Vltavín – Bohemians B 2:2 (kon.) | Hostouň – Domažlice 0:3 (kon.) | Č. Budějovice B – Slavia B 0:0 (kon.)
Králův Dvůr – Písek 1:5 (kon.) | Robstav – Dukla B 2:2 (kon.)
konec
Loko Vltavín
2:2 (1:0)
Bohemians Praha 1905 B
Sobota 04.11.2023, 10:15Česká fotbalová liga (A) • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (12:13:58)
     
    Je konec! Druhý poločas už byl rozhodně zajímavější než ten první, dočkali jsme se v něm rovnou tří branek! Bohemians se povedlo otočit stav dnešního duelu ve svůj prospěch, když se během necelých pěti minut prosadili Matyáš Kozák a Tomáš Bělaška. Už to vypadalo, že si hosté odvezou všechny body, ale dvě minuty před koncem vypršení základní hrací doby se podruhé v utkání prosadil Jiří Tesař, jenž tak rozhodl o dělbě bodů.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Stejně jako v prvním poločase, i v tom druhém uvidíme tři nastavené minutky. Individuální akcí to zkoušel domácí hráč, ale celkem záhy narazil na velkou přesilu.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje tři minuty!
     
    88
    Střídání v týmu Loko Vltavín:
    ze hřiště odchází Lukáš Veselý, přichází Matyáš Vacek.
    88. TESAŘ - 2:2
     
    88
    Vltavín právě vstřelil branku! Domácím se ale chvilku před vypršením základní hrací doby povedlo srovnat! Hrdinou domácích dnes bezesporu bude JIŘÍ TESAŘ, který dnes zapisuje druhý přesný zásah.
     
    87
    Jakub Müller se s tím moc nepáral. Měl za zády jednoho ze soupeřů, tak prostě míč odpálil daleko na útočnou polovinu. Ušetřil tím pár vteřinek k dobru.
     
    86
    Vltavínští se sice snaží, ale jejich soupeři jim dělají obrovské problémy vysokým napadáním. Tentokrát se to sice povedlo domácím ustát, brzy ale přišla ztráta.
     
    85
    Navíc do konce druhé půle nám chybí posledních pět minut, něco se určitě bude nastavovat. Bohemians se snažili využít otevřené obrany, ale střela šla vedle.
     
    84
    Domácí fotbalisté se sice snaží, ale evidentně jsou trochu zaskočení dvěma inkasovanými brankami během pár minut. Přitom měli zápas tak dobře rozehraný...
     
    82
    Střídání v týmu Loko Vltavín:
    ze hřiště odchází Enes Osmani, přichází Patrik Štorc.
     
    81
    Do konce základní hrací doby nám chybí necelých deset minut a my zde máme úplně novou situaci! Domácí dlouho vedli, ale nyní to vypadá, že budou bez bodů... Podaří se jim ještě srovnat?
    79. BĚLAŠKA - 1:2
     
    79
    Bohemians B právě vstřelili branku! Hostům e během několika okamžiků podařilo otočit stav duelu, je pravdou, že v posledních minutách byli vidět na hřišti hlavně oni. ránu z hranice vápna vyrazil gólmana jen před sebe, kde byl jako první TOMÁŠ BĚLAŠKA, který se trefil pár minut po svém příchodu na hřiště.
     
    78
    Jakub Müller poslal šikovnou šajtlí přihrávku za obranu pro svého spoluhráče. Čechal ale ukázal dobrý odhad situace a byl u míče jako první.
     
    77
    Hostující hráči jsou samozřejmě povzbuzení vstřelenou brankou a hned vybojovali rohový kop. Ten byl ale požehnaný nakrátko, navíc ne moc dobře.
     
    75
    Střídání v týmu Loko Vltavín:
    ze hřiště odchází Daniel Michl, přichází Ondřej Sprinz.

    Denisa Józsová

    Branky: 7. Tesař, 88. Tesař – 75. Kozák, 79. Bělaška

    Karty:   26. Tichý (VLT), 28. Podzimek (VLT) – 55. Kozák (BOB)


    Loko Vltavín: Čechal – Jedlička, Matějka, Podzimek (C), Maione, Hruška, Tichý, Osmani (82. Štorc), Veselý (89. Vacek), Michl (75. Sprinz), Tesař.
    Náhradníci: Štorc, Klomínek, Malý,, Sprinz, Pejša, Vacek, Janyík.

    Trenér: Michal Zach.

    Bohemians Praha 1905 B: Valeš – Kadlec, Farkaš (C) (59. Nekvasil), Lehovec (59. Damašek), Pomahač (72. Doležal), Kozák, Janovský, Koutský, Skořepa (72. Bělaška), Bartek, Marhoul (33. Müller).
    Náhradníci: Pchelovodov, Müller, Petrouš, Bělaška, Nekvasil, Damašek, Doležal.

    Trenér: Dalibor Slezák.

    Rozhodčí: Hlaváček – Severýn, Hrivík
    bahis siteleri