Salernitana – Neapol 0:2 (kon.) | Atalanta BC – Inter 1:2 (kon.) | AC Milán – Udinese 0:1 (kon.)
konec
Atalanta Bergamo
1:2 (0:1)
Inter Milán
Sobota 04.11.2023, 18:00 • Gewiss Stadium, Bergamo • Italská Serie A • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Komplikace pro domácí. Tolói propadl v souboji a musel zastavit protihráče nedovoleně. Vidí od rozhodčího žlutou kartu a jelikož už jednu má, míří předčasně do sprch!
     
    89
    Dumfries vidí žlutou kartu, protože nestihl včas zachytit útok Muriela.
     
    86
    Dvojité střídání na straně Interu. Ze hřiště odchází Martínez a Çalhanoğlu, přichází Alexis Sánchez a Asllani.
     
    85
    Žlutá karta na straně domácích, vidí jí Tolói za protesty.
     
    84
    Mohlo být rozhodnuto! Dumfries si naběhl za obranu na pas od Martíneze, jeho střelu ale Musso vystihl a předvedl povedený zákrok!
     
    81
    Pohotový Sommer drží Inter v boji o tři body! Scamacca se dostal do dobré pozice, jeho tvrdou střelu ale reflexivně vychytal brankář hostů!
     
    80
    Dvojité střídání na straně Atalanty. Ze hřiště odchází Lookman a Koopmeriners, místo nich přichází De Ketelaere a Muriel.
     
    74
    Inter znovu chyboval a dovolil soupeři jít do brejku, Lookman se odhodlal ke střele z hranice vápna, střelu na zadní tyč vyrazil Sommer do bezpečí. Atalanta se pomalu nadechuje k tlaku a bude chtít co nejdříve srovnat stav utkání.
     
    70
    Dvojité střídání na straně Interu. Ze hřiště odstupuje Mchitarjan a Dimarco, místo nich přichází Frattesi a Augusto.
     
    62
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio:
    ze hřiště odchází Giorgio Scalvini, přichází Rafael Tolói.
    61. Gianluca SCAMACCA - 1:2
     
    61
    Atalanta právě vstřelila branku! Domácí snižují a zadělávají na drama! Dimarco podcenil situaci, Lookman jej čistě obral o míč, dostal se do vápna, GIANCLUCA SCAMACCA stál před brankou a neměl problém skórovat! – 1:2.
    57. Lautaro MARTÍNEZ - 0:2
     
    57
    Inter Milán právě vstřelil branku! Po necelé hodině hry navyšují hosté vedení a můžeme konstatovat, že zaslouženě! Mchitarjan skvěle zabojoval na hranici velkého vápna, vybojoval míč a předložil jej na levou stranu, kde byl LAUTARO MARTÍNEZ, který si míč připravil na střelu a technickou ranou na zadní tyč se v zakončení nemýlí! – 0:2.
     
    55
    Dvojité střídání na straně domácích. Dohrál Zappacosta a Kolašinac, místo nich přichází Hateboer a Pašalić.
     
    54
    Lautaro Martínez se dostal k hlavičce a vstřelil branku, nicméně pomezní rozhodčí signalizuje ofsajdové postavení, což o několik vteřin později potvrdil i VAR.
    40. Hakan ÇALHANOĞLU - 0:1
     
    40
    Inter Milán právě vstřelil branku! Hosté se pět minut před koncem prvního poločasu dostávají do vedení! Turecký reprezentant HAKAN ÇALHANOGLU se postavil k míči a tvrdou střelou k tyči otevírá skóre dnešního zápasu! Musso vystihl směr střely, proti tomuto zakončení ale neměl moc šancí. – 0:1.
     
    38
    Darmian se dostal za obranu, Musso proti němu vyběhl, nicméně hostující hráč byl u míče dřív a Musso jej sestřelil! Hlavní rozhodčí nařizuje penaltu!
     
    35
    Thuram dostal míč na útočné polovině, Kolašinac ho dostoupil a tvrdě poslal k zemi. Hlavní rozhodčí vytahuje žlutou kartu a obránce Atalanty si bude muset dávat větší pozor.
     
    32
    S obráncem Interu to nevypadá vůbec dobře, souboj to byl velmi nešťastný. Pavard tedy v dnešním zápase dohrál, místo něj přichází Darmian.
     
    26
    Hosté se vydali do rychlého protiútoku, Çalhanoğlu byl nedovoleně zastaven domácím kapitánem a de Roon je prvním hráčem, kdo vidí od rozhodčího žlutou kartu.
     
    21
    První větší šance zápasu! Zappacosta poslal centr do vápna, Pavard míč poslal do míst, kde stál Ruggeri, jeho střela na zadní tyč ale těsně minula prostor, který stráží brankář Sommer.

    David Bochňák

    Branky: 61. Scamacca (Lookman) – 40. Çalhanoğlu (pen.), 57. La. Martínez (Mchitarjan)

    Karty:   26. de Roon (ABC), 35. Kolašinac (ABC), 85. Tolói (ABC) – 89. Dumfries (INM)


    Atalanta Bergamo: Musso – Kolašinac (55. Pašalić), Djimsiti, Scalvini (62. Tolói) – Ruggeri, Éderson, de Roon (C), Zappacosta (55. Hateboer) – Lookman (80. De Ketelaere), Koopmeiners (80. Muriel) – Scamacca.
    Náhradníci: Carnesecchi, Rossi – Adopo, Bakker, Holm, Mirančuk, Zortea.

    Trenér: Gian Piero Gasperini

    Inter Milán: Sommer – Acerbi, de Vrij, Pavard (32. Darmian) – Dimarco (70. Augusto), Mchitarjan (70. Frattesi), Çalhanoğlu (86. Asllani), Barella, Dumfries – La. Martínez (C) (86. Alex. Sánchez), Thuram.
    Náhradníci: Audero, Di Gennaro – Agoumé, A. Bastoni, Bisseck, Klaassen, Sensi.

    Trenér: Simone Inzaghi

    Rozhodčí: Simone Sozza – Di Iorio, Filippo Bercigli
    bahis siteleri