Fulham – Manchester Utd. 0:1 (kon.) | Brentford – West Ham 3:2 (kon.) | Burnley – Crystal Palace 0:2 (kon.)
Everton – Brighton 1:1 (kon.) | Manchester City – Bournemouth 6:1 (kon.) | Sheffield Utd. – Wolverhampton 2:1 (kon.)
Newcastle – Arsenal 1:0 (kon.)
konec
Manchester City
6:1 (3:0)
AFC Bournemouth
Sobota 04.11.2023, 16:00 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Manchester City právě vstřelil branku! Skvělá práce celého týmu, šestá oslava na Etihad Stadium! Oscar Bobb si pohlídal ofsajdové postavení, dostal se na pravé straně do dobré pozice, stříleným centrem našel přesně místo, kde si nabíhal NATHAN AKÉ, který tvrdou střelou rozvlnil síť! – 6:1.
     
    85
    Poslední střídání i na straně hostů. Ze hřiště odchází Solanke, místo něj přichází Kluivert.
     
    84
    Ze hřiště odchází autor dvou branek Bernardo Silva, místo něj si přichází zahrát Oscar Bobb.
     
    83
    Manchester City právě vstřelil branku! Pátá branka je na světě! Doku poslal skvělý míč za obranu, BERNARDO SILVA šel sám na brankáře, Kelly ho nedokázal zastavit, a Porugalský šikula se v zakončení nemýlil a lobem překonal brankáře! Míč na cestě do sítě nezastavili ani vracející se obránci. – 5:1.
     
    74
    Bournemouth právě vstřelil branku! Hosté upravují stav zápasu! Aarons dostal míč na levou stranu, poté poslal střílený centr do vápna, kam si naběhl LUIS SINISTERRA a zakončil s velkým přehledem.
     
    71
    Bude střídat i Bournemouth. Ze hřiště odcházejí Tavernier a Billing, místo nich přicházejí Sinisterra a Semenyo.
     
    70
    Hned trojí střídání na straně domácích. Pep Guardiola se rozhodl, že ve hře pokračovat nebudou Stones, Álvarez a Rodri. Na dvacet minut si přichází zahrát Lewis, Nunes a Phillips.
     
    64
    Manchester City právě vstřelil branku! Jeremy Doku si navedl míč na střed a našel PHILA FODENA, který si počkal na správný moment a nechytatelně poslal míč do sítě.
     
    61
    Solanke dal nyní o sobě vědět, individuální prací se dostal do zakončení a trefil břevno domácí branky!
     
    47
    Hned v druhém poločase se hosté dostali do šance, Aarons poslal míč za obranu, Christie nahrával před branku a Solanke dostal míč do branky! Pomezní rozhodčí ale signalizuje ofsajd a VAR tuto skutečnost potvrdil, přihrávka Aaronse měla přijít o chvilinku dřív.
     
    46
    Oba týmy o poločase střídaly. Na domácí straně nebude na hřišti Haaland, jeho totiž nahradí Foden. Na straně hostů odešel Mepham, místo něj si zahraje Senesi.
     
    44
    Avizované střídání je tady. Zraněný Scott dohrál, místo něj přichází Rothwell.
    37. Manuel AKANJI - 3:0
     
    37
    Manchester City právě vstřelil branku! Třetí branka přichází ještě v prvním poločase a začíná to být jasná záležitost! Bernardo Silva poslal míč na velké vápno, Doku dostal dost prostoru, dal si míč na levou nohu a střelou na zadní tyč překonává brankáře! Je potřeba ale říct, že míč tečoval MANUEL AKANJI a branka tak bude připsána jemu! – 3:0.
     
    33
    Manchester City právě vstřelil branku! Další branka je na světě! Doku působí velmi aktivně, v souboji jeden na jednoho byl úspěšný, předložil míč na penaltu, kde byl v dobré pozici BERNARDO SILVA, který technickou střelou k tyči dává druhou branku svého týmu! – 2:0.
     
    32
    První žluta karta zápasu, vidí jí hostující Billing.
     
    30
    Manchester City právě vstřelil branku! Po půl hodině se domácí celek dočkal a zaslouženě jde do vedení! JEREMY DOKU si nevedl míč na střed, narazil si s Rodrim, dostal se do vápna a střelou k tyči překonává brankáře hostů!
     
    28
    Rozehrávka nakrátko vedla přes Kovačiče, ten míč poslal proti noze Bernardu Silvovi, který technickou střelou o milimetry mijí hostující branku!
     
    22
    První obrovská šance zápasu! Domácí zůstali u míče, Álvarez poslal centr na zadní tyč, kde byl Haaland, který hlavičkoval i s přispěním teče obránce do tyče!

    David Bochňák

    Branky: 30. Doku (Hernández), 33. B. Silva (Doku), 37. Akanji (Doku), 64. Foden (Doku), 83. B. Silva (Doku), 88. Aké (Bobb) – 74. Sinisterra (Aarons)

    Karty:   32. Billing (BTH)


    Manchester City: Ederson – Aké, Akanji, Walker (C) – Rodri (70. K. Phillips), Stones (70. Lewis) – Doku, Kovačić, J. Álvarez (70. Nunes), B. Silva (84. Bobb) – Haaland (46. Foden).
    Náhradníci: Ortega – Dias, Grealish, Gvardiol.

    Trenér: Pep Guardiola

    AFC Bournemouth: Radu – Kerkez, Kelly (C), Zabarnyj, Mepham (46. Senesi), Aarons – Tavernier (71. Sinisterra), Billing (71. Semenyo), Scott (44. Rothwell), Christie – Solanke (85. Kluivert).
    Náhradníci: Travers – D. Brooks, Ouattara, Smith.

    Trenér: Andoni Iraola

    Rozhodčí: Craig Pawson – Marc Perry, Steve Meredith

    Diváci: 53 358