USA – Česko 5:4 (po pr.) | Švédsko – Česko 6:3 (kon.)
po prodl.
USA
5:4 (2:1, 0:2, 2:1 - 1:0)
Česko
Sobota 11.11.2023, 00:00World U17 Hockey Challenge • Semifinále
Partner:
     
    Máme za sebou toto šilené utkání, kde se skóre měnilo jak na horské dráze a celé to rozhodl LJ Mooney v prodloužení. Je potřeba říct, že český tým odehrál velice dobré utkání a rozhodně ukázal, že se americkým týmem dá hrát vyrovnaná bitva. Sekunda před koncem základní hrací doby se stala našemu týmu osudná, ale stále máme před sebou boj o bronz. Když nám teď štěstí nedopřálo, tak nám dopřeje v boji o bronz se Švédskem? Uvidíme. Čechům musíme přát jen to nejlepší, protože jakýkoliv bude jejich výkon, tak za ten dnešní si tu medaili zaslouží.

    Já se tedy loučím a doufám, že se uvidíme u zápasu o bronz, který doufejme nebude trvat do skoro tři čtvrtě na tři ráno. Dobrou noc. (02:38:18)
     
    Konec zápasu.
    61:02 LJ MOONEY - 5:4
     
    61:02
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Tak toto je velká škoda. Kiks v české obraně ve středním pásmu pustil LJ MOONEYHO k samostatnému úniku a Štěbeták nedokázal jej zastavit.
     
    60:32
    Deset minut a tři na tři. To je toto prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Tak toto snad nikdo nemohl čekat. Američané dokázali v poslední vteřině vyrovnat na 4:4 a jde se do prodloužení. Velké naděje dával českému týmu Vít Záhejský, který dal necelé tři minuty před koncem vedoucí gól. Nicméně, i toto je hokej a musíme s tím počítat. Jde se do prodloužení. Český tým se musí z tohoto šoku co nejdřív oklepat a pokusit se o výhru v prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    59:59 Jack MURTAGH - 4:4
     
    59:59
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Pouhá jedna sekunda dělila Český tým od výhry v utkání. Nicméně šestý hráč v poli JACK MURTAGH střílí svůj druhý gól v utkání a jde se do prodloužení.
     
    59:44
    Američané bez brankáře.
     
    59:29
    Poletín dokázal získat po buly puk, ale nic nevymyslel. Na druhé straně se Barnett pokusil o velice dlouhý pass ale puk skončil v zakázaném uvolnění.
     
    59:04
    Ofsajd Spojených Států.
     
    59:00
    Češi dokázali vyhrát důležité buly v útočném pásmu.
     
    58:40
    Oddechový čas pro tým USA.
     
    58:20
    Velká šance Ameriky, kdy se trojice hráčů dostala před brankáře Štěbetáka, ale bez úspěchu.
     
    57:46
    Shock ukázal, že Američané mají baseball v krvi a zkusil baseballově zakončit, ale bez úspěchu.
    57:04 Vít ZÁHEJSKÝ - 3:4
     
    57:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    ČESKO JDE DO VEDENÍ TŘI MINUTY PŘED KONCEM! VÍT ZÁHEJSKÝ dokázal překonat Quinlana po několika pokusech útočníků. Toto je velice důležitý gól!

    Šimon Kuběna

    Branky a nahrávky: 2. Braco, 14. Horcoff (TS), 47. Murtagh, 60. Murtagh, 62. Mooney – 11. Novotný, 22. Nestrašil (Novotný), 27. Benák, 58. Záhejský


    USA: Quinlan (Boettiger) – Barnett, Tretheway, Shock IV, Lindberg, Bracco, Amico, Phillips, Kuehne – Murtagh, Potter, Hafele, Horcoff, O'Neill, Murtyn, Fondrk, McKinley, Mooney, Gallant, Moore, Belle
    Trenér: Greg Moore

    Česko: Štěbeták (Oršulák) – Lukáš-Holub, Černý, Mikel, Malínek, Mrtka, Šilhavý, Dyk – Pekař, Benák, Poletín, Rozsival, Pavlík, Cihlář, Nestrašil, Záhejský, Novotný, Lev, Frolo, Fasner
    Trenér: Pavel Patera
    bahis siteleri