Columbus – Ottawa 4:2 (kon.) | New Jersey – San Jose 3:6 (kon.) | Dallas – Tampa 8:1 (kon.)
Winnipeg – Chicago 3:1 (kon.) | Nashville – NY Rangers 3:4 (kon.)
konec
Dallas Stars
8:1 (3:1, 3:0, 2:0)
Tampa Bay Lightning
Sobota 02.12.2023, 20:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:59
    Další přesilovka pro Tampu. Steel podrazil ve svém pásmu protihráče a bude za to pykat.
     
    46:29
    Vyloučení v týmu Dallas Stars:
    Jamie Benn – 2 min., hákování.
     
    37:39
    Tampa dostane šanci zahrát si přesilovku. Dvě minuty dostává Hakanpää za držení protihráče. Tedy, on jej vlastně zalehnul a nepříliš rychle se zvedal z ledu.
     
    33:08
    A znovu se vylučuje na straně Tampy! Hedman se provinil nedovoleným bráněním ve středním pásmu, když zastavil Robertsona bez puku.
     
    30:33
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Victor Hedman – 2 min., podrážení.
     
    16:46
    Pavelski se sice diví, ale jeho náraz do zad Motteho, který u mantinelu odehrával puk, je potrestán dvěma minutami za vražení na hrazení.
     
    11:21
    Eyssimont zůstal ležet na ledě poté, co mezi kruhy vjel do Heiskanena a dostal krosček do obličeje. Je tam dokonce krvavý šrám a obránce domácích dostává dvojnásobný trest za vysokou hůl. Komerční pauza.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 2. Seguin (Marchment, Heiskanen), 7. J. Robertson (Pavelski), 8. Benn (W. Johnston, Hakanpää), 24. Marchment (Hakanpää, Lindell), 33. Pavelski (Harley, Hintz), 35. J. Robertson (Benn, Hintz), 54. Harley (Pavelski, R. Suter), 55. Steel (Faksa, Lindell) – 13. Hedman (Kučerov)


    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – R. Suter, Heiskanen, Harley, Hanley, Lindell (A), Hakanpää – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Marchment, Duchene, Seguin (A) – Benn (C), W. Johnston, Dellandrea – Steel, Faksa, Cr. Smith.
    Trenér: Peter DeBoer

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (40. J. Johansson) – Hedman (A), Perbix, Sergačjov, Černák, de Haan, D. Raddysh – Stamkos (C), Point, Kučerov (A) – Hagel, Cirelli, Eyssimont – Jeannot, Paul, Barré-Boulet – Watson, Glendening, Motte.
    Trenér: Jon Cooper

    Rozhodčí: Sutherland, Halkidis – Murchison, O'Quinn

    Diváci: 18532
    bahis siteleri