Trenčín – Nové Zámky 3:2 (po pr.) | Spišská N. Ves – Michalovce 6:2 (kon.) | Humenné – Banská Bystrica 2:3 (kon.)
Košice – Poprad 4:2 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 2:8 (kon.) | Zvolen – HC Slovan 3:5 (kon.)
konec
HC Košice
4:2 (0:1, 2:0, 2:1)
HK Poprad
sk Neděle 29.10.2023, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Košice si v poslednej tretine zápas poriadne skomplikovali, keď hostí vrátil do hry o body vyrovnávajúcim gólom Dmowski, ale domáci v závere našli svojho hrdinu, ktorým sa stal Cooper Zech. Ten ich najprv v predposlednej minúte vrátil do vedenia a následne tri body potvrdil gólom do prázdnej brány. To je odo mňa z tohto zápasu všetko, ďakujem za pozornosť a prajem ešte príjemný zvyšok dňa! (19:48:59)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:25
    Košice dali gól! Hostia už zariskovali v hre bez brankára, čo potrestal na definitívnu poistku gólom do prázdnej brány domáci hrdina COOPER ZECH! Asistencie: Krivošík, Chovan
     
    58:04
    Košice dali gól! Veľmi pekná rýchla kombinácia domácich možno priniesla rozhodujúci gól, keď Fejes videl lepšie na strede postaveného COOPERA ZECHA, ktorý už dokázal prestreliť Vaya! Asistencie: Fejes, Jääskeläinen
     
    56:18
    Urbánkov zaujímavý pokus, ktorý mohol zaskočiť Riečického, ale ten ho dokázal skrotiť s menšími problémami.
     
    55:17
    Vylúčenie v tíme HC Košice:
    Lunter – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.
     
    54:51
    Mlynarovič to ihneď vyskúšal tvrdou ranou príklepom po prechode do útočného pásma, ale trafil Riečického len do hrude.
     
    52:17
    Poprad dal gól! Hostia tejto situácie dokázali využiť, keď vyhrali vhadzovanie a Betkerove nahodenie od modrej čiary šikovne tečoval RYAN DMOWSKI, to ešte Riečický dokázal vyraziť, ale len na hokejku tohto amerického hokejistu, ktorý sa už po druhýkrát nemýlil! Asistencie: Betker, Kukuča
     
    51:45
    Domáci dlhšie zovierali Poprad, aj keď Šimun z tesnej blízkosti po Lamperovej prihrávke nemieril presne, tak sa hostia oslobodili len za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    50:00
    Do konca riadneho hracieho času zostáva presne desať minút a hostia potrebujú útočiť, napriek tomu poslali puk len na zakázané uvoľnenie.
     
    48:41
    Poprvýkrát v poslednej tretine sa hostia dostali do zaujímavých streleckých pozícií, ale najprv nastrelenie Brincka bolo nepresné a následne si Riečický poradil s bekhendovou strelou.
     
    47:08
    Po dlhšej dobe vôbec nejaké zakončenie, o ktoré sa postaral Breton nahodením od modrej čiary, ale Vay si pripísal jednoduchý zákrok lapačkou.
     
    46:56
    Trápenie hostí podčiarkuje aj nepresná dlhá rozohrávka, ktorá znamená zakázané uvoľnenie a hra sa vracia pred Vaya.
     
    46:25
    Naďalej domáci kontrolujú vývoj hry a držia hostí na dištanc Riečického brány, teraz bol puk tečovaný a vyletel mimo hraciu plochu.
     
    44:23
    Podobne aj na opačnej strane sa to isté podarilo hosťom, ktorí potrebujú doháňať jednogólové manko.
     
    43:44
    Veľmi dlho sa hralo v úvode poslednej tretiny bez prerušenia a píska sa až v tejto chvíli postavenie mimo hry na strane domácich.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina zápasu medzi Košicami a Popradom priniesla obrat domácich, o ktorý sa postarali presnými zásahmi Havrila a Krivošík, ten v poslednej minúte potrestal päťminútový trest Kundrika a priblížil Košice k tom bodom. Tretia tretina sa začne približne o 18:46.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.

    Filip Kosnáč

    Branky a nahrávky: 34. Havrila (Rogoň, Bačo), 40. Krivošík (Pollock, Jääskeläinen), 59. Zech (Fejes, Jääskeläinen), 60. Zech (Krivošík, Chovan) – 10. Turan (Urbánek, Dmowski), 53. Dmowski (Betker, Kukuča)


    HC Košice: Riečický(Janus) – Breton, Olsson, Zech, Ferenc, Deyl, Bartoš, Dravecký – Fejes, Pollock, Jääskeläinen – Lunter, Chovan, Krivošík – Bartánus, Šimun, Lamper – Rogoň, Havrila, Bačo
    Trenér: D. Ceman

    HK Poprad: Vay(Valluš) – Brejčák, Brincko, Betker, McFadden, Kotvan, Turan, Česánek – Kundrik, Mlynarovič, Svitana – Dmowski, Coulter, Kukuča – Jendek, Urbánek, Šotek – Paločko, Suchý, Peresunko
    Trenér: A. Totter

    Rozhodčí: Konc, Hronský – Ordzovenský, Pribula
    bahis siteleri