli útočit. Lukáš Hruška vyzkoušel kolmici za obranu na Matěje Koubka, toho příkladně pokryl Václav Penc.
     
    24
    Českolipští okamžitě toužili i po vyrovnání, když centru ze standardky došlo k zakončení hlavou, pozorný Marek Čábelka schoval střelu směřující k pravé tyči do rukavic.
    22. M. ŠIMON - 1:2
     
    22
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Na odpověď jsme příliš dlouho nečekali! Dlouhý nákop zprava z poloviny hřiště propadl skrze dvojici hradeckých hráčů k MATĚJI ŠIMONOVI, jenž si v zakončení poradil na jedničku, vyběhnuvšího Čábelku přeloboval.
    20. Matěj KOUBEK - 0:2
     
    20
    Tým Hr. Králové B právě vstřelil branku!
    Krmašova družina odsakuje na rozdíl dvou branek! Po mizerné rozehrávce domácích dostal ideální nahrávku do středu a na hranici vápna MATĚJ KOUBEK, tváří v tváří padajícímu napálil balón neomylně pod břevno.
     
    19
    Domácí hráči jsou od inkasovaného gólu aktivnějším týmem, avšak kýžený efekt se zatím nedostal, nyní Pavla Baláže čistě zastavil Matěj Musil.
     
    18
    Centr českolipského fotbalisty od levé lajny mířil do brány, Marek Čábelka zaváhání nedopustil a míč schoval do rukavic.
     
    17
    Filip Schmoranz se na pravém křídle procpal za záda osobního strážce, jenže nebylo mu to nic platné, neboť si vzápětí píchl míč mimo hrací plochu.
     
    16
    Brankář Marek Čábelka vyslal dlouhý odkop na útočnou polovinu, adresát Matěj Koubek prodlužoval hlavou za sebe do země nikoho.
    15. Po závaru ve vápně nastřelil domácí hráč pravou tyč
     
    15
    Po centru od praporku na přední tyčku došlo k velkému závaru v hostující šestnáctce, po němž nakonec jeden z domácích hráčů napálil pravou tyčku!
     
    14
    Česká Lípa pokračuje v útočení. Z pravého křídla přiletěl do vápna zajímavý přetažený centr, Lukáš Hruška na jistotu odvracel na roh.
     
    13
    Střela ze střední vzdálenosti Marka Čábelku nezaměstnala, situaci za něj vyřešil jeden z obětavě blokujících spoluhráčů.
     
    12
    Martin Hlaváč správně očekával oblouček za obranu, výborně odstoupil proti míči a hrací předmět odklidil mimo vymezený prostor.
     
    11
    Gólem povzbuzený Matěj Koubek vyzkoušel průnik po levé lajně, ve skluzu odjel i s balónem do zámezí Matyáš Kazda.
     
    10
    Česká Lípa se pokusila o rychlou odpověď útokem po levé lajně, sprintujícího Kříže zastavil ukázkovým obranným zákrokem Daniel Hypšman.
    8. Matěj KOUBEK - 0:1
     
    8
    Tým Hr. Králové B právě vstřelil branku!
    Důležitý vedoucí gól střílí hosté! Zleva vyslal střílený pas do vápna Boniš, načež Schmoranz šikovně pouštěl mezi nohama míč na MATĚJE KOUBKA, jehož první střelu Král výborně vyrazil, leč proti dorážce k pravé tyči už byl bezmocný. Není divu, že brankář vyčinil obraně, ta mu teď totiž vůbec nepomohla.
     
    7
    V obležení dvou protihráčů Filip Schmoranz prodloužil balón pod sebe na Vítka Šimona, tomu nevyšla klička jeden na jednoho proti Brejchovi.
     
    6
    Pod tlakem Matěj Musil nevymýšlel žádné složité řešení a pomohl si malou domů, Marek Čábelka následně odkopával na útočnou polovinu.
     
    5
    Nákop na pravou stranu šestnáctky kontroloval Matěj Vít, hlavou bez větších komplikací sklepl míč pro spoluhráče Kříže.
     
    4
    Královehradečtí rychle otočili hru a i jim se povedlo poprvé zahrozit, vysoký balón do vápna hlavičkoval mimo velké vápno Václav Penc.
     
    3
    Fotbalisté České Lípy pokusili štěstí zprava, odkud přišel do vápna střílený centr, Vojtěch Baloun ho ale zvládl odpravit dlouhým odkopem do bezpečí.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních modrých dresech. Fotbalisté Hradce Králové pro dnešní střetnutí oblékli dresy barvy černé.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Arsenal Česká Lípa: Král – Penc, Vít, Kazda, Baláž, Hajdo, Filip (C), Brejcha, M. Šimon, Kříž, Černý.
    Náhradníci: Kadlec – Pajkrt, Bulejko, Ješeta, Halbich, Kaňkovský, Beránek.
    Trenér: Pavel Hradiský

    FC Hradec Králové B: Čábelka – Baloun (C), Schmoranz, Koubek, Hypšman, Hlaváč, Boniš, Musil, Hruška, V. Šimon, Holovackyj.
    Náhradníci: Strnad – Maťjušenko, Šichan, Mišči, Hodač, Březák, Kalina.
    Trenér: Pavel Krmaš

    Rozhodčí: Doubrava – Švagr, Matějček.
     
    Souboj třináctého kola nabídne měření sil dvou tabulkových sousedů. O bod lépe na tom jsou fotbalisté České Lípy, kteří v dosavadních dvanácti utkáních posbírali bodů jedenáct. Pokud se podíváme na formu obou celků, tak ta není slavná ani v jednom případě. Českolipští čekají na vítězství tři zápasy, v nichž získali jeden bod za remízu 2:2 s Jabloncem B, Hradec Králové B vyhrál v posledních sedmi utkáních pouze jednou, naposledy doma uhrál bezbrankovou remízu s Brozany.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné sobotní odpoledne. Vítám vás při sledování 13. kola ČFL, u zápasu mezi Českou Lípou a Hradcem Králové B.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Milan Huppert

    Branky: 22. M. Šimon, 61. Halbich, 75. M. Šimon (pen.), 78. M. Šimon, 90. Halbich, 90+2. Halbich – 8. Koubek, 20. Koubek, 72. Hodač

    Karty:   37. Brejcha (CLI), 64. Penc (CLI) – 42. Hypšman (HKB), 60. Schmoranz (HKB), 64. Baloun (HKB)


    FK Arsenal Česká Lípa: Král – Penc, Vít, Kazda, Baláž, Hajdo, Filip (C), Brejcha (46. Halbich), M. Šimon (83. Ješeta), Kříž (46. Bulejko), Černý (70. Kaňkovský).
    Náhradníci: Kadlec – Pajkrt, Beránek.

    Trenér: Pavel Hradiský

    FC Hradec Králové B: Čábelka – Baloun (C), Schmoranz (79. Mišči), Koubek, Hypšman (71. Hodač), Hlaváč, Boniš, Musil, Hruška, V. Šimon, Holovackyj.
    Náhradníci: Strnad – Maťjušenko, Šichan, Březák, Kalina.

    Trenér: Pavel Krmaš

    Rozhodčí: Doubrava – Švagr, Matějček

    Diváci: 370
    bahis siteleri