Švédsko – Finsko 3:0 (kon.) | Česko – Slovensko cz 3:1 (kon.)
konec
Švédsko
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
Finsko
Sobota 16.12.2023, 11:00 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • Turnaj čtyř (ženy U18)
Partner:
     
    55:49
    Nedovolený zásah tělem, trest, který je k vidění pouze v ženském hokeji. Tímto způsobem se právě provinila Nellie Svenssonová a posílá tak Švédsko do čtyř.
     
    37:33
    Druhá finská přesilovka v krátkém časovém sledu. Za katr byla poslána Lovisa Engströmová, když protihráčku na hraně brankoviště krosčekovala do brány.
     
    31:32
    Šance pro Finsko srovnat v přesilovce. Emilia Bergeby Hallbecková sice v obranné třetině získala puk, ale nedovoleným způsobem, soupeřce totiž přitom vysekla hůl z rukou.
     
    27:29
    Reprezentace Tre Kronor má k dispozici třetí početní převahu. Proti pravidlům hrála Emma Ekoluomaová, která trefila vysokou holí protihráčku do obličeje.
     
    13:05
    První přesilovku Švédsko využilo, jak si povede ve druhém případě? Menší dvouminutový trest za držení vyfasovala Nelly Anderssonová.
     
    05:00
    Šance pro Finsko okamžitě srovnat. Emma Rehnová totiž míří na lavici hanby, když v blízkosti útočné modré čáry soupeřku krosčekovala k ledu.
     
    04:22
    První přesilovou hru si zahrají Švédky. Na trestnou lavici usedla Nanna Timonenová, jež sekla přes hokejku do velké šance mířící sokyni.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 5. Hedqvistová (Hallinová, Leijonhielmová), 45. H. Svenssonová (Leijonhielmová), 52. Engströmová (Leijonhielmová)


    Švédsko: Helgeová (Leiderö Palmlövová) – Natt och Dagová (A), N. Svenssonová, Abergová, Georgnyová, Erikssonová, Hollströmová – Danielssonová, Hedqvistová (C), Hallinová, Hellmanová (A), H. Svenssonová, Leijonhielmová, Engströmová, Rehnová, Bergeby Hallbecková, Sjöbergová, Johannessonová, Utbultová, Milforsová.
    Trenér: Andreas Karlsson

    Finsko: Kuja-Halkolaová (Huovinenová) – Tallinenová (C), Ojalaová, Holmbergová, Pohjanahová, Anderssonová, Timonenová, Holopainenová – Stenová, Lehikoinenová, Kuusistová, Ekoluomaová (A), Byskataová (A), Tapaniová, Loponenová, Julkunenová, Kankkunenová, Siivonenová, Lambergová, Siekkinenová, Nurmistová.
    Trenér: Mira Kuismaová

    Rozhodčí: Čamaneová, Svobodová – Kostersová, Monardová

    Diváci: 50
    bahis siteleri