Žižkov – Jihlava 0:2 (kon.) | Olomouc B – Chrudim 2:4 (kon.) | Dukla Praha – Táborsko 0:0 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc B
2:4 (1:1)
MFK Chrudim
Neděle 05.11.2023, 10:15 • Andrův stadion, Olomouc • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    85
    Chrudim právě vstřelila branku! O vítězi dnešního zápasu je tak rozhodnuto. Hosté vybojovali rohový kop. Ten si vzal na starost Michal Skwarczek. Po centru, který nikdo z obou týmů nezachytil, se míč dostal po zemi až k JANU ŘEZNÍČKOVI. Ten vypálil přízemní ránu, která zapadla do levé části Steppenovy branky.
     
    79
    Chrudim právě vstřelila branku! A je znovu otočeno, do vedení se podruhé v zápase dostávají hosté. Chrudim sehrála dobrou akci, jeden z hráčů se pak z pravé strany dostal před gólmana sám. Místo zbrklého zakončení ale naservíroval míč DAVIDU HUFOVI před úplně prázdnou branku. Tomu už chybělo jen lehce doťuknout.
     
    57
    Chrudim právě vstřelila branku! A je znovu srovnáno! Sigma dvakrát zachytila míč, ale útok Chrudimi nezastavila. DANIEL KUTÍK pak dostal pas na levou stranu. Byl v obrovském úhlu, navíc blízko gólmana, ale i tak míč dokázal usměrnit k vzdálenější tyči do střední výšky a srovnat.
     
    51
    Olomouc B právě vstřelila branku! Domácí znovu vstoupili do poločasu aktivně. Po krátké kombinaci si vzal míč ŠTĚPÁN LANGER, který si míč ve vápně přehodil na pravou nohu, a poslal ho pod víko mimo dosah brankáře Flodera. Olomouc tak otáčí zápas a vede 2:1.
     
    44
    Olomouc B právě vstřelila branku! Je srovnáno! Sigma přišla ke gólu tak trochu jako slepý k houslím. Po její akci se k míči dostal chrudimský VÁCLAV MÍKA, který ho ale poslal k tyči do své branky a zaznamenal vlastní gól.
     
    20
    Chrudim právě vstřelila branku! Hosté se dostali do vedení z pokutového kopu. Ten si vzal na starost DAVID HUF, který se rozběhl a poslal míč do protipohybu gólmana směrem k levé tyči.

    Jiří Polášek

    Branky: 44. Míka (vla.), 51. Langer – 20. Huf (pen.), 57. Kutík, 79. Huf, 85. Jan Řezníček

    Karty:   10. Toml (CHR), 34. Kutík (CHR), 82. Záviška (CHR)


    SK Sigma Olomouc B: Stoppen – Šíp (31. Amasi), F. Uriča, Israel (86. Fabiánek), Vepřek (C), Hadaš (63. Fiala), J. Spáčil (86. Grečmal), Zifčák, Langer, Bednár, Křišťál.
    Náhradníci: Koutný – Coufal, Slavíček.

    Trenér: Tomáš Janotka

    MFK Chrudim: Floder – Jan Řezníček, Borkovec, Záviška (84. D. Látal), Kesner (C), Kutík, Langhamer (89. Bauer), Skwarczek, Míka, Huf (90+2. Jurčenko), Toml.
    Náhradníci: Šerák – Hájek.

    Trenér: Radek Kronďák

    Rozhodčí: Jakub Doubrava

    Diváci: 148
    bahis siteleri