K. Vary – Liberec 2:4 (kon.) | Sparta – Olomouc 1:4 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 4:5 (po pr.)
Třinec – Mountfield HK 7:2 (kon.) | Motor ČB – Vítkovice 3:4 (0:1 po s.n.) | Litvínov – Mladá Boleslav 6:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:2 (0:1, 1:0, 6:1)
Mountfield HK
Sobota 30.12.2023, 17:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:30
    Jérémie Blain (MHK) dalším vyloučeným hráčem hostů. Tentokrát za sekání. Přesilovka pět na tři pro domácí – měla by trvat 47 sekund.
     
    55:17
    Domácí v pásmu opět nebezpeční. Nabito dostal nejprve Vladimír Dravecký, kterého následně podrazil Patrik Marcel (MHK) – Třinečtí budou následně po poslední komerční přestávce hrát v přesilové hře. Pak ještě tvrdě střílel Polášek, ale jeho střela byla sražena do rohu.
     
    50:06
    Vyloučen Jérémie Blain (MHK) dostává menší trest za hrubost, stejně tak Petr Kalina (MHK). Společně s nimi na trestnou lavici usedl Richard Nedomlel (TRI), také za hrubost.
     
    49:11
    Hosté přesilovou hru nehráli příliš dlouho. Aleš Jergl (MHK) odzbrojil Jeřábka tak, že mu nezbyla hůl k hraní. Od rozhodčích za to dostává menší trest za držení.
     
    48:54
    Dalším vyloučeným hráčem bude za zákrok v rohu obranného pásma domácího týmu Tomáš Kundrátek (TRI). Třinecký obránce zasáhl Perreta vysokou holí.
     
    40:20
    Miloš Roman (TRI) s Růžičkou se snažili dostat pod tlakem v útočné třetině Miškáře, to se jim sice povedlo, třinecký centr se ale při tom provinil vysokou holí. Přesilovka pro hosty.
     
    23:13
    Patrik Miškář (MHK) vyloučen k menšímu trestu za vysokou hůl.
     
    19:44
    Pánik pokračoval v hře ve vysokém nasazení a v útočném pásmu se dostal do klinče s Jérémie Blainem (MHK). Poté, co si oba hráči rozdali pár ran, skončil na zemi třinecký útočník. Teprve to viděl hlavní rozhodčí a jak to bývá, za oplácení jde ven jen jeden. Hostující střídačka si to teď chce s třineckým útočníkem vyříkat, na tom, že třinečtí hráči budou hrát přesilovku, se ale nic nezmění.
     
    14:57
    Ihned po buly je vyloučen na domácí straně Richard Pánik (TRI). Jeho proviněním je podrážení. Budeme tedy 117 sekund hrát ve čtyřech na obou stranách, nepřijde-li další trest.
     
    14:54
    Oceláři pokračovali v útočné aktivitě a hráči před hradeckou brankou schytali několik ran. Nakonec je vyloučen Martin Pláněk (MHK) za to, že před hostujícím brankovištěm svalil na zem Voženílka. Dvě minuty za nedovolené bránění a přesilovku mají i domácí.
     
    12:51
    Je vyhlášená druhá komerční přestávka v utkání. Tu začalo přerušení hry po faulu Andreje Nestrašila (TRI). Třinecký forvard v rodící se útočné akci domácích za brankou hostů vysekl hůl Estephanovi a dostal za to menší trest. Hosté budou hrát tedy první přesilovku v zápase.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 24. M. Růžička (Nestrašil, J. Jeřábek), 43. Pánik (Nestrašil, Polášek), 50. Marinčin (Kurovský, Smith), 50. J. Jeřábek (Čacho), 52. Nestrašil (M. Růžička), 58. Kundrátek (M. Růžička, Pánik), 59. Čacho (Hrehorčák) – 14. Lalancette (Jergl, Miškář), 42. Perret (Šťastný, Jasper)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Marinčin, Smith, Kundrátek, Nedomlel, Polášek, J. Jeřábek – M. Růžička (A), M. Roman, Voženílek – Nestrašil, Vrána (C), Pánik – Kurovský, Holinka, Hrehorčák – Haas, Čacho, Dravecký (A) – Walega.
    Trenér: Zdeněk Moták

    Mountfield HK: Laurikainen (51. Lukáš) – Blain (C), Kalina, Pláněk, Pavelka, Freibergs, Marcel, Gaspar – Estephan, Miškář, Šťastný – Jasper, Tamáši, Perret (A) – Jergl (A), Lalancette, Okuliar – Lang, Pilař, Chalupa.
    Trenér: Tomáš Martinec

    Rozhodčí: Mrkva, Obadal – Hlavatý, Axman

    Diváci: 5 014
    bahis siteleri