Švédsko – Finsko 3:0 (kon.) | Česko – Slovensko cz 3:1 (kon.)
konec
Švédsko
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
Finsko
Sobota 16.12.2023, 11:00 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • Turnaj čtyř (ženy U18)
Partner:
     
    56:52
    Velkou příležitostí pohrdla Julia Kuusistová, do pravého kruhu dostala perfektní pas, jenže místo odkryté levé části brány trefila brankářku do betonu.
     
    55:49
    Nedovolený zásah tělem, trest, který je k vidění pouze v ženském hokeji. Tímto způsobem se právě provinila Nellie Svenssonová a posílá tak Švédsko do čtyř.
    51:07 Lovisa ENGSTRÖMOVÁ - 3:0
     
    51:07
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto! LOVISA ENGSTRÖMOVÁ se za finskou bránou s pukem dlouho nemohla skamarádit, ale nakonec nad ním přeci jen kontrolu převzala, vyjela s ním před cílové zařízení a svižnou ránu zápěstím poslala nechytatelně k levé tyči. Asistence: Isabelle Leijonhielmová.
    44:30 Hilda SVENSSONOVÁ - 2:0
     
    44:30
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Svěřenkyně trenéra Karlssona odskakují na rozdíl dvou branek! Leijonhielmová přebruslila protihráčku, aby následně od levého mantinelu instinktivně přihrávala před bránu, kde udělala obrovskou chybu obránkyně, nechala se obrat HILDOU SVENSSONOVOU a tvrdá rána útočnice těsně nad ledem proletěla brankářce mezi betony. Asistence: Isabelle Leijonhielmová.
     
    37:33
    Druhá finská přesilovka v krátkém časovém sledu. Za katr byla poslána Lovisa Engströmová, když protihráčku na hraně brankoviště krosčekovala do brány.
     
    31:32
    Šance pro Finsko srovnat v přesilovce. Emilia Bergeby Hallbecková sice v obranné třetině získala puk, ale nedovoleným způsobem, soupeřce totiž přitom vysekla hůl z rukou.
     
    27:29
    Reprezentace Tre Kronor má k dispozici třetí početní převahu. Proti pravidlům hrála Emma Ekoluomaová, která trefila vysokou holí protihráčku do obličeje.
     
    13:05
    První přesilovku Švédsko využilo, jak si povede ve druhém případě? Menší dvouminutový trest za držení vyfasovala Nelly Anderssonová.
     
    05:00
    Šance pro Finsko okamžitě srovnat. Emma Rehnová totiž míří na lavici hanby, když v blízkosti útočné modré čáry soupeřku krosčekovala k ledu.
    04:55 Ebba HEDQVISTOVÁ - 1:0
     
    04:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky využívají přesilovku a dostávají se do vedení! Střelu z pravého kruhu Kuja-Halkolaová jenom vyrazila před sebe, načež vsedě statečně čelila dorážkám, nicméně na tu od kapitánky EBBY HEDQVISTOVÉ už byla krátká. Asistence: Mira Hallinová a Isabelle Leijonhielmová.
     
    04:22
    První přesilovou hru si zahrají Švédky. Na trestnou lavici usedla Nanna Timonenová, jež sekla přes hokejku do velké šance mířící sokyni.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 5. Hedqvistová (Hallinová, Leijonhielmová), 45. H. Svenssonová (Leijonhielmová), 52. Engströmová (Leijonhielmová)


    Švédsko: Helgeová (Leiderö Palmlövová) – Natt och Dagová (A), N. Svenssonová, Abergová, Georgnyová, Erikssonová, Hollströmová – Danielssonová, Hedqvistová (C), Hallinová, Hellmanová (A), H. Svenssonová, Leijonhielmová, Engströmová, Rehnová, Bergeby Hallbecková, Sjöbergová, Johannessonová, Utbultová, Milforsová.
    Trenér: Andreas Karlsson

    Finsko: Kuja-Halkolaová (Huovinenová) – Tallinenová (C), Ojalaová, Holmbergová, Pohjanahová, Anderssonová, Timonenová, Holopainenová – Stenová, Lehikoinenová, Kuusistová, Ekoluomaová (A), Byskataová (A), Tapaniová, Loponenová, Julkunenová, Kankkunenová, Siivonenová, Lambergová, Siekkinenová, Nurmistová.
    Trenér: Mira Kuismaová

    Rozhodčí: Čamaneová, Svobodová – Kostersová, Monardová

    Diváci: 50
    bahis siteleri