Přepeře – Most/Souš 1:3 (kon.) | Č. Lípa – Hr. Králové B 6:3 (kon.) | Velvary – Jablonec B 3:1 (kon.)
konec
FK Arsenal Česká Lípa
6:3 (1:2)
FC Hradec Králové B
Sobota 28.10.2023, 14:30 • Městský stadion Česká Lípa • Česká fotbalová liga (B) • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Autorem branky je DAVID HALBICH.
     
    90
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Autorem branky je DAVID HALBICH.
     
    78
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují a Hradiského družina poprvé vede! Na konci skvěle sehraného protiútoku byla nahrávka doprava na MATĚJE ŠIMONA, který zkompletoval hattrick perfektní technickou střelou z hranice velkého pokutového území.
     
    75
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Exekuci pokutového kopu obstaral MATĚJ ŠIMON a poradil si s ledovým klidem, když balón poslal doprostřed brány, zatímco Čábelka se vydal po své pravé ruce.
     
    72
    Tým Hr. Králové B právě vstřelil branku!
    Přestože je Česká Lípa jasně lepším týmem, tak vedení na svou stranu znovu strhávají hosté! Velkou chybu vyrobil gólman Král, jenž po vysoké malé domů z první přihrál přímo do nohy MATĚJI HODAČOVI a ten gólovkou nepohrdnul.
    61. David HALBICH - 2:2
     
    61
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Odměna se dostavila, Českolipští jsou za neutichající aktivitu odměněni vyrovnávacím gólem. A jakým! Hradečtí se ubránili centru od praporku, vzápětí si DAVID HALBICH počkal na sklepnutí hlavou na levou stranu šestnáctky a pravačkou se parádně opřel do balónu nártem, proti dělovce do levé šibenice byl Čábelka bezmocný.
    22. M. ŠIMON - 1:2
     
    22
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Na odpověď jsme příliš dlouho nečekali! Dlouhý nákop zprava z poloviny hřiště propadl skrze dvojici hradeckých hráčů k MATĚJI ŠIMONOVI, jenž si v zakončení poradil na jedničku, vyběhnuvšího Čábelku přeloboval.
    20. Matěj KOUBEK - 0:2
     
    20
    Tým Hr. Králové B právě vstřelil branku!
    Krmašova družina odsakuje na rozdíl dvou branek! Po mizerné rozehrávce domácích dostal ideální nahrávku do středu a na hranici vápna MATĚJ KOUBEK, tváří v tváří padajícímu napálil balón neomylně pod břevno.
    8. Matěj KOUBEK - 0:1
     
    8
    Tým Hr. Králové B právě vstřelil branku!
    Důležitý vedoucí gól střílí hosté! Zleva vyslal střílený pas do vápna Boniš, načež Schmoranz šikovně pouštěl mezi nohama míč na MATĚJE KOUBKA, jehož první střelu Král výborně vyrazil, leč proti dorážce k pravé tyči už byl bezmocný. Není divu, že brankář vyčinil obraně, ta mu teď totiž vůbec nepomohla.

    Milan Huppert

    Branky: 22. M. Šimon, 61. Halbich, 75. M. Šimon (pen.), 78. M. Šimon, 90. Halbich, 90+2. Halbich – 8. Koubek, 20. Koubek, 72. Hodač

    Karty:   37. Brejcha (CLI), 64. Penc (CLI) – 42. Hypšman (HKB), 60. Schmoranz (HKB), 64. Baloun (HKB)


    FK Arsenal Česká Lípa: Král – Penc, Vít, Kazda, Baláž, Hajdo, Filip (C), Brejcha (46. Halbich), M. Šimon (83. Ješeta), Kříž (46. Bulejko), Černý (70. Kaňkovský).
    Náhradníci: Kadlec – Pajkrt, Beránek.

    Trenér: Pavel Hradiský

    FC Hradec Králové B: Čábelka – Baloun (C), Schmoranz (79. Mišči), Koubek, Hypšman (71. Hodač), Hlaváč, Boniš, Musil, Hruška, V. Šimon, Holovackyj.
    Náhradníci: Strnad – Maťjušenko, Šichan, Březák, Kalina.

    Trenér: Pavel Krmaš

    Rozhodčí: Doubrava – Švagr, Matějček

    Diváci: 370
    bahis siteleri