Švédsko – Finsko 3:0 (kon.) | Česko – Slovensko cz 3:1 (kon.)
konec
Švédsko
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
Finsko
Sobota 16.12.2023, 11:00 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • Turnaj čtyř (ženy U18)
Partner:
     
    Švédská osmnáctka v severském souboji tahala za delší konec provazu, finské soupeřky porazila po velmi dobrým týmovém výkonu 3:0.

    Důležitý vedoucí gól obstarala v 5. minutě kapitánka Ebba Hedqvistová, jež uspěla dorážkou v přesilové hře. Další dvě trefy si reprezentace Tre Kronor schovala do závěrečného dějství, střeleckou listinu doplnily Hilda Svenssonová a Lovisa Engströmová. Finky v závěru vyzkoušely hru bez gólmanky, ale nedočkaly se ani alespoň čestného úspěchu.

    Svěřenkyně trenéra Karlssona si po Slovensku vyšláply i na Finky a o prvenství na turnaji se utkají s domácími Češkami, s nimiž Finsko v prvním klání prohrálo těsně 2:3. (13:07:00)
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Ještě jeden pokus o zakončení do prázdné brány. Opět neúspěšný, rozhodčí znovu nařídila zakázané uvolnění. Každopádně už je jasné, že ze zápasu vyjdou jako vítězky Švédky.
     
    59:12
    Z levého mantinelu se chtěla Eva Lambergová trhnout před bránu, jenže výborně proti ní zapracovala Stella Sjöbergová, použila tělo a soupeřka skončila na ledě.
     
    58:45
    Střela téměř přes celé hřiště do prázdné brány nevyšla, puk letěl o velký kus vedle levé tyče. Píská se icing a hra se vrací před Helgeovou.
     
    58:11
    Rozruch v brankovišti Švédska brankou neskončil. Maja Helgová se roztáhla na brankové čáře a hrací předmět schovala pod tělem.
     
    57:55
    Švédské oslabení je u konce. Finsko ovšem boj nevzdává a nadále zkouší zdramatizovat koncovku střetnutí při hře bez brankářky.
     
    57:16
    Finský tlak pokračuje. Do přehuštěného prostoru vypálila Tinja Tapaniová a Maja Helgeová měla velké štěstí, že puk schytala do výstroje.
     
    56:52
    Velkou příležitostí pohrdla Julia Kuusistová, do pravého kruhu dostala perfektní pas, jenže místo odkryté levé části brány trefila brankářku do betonu.
     
    56:25
    Od modré čáry vyslala tvrdou střelu Emmi Loponenová, ovšem výrazně nepřesnou, puk prosvištěl o kus vedle pravé části brankové konstrukce.
     
    55:57
    Krátce po buly vypálila Aino Lehikoinenová. Maja Helgeová zareagovala včas a v pokleku zaznamenala úspěšný zákrok lapačkou.
     
    55:49
    Nedovolený zásah tělem, trest, který je k vidění pouze v ženském hokeji. Tímto způsobem se právě provinila Nellie Svenssonová a posílá tak Švédsko do čtyř.
     
    54:22
    Po levém mantinelu zavezla puk do útočného pásma Sara Holopainenová a nabila křižnou přihrávkou Evě Lambergová, jež mířila na vzdálenější tyč a těsně minula.
     
    53:26
    Dozadu musela zabrat Eerika Siekkinenová. Zvládla situaci na jedničku, kolem dotírající Söbergová rozehrála na osamocenou Siivonenovou.
     
    52:51
    Sara Holopainenová podpořila ofenzivu a úřadovala s kotoučem za bránou, posléze nahrála prudký pas mimo dosah Nurmistové.
     
    52:22
    Finská osmnáctka by ráda získala tlak, ale skvěle bruslícím konkurentkám nestačí. Švédky pokračují v ofenzivě a dělají si zálusk na čtvrtý kousek do sbírky.
    51:07 Lovisa ENGSTRÖMOVÁ - 3:0
     
    51:07
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto! LOVISA ENGSTRÖMOVÁ se za finskou bránou s pukem dlouho nemohla skamarádit, ale nakonec nad ním přeci jen kontrolu převzala, vyjela s ním před cílové zařízení a svižnou ránu zápěstím poslala nechytatelně k levé tyči. Asistence: Isabelle Leijonhielmová.
     
    50:43
    Se dvěma konkurentkami se musela popasovat Leia Erikssonová. Poradila si na jedničku, dojela za bránu, odtud nabila Milforsové, která přestřelila.
     
    50:10
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Švédky disponují dvoubrankovým náskokem a nic nenasvědčuje tomu, že bychom měli vidět výraznější drama.
     
    49:53
    Jako další se o slovo přihlásila Linnea Natt och Dagová v levém kruhu, přes hokejku soupeřky puk zamířil vysoko nad břevno.
     
    49:20
    Mezi dvěma protihráčkami si Ebba Hedqvistová vytvořila palebnou pozici, forhendový pokus z první namířila těsně vedle levé tyče.
     
    48:57
    Razítko na švédské vítězství mohla dát Mira Hallinová, jenže při forhendové kličce nechala puk za sebou a Kuja-Halkolaová ho sebrala do lapačky.
     
    48:20
    Zakázané uvolnění Finska. Leia Erikssonová musela pořádně zrychlit, nakonec měla k hracímu předmětu přeci jen o něco blíže než Julkunenová.
     
    47:56
    Pod tlakem si Rebeka Hollströmová poradila na výbornou, na zádech udržela Lehikoinenovou a bekhendem vyhodila do středního pásma.
     
    47:20
    Střelu od modré měla Maja Helgeová pod kontrolou, kus černé gumy směřující doprostřed brány zastavila ve výstroji.
     
    46:51
    Emmi Loponenová pokusila štěstí středem. Vyměnila si touš s Abigail Byskataovou, forhendem vzápětí mířila příliš vysoko.
     
    46:29
    Vysokou rychlost nabrala po levém křídle Hidla Svenssonová, procpala se potom až za bránu, kde se neodpoutala od Ojalaové.
     
    45:58
    Za bránou soupeřek se pokusila zastavit rozehrávku Tilde Utbultová, jenže puk letěl ve vzduchu a švédskou hokejistku zradilo zpracování.
     
    45:23
    Psyhická výhoda je bezpochyby na straně Švédska, které udělalo velký krok směrem k zisku tří bodů. Navíc pokračuje v tlaku, nahození Johannessonové od levého mantinelu pokryla brankářka.
    44:30 Hilda SVENSSONOVÁ - 2:0
     
    44:30
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Svěřenkyně trenéra Karlssona odskakují na rozdíl dvou branek! Leijonhielmová přebruslila protihráčku, aby následně od levého mantinelu instinktivně přihrávala před bránu, kde udělala obrovskou chybu obránkyně, nechala se obrat HILDOU SVENSSONOVOU a tvrdá rána útočnice těsně nad ledem proletěla brankářce mezi betony. Asistence: Isabelle Leijonhielmová.
     
    44:12
    Výbornou práci odvedla při forčekinku Lovisa Engströmová, když předjela Tallinenovou, aby následně vyslala prudký pas, který Sjöbergová před bránou nezpracovala.
     
    43:51
    Isabelle Leijonhielmová se pokusila z levého kruhu prodrat do mezikruží, odtud bekhendem vystřelila vysoko nad břevno.
     
    43:27
    Nyní si Maja Helgeová nebyla úplně jistá, když se po střele od modré puk od bránící hráčky odrazil vysoko do vzduchu a brankářce vypadl z lapačky těsně vedle levé tyče.
     
    42:55
    Od zadního mantinelu se puk nečekaně odrazil před finskou bránu. Kerttu Kuja-Halkolaová ovšem výborně četla hru a po puku skočila, skryla jej pod lapačkou.
     
    42:26
    Dobrou práci odvedla směrem dozadu Vega Milforsová, když odhadla správně nahrávku po mantinelu na modrou a puk protečovala do střední třetiny.
     
    41:44
    Sama dokonce proti čtyřem jela Abigail Byskataová. Sama tušila, že neuspěje, její cesta s kotoučem na holi skončila v levém kruhu.
     
    41:15
    Hokejistky v bílých dresech každopádně vstoupily do závěrečného dějství aktivně a je zřejmé, že chtějí vyhrát. Emma Ekoluomaová se pěkně zbavila soupeřky, jenže pak nechala puk za sebou.
     
    40:42
    S nahozením od pravého mantinelu si Maja Helgeová věděla rady, zůstala v postoji a vysoko letící puk suverénně ztlumila ve výstroji.
     
    40:10
    Třetí třetina má za sebou první vteřiny. Na buly uspěly Finky, ale jejich pokus o útok po levém mantinelu skončil neúspěchem ještě ve středním pásmu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně ve 12:23.
     
    Druhá třetina ne příliš záživného hokeje branku nepřinesla, Švédky zůstávají o gól napřed. Finky měly několik příležitostí ke srovnání, a to především během dvou přesilových her, ale zakončení zatím není vůbec dobré a kvalitně chytající Helgeová udržuje čisté konto i po čtyřiceti minutách.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:42
    Už při hře pět na pět nabrala vysokou rychlost po levém mantinelu Moa Johannessonová, Emmi Loponenová nicméně sokyni přebruslila a puk uzmula pro sebe.
     
    39:12
    Trvalo to dlouho, ale přeci jen se Švédsko dokázala osvobodit, vysoký oblouček středem poslala Tilde Utbultová.
     
    38:45
    Finský tlak v přesilovce pokračuje. Abigail Utbultová přenesla kotouč doleva na Tinju Tapaniovou, rána bez přípravy proletěla nad břevnem.
     
    38:21
    Před Emmou Ekoluomaovou zívala z pravé strany poloprázdná brány, ovšem vyrovnání se nekoná, protože obětavým blokem v pádu se blýskla Ebba Hedqvistová.
     
    37:55
    Závar před bránou Maja Helgeová přežila s čistým kontem. Výrazně jí pomohla spoluhráčka Linnea Natt och Dagová blokem střely z pravého kruhu.
     
    37:33
    Druhá finská přesilovka v krátkém časovém sledu. Za katr byla poslána Lovisa Engströmová, když protihráčku na hraně brankoviště krosčekovala do brány.
     
    36:47
    Jeden z těch snazších zákroků zaznamenala Kerttu Kuja-Halkolaová, pomalu a vysoko letící hrací předmět sebrala do lapačky.
     
    36:30
    Švédky vyrazily do přečíslení dvou na jednu. Zhatila ho Hilda Svenssonová, když Tilde Utbultové přihrála dost daleko za brusle.
     
    35:54
    Pod tlakem si Tuuli Tallinenová počínala perfektně, forčekující Rehnové se zbavila kličkou k mantinelu a do středního pásma pak rozehrála na Siivonenovou.
     
    35:29
    Sama proti třem Julia Kuusistová neměla moc šancí na úspěch, ale zabojovala, byť situace dopadla dle předpokladů, puk neudržela.
     
    34:58
    Před bránu dostala výbornou přihrávku Emmi Loponenová, jenže ztratila stabilitu, takže ve finále vůbec nevystřelila.
     
    34:28
    Situace tři na tři neskončila úspěchem. Moa Johannessonová si věřila individuálně, ale proti Aino Lehikoinenová ztratila touš.
     
    33:55
    Z levého kruhu vypálila tvrdou ránu bez přípravy Vega Milforsová, Kerttu Kuja-Halkolaová předvedla úspěšný zákrok vyrážečkou.
     
    33:35
    Švédsko je kompletní. Emilia Bergeby Hallbecková se okamžitě zapojila do plnění defenzivních úkolů a byla to právě ona, která odstavila Byskataovou.
     
    32:58
    Do pravého kruhu dostala nabídku Nanna Timonenová, ale místo očekávané střely z první si puk ještě zpracovávala, načež vypálila do první bránící protihráčky.
     
    32:25
    Útok finských hokejistek zastavil svým hvizdem čárová rozhodčí, nedorozumění proběhlo mezi Loponenovou a Julkunenovou.
     
    31:50
    Úvod oslabení zvládly Švédky na jedničku. Edit Danielssonová získala touš za bránou a po levém mantinelu jej úspěšně vyhodila.
     
    31:32
    Šance pro Finsko srovnat v přesilovce. Emilia Bergeby Hallbecková sice v obranné třetině získala puk, ale nedovoleným způsobem, soupeřce totiž přitom vysekla hůl z rukou.
     
    30:31
    Rebecka Hollströmová viděla za obranu najíždějící kolegyni, ale nahrávka byla příliš pomalá a Jennika Ojalaová ji stihla zastavit.
     
    30:10
    Ve středním pásmu si Edit Danielssonová dovolila odvážnou kličku do protipohybu Siivonenové. Vyšla, následovala ale nepřesná nahrávka na Johannessonovou.
     
    29:35
    Emma Ekoluomaová je zpátky ve hře a po návratu se pokusila schovat za švédskou defenzivní linií, ovšem Nelly Anderssonová se k ní výborně stáhla.
     
    29:11
    Tentokráte si finská brankářka poradila velmi dobře, když se zorientovala v přehuštěném brankovišti a volný puk přikryla lapačkou.
     
    28:49
    Z levého kruhu střílela přes obránkyni Elsa Abergová, Kerttu Kuja-Halkolaová si znovu nedokázala najít místo, odkud by na puk viděla, načež puk zavítal do ochranné sítě.
     
    28:20
    Finky dokonce v oslabení naznačily protiútok. Za obranu zajížděla Tinja Tapaniová, ale pas na její osobu zastavila Linnea Natt och Dagová.
     
    27:55
    Švédsko si vytvořilo tlak, ale na druhý vstřelený gól si ještě musí počkat, protože Hallinová ve finále akce nepřesně hledala Hedqvistovou.
     
    27:29
    Reprezentace Tre Kronor má k dispozici třetí početní převahu. Proti pravidlům hrála Emma Ekoluomaová, která trefila vysokou holí protihráčku do obličeje.
     
    26:54
    Skrytou střelou zpoza pravého kruhu se prezentovala Nellie Svenssonová. Kuja-Halkolaová nic neviděla a reagovala až v momentě, kdy touš narazil do bočního oblouku brány.
     
    26:28
    Finsko obsadilo útočnou třetinu a Heidi Holmbergová se prokličkovala až do levého mantinelu, odtud střelou bez přípravy přestřelila.
     
    25:59
    Nástřel po pravém mantinelu vyzkoušela Leia Erikssonová, ale spoluhráčky tímto krokem překvapila, zpoza vlastní brány rozehrává Pohjanahová.
     
    25:30
    Na druhé straně alespoň lehce zahrozila Erika Kankkunenová, ovšem slabá střela zápěstím šla přesně doprostřed, takže lehká práce pro brankářku.
     
    24:59
    Za bránu Finska dojela Isabelle Leijonhielmová, poměrně dlouhou přemýšlela, načež přihrála za brusle Erikssonové.
     
    24:23
    Na křižný pas si najela Emmi Loponenová a dostala kotouč skutečně přesně do hokejky, rána z první prosvištěla o kousek vedle bližší tyčky.
     
    23:55
    Proti dvěma si věřila Nanna Timonenová a z pravého mantinelu chtěla strhnout hru do středu, jenže kličku udělala dlouhou a o puk přišla.
     
    23:26
    Ojedinělý finský útok nepřinesl pro svatyni Helgeové žádné nebezpečí, za bránou Hilda Svenssonová tělem ukázkově dohrála Ekoluomaovou.
     
    22:44
    Kerttu Kuja-Halkolaová počítala se skutečností, že by se ji Elsa Abergová mohla pokusit překvapit nahozením z úhlu. Stalo se a brankářka zakročila betonem.
     
    22:22
    Finky se nedokáží vymanit z pod tlaku. V momentě, kdy Jennika Ojalaová získala puk, tak neměla čas a jenom ho posunula do střední třetiny.
     
    21:50
    Švédky zaútočily po levém mantinelu. Emma Rehnová místo očekávané nahrávky vystřelila z úhlu a cílové zařízení minula.
     
    21:13
    Za bránou srdnatě bojovala o kotouč Rebecka Hollströmová, ale proti třem neuspěla, o hrací předmět ji čistě obrala Jennika Ojalaová.
     
    20:42
    Na závěr dlouhé kombinace vypálila od modré čáry Linnea Natt och Dagová, připravená Kerttu Kuja-Halkolaová schovala touš do lapačky.
     
    20:10
    Druhá třetina je v plném proudu, tak pojďme na ni! Švédky ji opět začaly v tlaku, soupeřky opět ždímou v jejich vlastní obranné třetině.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 11:42.
     
    První třetina zápasu mezi Švédskem a Finskem přinesla jediný gól, o nějž se postaraly aktivněji hrající švédské hokejistky. Skóre střetnutí udává přesilovková trefa z 5. minuty, kdy se po sérii dorážek prosadila kapitánka týmu Ebba Hedqvistová. Finky se postupně přeci jen dostávaly více do hry, nicméně bránu soupeřek zatím nikterak nebezpečně neohrozily.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Čas byl proti Švédkám. Emma Rehnová rychle zkontrolovala časomíru a ještě stihla vystřelit ze středního pásma, avšak výrazně vedle brány.
     
    19:14
    Byl to boj, ale přeci jen se Vilma Nurmistová dostala v levém kruhu k zakončení, hrací předmět pak proskákal těsně vedle levé tyče.
     
    18:43
    Defenzivní povinnosti si na jedničku splnila i Heidi Holmbergová, když tělem zapracovala proti Ebbě Hedqvistové a puk získala na její úkor.
     
    18:13
    Do středu si najela Leia Erikssonová, ovšem výborně k ní dostoupila Jennika Ojalaová a nataženou hokejkou jí puk vypíchla.
     
    17:39
    Zprvu se zdálo, že rozhodčí Švédsku odpíská zakázané uvolnění, ale došlo k rozpažení z důvodu jemné teče Danielssonové, takže Anderssonová musela hrát a na jistotu vyhazovala po levém mantinelu.
     
    17:12
    Do otevřeného prostoru pálila rovněž Tuuli Tallinenová a Helgeová v tomto případě srazila betony k sobě, tím pravým pak touš přisunula k Abergové.
     
    16:40
    Na střelu od modré čáry Maja Helgeová velmi dobře viděla, puk navíc mířil přímo doprostřed brány, takže jej bez potíží podržela ve výstroji.
     
    16:19
    V plné rychlosti Stella Sjöbergová doputovala až do pravého kruhu, odkud mířila zápěstím přes osobní strážkyni na zadní tyč, gólmanka zabránila gólu vyrážečkou.
     
    15:56
    Z poměrně ostrého úhlu nahazovala Emma Rehnová. Branku trefila, takže Kerttu Kuja-Halkolaová musela být v permanenci a puk schovala pod pravým betonem.
     
    15:10
    Na druhý pokus Finsko uhrálo v oslabení kompletní dvě minuty a nadále tak ztrácí jediný gól. Stačí jedna povedená akce a může se začínat znovu prakticky od nuly.
     
    14:53
    V plné rychlosti musela Moa Johannessonová rychle jednat a volila přihrávku do levého kruhu, kde ovšem byla spoluhráčka zdvojená.
     
    14:23
    Zpoza levého kruhu vypálila ostrou střelu zápěstím Hilda Svenssonová a jenom o pár čísel minula volný prostor u bližší tyčky.
     
    13:51
    Švédky hrozí, Kulja-Halkolaová odolává. Brankářka se zapotila při střele Ebby Hedqvistové, kterou s problémy vytěsňovala vyrážečkou.
     
    13:05
    První přesilovku Švédsko využilo, jak si povede ve druhém případě? Menší dvouminutový trest za držení vyfasovala Nelly Anderssonová.
     
    12:51
    Do přehuštěného prostoru nahazovala Wilma Georgnyová. Kerttu Kuja-Halkolaová zasahovat nemusela, práci za ni odvedla spoluhráčka Ojalaová.
     
    12:15
    Od mantinelu si Linnea Natt och Dagová popojela do kruhu, odtud mířila zápěstím na zadní tyčku a tu o pár čísel minula.
     
    11:45
    Vyhození po pravém mantinelu Tapaniové vůbec nevyšlo. Puku se chopila Ebba Hedqvistová, nicméně sama proti dvěma se před bránu neprobojovala.
     
    11:12
    Zpoza levého kruhu vyzkoušela štěstí ze zápěstí Tilde Utbultová, leč nastřelila do brusle hned první clonící soupeřku.
     
    10:48
    Hokejistky v tmavě modrých dresech se prezentují svěžejším dojmem. Emilia Bergeby Hallbecková se středem projela až do mezikruží, zápěstím mířila těsně nad.
     
    10:11
    Nahození ze středního pásma nadělalo Kerttu Kuja-Halkolaové nečekané problémy, když si mylně myslela, že puk má pod kontrolou, ten přitom doputoval vedle pravé tyče.
     
    09:50
    Z ideální palebné pozice se z důvodu špatného zpracování vyhnala Emma Rehnová, jež nakonec zakončovala z úhlu, leč velmi nepřesně.
     
    09:12
    Opravdu se přerušuje jenom minimálně. Z velkého úhlu vystřelila příklepem Erika Kankkunenová, nicméně svatyni výrazně přestřelila.
     
    08:45
    Útok dvě na dvě Švédkám nevyšel. Lovisa Engströmová se zamotala do vlastních kliček, z čehož těžila Tuuli Tallinenová.
     
    08:12
    Zakázané uvolnění Švédska. Lovisa Enströmová pod tlakem nevymýšlela žádné složitosti a vyhodila přes všechny čáry, spoluhráčka Milforsová pak vzdala stíhání Holopainenové.
     
    07:41
    Finský tlak nicméně pokračuje. Aino Lehikoinenová nahazovala od levého mantinelu a Tinja Tapaniová tečovala těsně vedle levé tyčky.
     
    07:10
    Finská přesilovka je u konce. Byla sehraná o poznání hůře než v případě soupeřek, které bez problémů udržely jednobrankový náskok.
     
    06:41
    V pravém kruhu byla úplně opomenutá Emmi Loponenová, ale střelu uspěchala, po ledě zakončovala slabě, Maa Helgeová s přehledem zakročila.
     
    06:05
    Minuta z přesilovky je pryč a Švédsko se zatím brání bez problémů, v krátkém časovém sledu se mu povedlo třikrát vyhodit.
     
    05:00
    Šance pro Finsko okamžitě srovnat. Emma Rehnová totiž míří na lavici hanby, když v blízkosti útočné modré čáry soupeřku krosčekovala k ledu.
    04:55 Ebba HEDQVISTOVÁ - 1:0
     
    04:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky využívají přesilovku a dostávají se do vedení! Střelu z pravého kruhu Kuja-Halkolaová jenom vyrazila před sebe, načež vsedě statečně čelila dorážkám, nicméně na tu od kapitánky EBBY HEDQVISTOVÉ už byla krátká. Asistence: Mira Hallinová a Isabelle Leijonhielmová.
     
    04:22
    První přesilovou hru si zahrají Švédky. Na trestnou lavici usedla Nanna Timonenová, jež sekla přes hokejku do velké šance mířící sokyni.
     
    03:57
    Emma Ekoluomaová se pěknou kličkou zbavil osobní strážkyně, načež před sebou měla Ellu Hellmanovou, na tu již nevyzrála.
     
    03:20
    Do mezikruží dostávala slibnou přihrávku Hilda Svenssonová, avšak neudržela stabilitu, skončila na ledě a kontrolovaně narazila do mantinelu.
     
    02:44
    Finky přesunuly puk do útočné třetiny, kde se ovšem ke střele neprotlačily, Ebba Hedqvistová tělem odzbrojila Aino Lehikoinenovou.
     
    02:20
    Ještě se nepřerušovalo. Jannika Stenová vyzkoušela oblouček za obranu, jenže adresátka Erika Kankkunenová si neporadila se zpracováním.
     
    01:55
    Po pravém mantinelu nabrala vysokou rychlost Abigail Byskataová a vyzvala k souboji jedna na jednu Edit Danielssonovou, přičemž neuspěla.
     
    01:22
    Další útok Švédek. Tilde Utbultová se z levého křídla pokusila stáhnout před bránu, v čemž jí zamezila Tuuli Tallinenová.
     
    00:42
    Mez kruhy si vyjela Hellmanová, dostala výbornou přihrávku přesně do hokejky, ale střela z první zamířila výrazně vedle pravé tyče.
     
    00:10
    Zápas mezi Švédkami a Finkami odstartoval! Úvodní buly patřilo reprezentaci Tre Kronor, která už dokázala obsadit útočné pásmo.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Švédsko: Helgeová (Leiderö Palmlövová) – Natt och Dagová (A), N. Svenssonová, Abergová, Georgnyová, Erikssonová, Hollströmová – Danielssonová, Hedqvistová (C), Hallinová, Hellmanová (A), H. Svenssonová, Leijonhielmová, Engströmová, Rehnová, Bergeby Hallbecková, Sjöbergová, Johannessonová, Utbultová, Milforsová.
    Trenér: Andreas Karlsson

    Finsko: Kuja-Halkolaová (Huovinenová) – Tallinenová (C), Ojalaová, Holmbergová, Pohjanahová, Anderssonová, Timonenová, Holopainenová – Stenová, Lehikoinenová, Kuusistová, Ekoluomaová (A), Byskataová (A), Tapaniová, Loponenová, Julkunenová, Kankkunenová, Siivonenová, Lambergová, Siekkinenová, Nurmistová.
    Trenér: Mira Kuismaová

    Rozhodčí: Čamaneová, Svobodová – Kostersová, Monardová.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 5. Hedqvistová (Hallinová, Leijonhielmová), 45. H. Svenssonová (Leijonhielmová), 52. Engströmová (Leijonhielmová)


    Švédsko: Helgeová (Leiderö Palmlövová) – Natt och Dagová (A), N. Svenssonová, Abergová, Georgnyová, Erikssonová, Hollströmová – Danielssonová, Hedqvistová (C), Hallinová, Hellmanová (A), H. Svenssonová, Leijonhielmová, Engströmová, Rehnová, Bergeby Hallbecková, Sjöbergová, Johannessonová, Utbultová, Milforsová.
    Trenér: Andreas Karlsson

    Finsko: Kuja-Halkolaová (Huovinenová) – Tallinenová (C), Ojalaová, Holmbergová, Pohjanahová, Anderssonová, Timonenová, Holopainenová – Stenová, Lehikoinenová, Kuusistová, Ekoluomaová (A), Byskataová (A), Tapaniová, Loponenová, Julkunenová, Kankkunenová, Siivonenová, Lambergová, Siekkinenová, Nurmistová.
    Trenér: Mira Kuismaová

    Rozhodčí: Čamaneová, Svobodová – Kostersová, Monardová

    Diváci: 50
    bahis siteleri