Opava – Prostějov 1:2 (kon.) | Líšeň – Vyškov 0:0 (kon.) | Kroměříž – Brno 0:3 (kon.)
Vlašim – Sparta B 0:1 (kon.)
konec
FC Sellier & Bellot Vlašim
0:1 (0:0)
AC Sparta Praha B
Sobota 04.11.2023, 14:00 • Stadion v Kollárově ulici, Vlašim • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Zápas je u konce. Sparta se dokázala v 58. minutě prosadit dobrou střelou Kaštánka. Vlašim se od té doby musela hnát do předu, což se jí ale moc nedařilo. Hosté si velice dobře hlídali prostor před vlastní svatyní. I přes dlouhé nastavení se domácím vyrovnat nepodařilo, a tak duel dopadl nejtěsnějším možným výsledkem ve prospěch hostů. Sparta se tak odlepila od ligového dna a poskočila na čtrnácté místo. (15:59:26)
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Domácí se konečně dostali k pokutovému území soupeře. Tam ale trefili rozhodčího, takže se přerušovalo. Pokračuje se míčem rozhodčího.
     
    90+5
    Sparta vybojoval dvě autové vhazování v řadě, čímž znovu pozdržela hru na své útočné polovině. Vlašimi čas opravdu dochází a opravdu to nevypadá, že by dnes ještě mohla pomýšlet na body.
     
    90+4
    Sparta velice dobře zvládá závěr utkání. Až na předchozí šanci nepouští soupeře k vápnu, a dokonce míč často zadržuje daleko od branky Surovčíka.
     
    90+3
    K tomuto poločasu sudí nastavil ještě šest minut nad rámec standardní hrací doby.
     
    90+2
    Surovčík se nyní nedostal na míč, jeden z hráčů Vlašimi totiž vyskočil na dlouhou přihrávku u tyče a dokázal nebezpečně hlavičkovat. Bohužel pro něj šel míč těsně vedle branky.
     
    90+1
    Breda neměl komu přihrát, míč tak vrátil brankáři Vágnerovi. Ten zkusil rozehrát výkopem, který nebyl přesný.
     
    90
    Sparta rozehrála rohový kop nakrátko a hodně plýtvala časem. Vlašimští si k praporku rychle seběhli a snažili se je okrást, což se jim nakonec také povedlo.
     
    88
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
    ze hřiště odchází Daniel Rus, přichází Ondřej Novotný.
     
    88
    Surovčík znovu rychle vyběhl a skočil pro míč na hranici vápna, kam si sbíhal s balonem Adam Toula.
     
    87
    Jeden z hostů zaváhal v obraně, Vlašim mohla uniknout, jenže přihrávka, který měla vysunout domácího útočníka byla příliš dlouhá, a pro míč si stihl doběhnout Surovčík.
     
    86
    Nedovolený zákrok na polovině hřiště znovu přisoudil míč Vlašimi. Ta rychle rozjela akci po levé straně, která ovšem skončila pouze nepřesnou přihrávkou.
     
    85
    Po následném vhazování Vlašim zatáhla míč do rohu, kde se ale dobře stáhli Sparťané. Ti sice míč nevybojovali, ale donutili soupeře zahrát až na půlící čáru.
     
    84
    Nogha vhodil rychlý aut, Breda chtěl akci potáhnout podél lajny, ale pak přišel další odkop do zámezí. Vlašim se chystá znovu rychle vhodit.
     
    83
    Sparta brání velice dobře, domácí tým nepouští ani k vápnu, stahuje se a hlídá si vývoj utkání. Vlašimi už moc času nezbývá.
     
    81
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
    ze hřiště odchází Daniel Kaštánek, přichází Nelson Okeke.
     
    81
    Dlouhý nákop Surovčíka šel za autovou čáru. Spartě to ale určitě nevadí, hra se totiž zdržuje a zbývá posledních devět minut řádné hrací doby.
     
    79
    Žlutá karta pro tým AC Sparta Praha B (Lukáš Váňa).

    Jiří Polášek

    Branky: 58. Kaštánek

    Karty:   19. Sanneh (VLA), 33. Singhateh (VLA), 65. Labík (VLA), 79. Heppner (VLA) – 28. Horák (SPB), 60. Ševínský (SPB), 75. Penxa (SPB), 79. Váňa (SPB)


    FC Sellier & Bellot Vlašim: Vágner – Heppner, Sanneh (78. Kričfaluši), Musil (66. Toula), Šubert (66. Biegon), Breda, Singhateh, Pernica (58. Lacík, 78. Šmiga), Nogha, Labík, Kulhánek (C).
    Náhradníci: M. Kolář – F. Dostál.

    Trenér: Martin Hyský

    AC Sparta Praha B: Surovčík – Hodouš (72. Váňa), Rus (88. O. Novotný), Lilling, Kaštánek (81. Okeke), Schánělec (C), Ševínský, Večerka, Hranoš, Penxa, Horák.
    Náhradníci: E. Kolář – Tošnar, Šilhart.

    Trenér: Josef Krula

    Rozhodčí: Michael Kvítek
    bahis siteleri