Třinec – Mladá Boleslav 2:1 (po pr.) | K. Vary – Litvínov 2:1 (po pr.) | Vítkovice – Sparta 2:4 (kon.)
Kladno – Mountfield HK 1:2 (po pr.) | Motor ČB – Liberec 1:8 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 3:4 (po pr.)
Olomouc – Plzeň 7:3 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
2:1 (0:0, 0:0, 1:1 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 07.01.2024, 15:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:13
    4/4
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to se nám prodloužení dlouho nehrálo! MARTIN MARINČIN vzal prodloužení na sebe, rozjel se z vlastní třetiny až před Růžičku a po kličce do forhendu uklidil puk do odkryté branky! Asistence: Daniel Voženílek – 2:1!
    Marinčin M., Kacetl O., Voženílek D., Růžička M.
    Růžička J., Skalický P., Lantoši R., Pyrochta F.
     
    57:47
    Obrovskou šanci měl Ondřej Roman, který se zjevil s pukem před klečícím Kacetlem, najel si do levé strany, ale třineckého gólmana v gólové pozici neprostřelil!
     
    53:52
    6/6
    Třinec právě vstřelil branku!
    VILIAM ČACHO rozradostnil třineckou WERK Arénu! Třinecký útočník přebral mezi kruhy puk od Voženílka, zamíchal s ním před Růžičkou a následně uklidil puk do odkryté branky! Asistence: Daniel Voženílek, Jakub Jeřábek – 1:1!
    Čacho V., Voženílek D., Kacetl O., Marinčin M., Smith A., Pánik R.
    Růžička J., Pyrochta F., Roman O., Rohdin J., Dvořáček D., Gewiese P.
     
    47:59
    Už to mohlo být 0:2, když Järvinen dostal přihrávku od Skalického před Kacetla, udělal třineckému brankáři kličku, ale následnou střelu poslal po ledě do tyče!
     
    44:58
    Čacho krásnou přihrávkou od levého mantinelu na osu hřiště vybídl do úniku Růžičku, ten si najel mezi kruhy a střelou nad ledem donutil svého jmenovce v soupeřově brance vytáhnout povedený zákrok. Jan Růžička vykopl puk betonem vedle branky.
     
    41:17
    6/6
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Krásná kombinace Mladé Boleslavi končí úvodním gólem zápasu! Rohlík rozehrál puk od pravého mantinelu do středu, tam si jej přebral Fořt, najel si do levého kruhu, odkud přihrávkou na pravou stranu vybídl do zakončení SEBASTIÁNA MALÁTA, který využil postavení brankáře Kacetla a střelou k bližší tyči rozvlnil třineckou síť! Asistence: Tomáš Fořt, Ondřej Rohlík – 0:1!
    Růžička J., Fořt T., Bernad D., Malát S., Pavlík F., Rohlík O.
    Kacetl O., Nestrašil A., Polášek A., Vrána P., Pánik R., Kundrátek T.
     
    36:46
    Po krátké přihrávce Růžičky střílel z mezikruží Roman a orazítkoval pravou tyč mladoboleslavské branky!
     
    35:55
    Nestrašil měl puk u nohy, jak si toho všiml, nemohl jej zahrát, neboť Järvinen mu držel hůl. Rozhodčí si toho dlouho nevšimli, až se Nestrašil snažil vystřelit a nemohl. Mladoboleslavský hráč byl vyloučen na dvě minuty za držení hole.
     
    30:32
    Voženílek se střetl u modré čáry s Lintuniemim, který byl u puku. Rozhodčí situaci posoudili jako podražení mladoboleslavského hráče a Voženílka vyloučili na dvě minuty.
     
    29:43
    Po přihrávce Gewieseho od modré čáry natáhl v pravém kruhu ke střele Rohlík, ale jeho rána orazítkovala tyč za zády Kacetla a následně vylétla mezi diváky.
     
    28:37
    Järvinen našel přihrávkou z pravé strany u levé tyče Skalického, který nedokázal zamést puk do odkryté brány!
     
    28:11
    Marinčin zahákoval za třineckou brankou Maláta, rozhodčí celou situaci viděl a třineckého obránce vyloučil na dvě minuty. Mladá Boleslav si zahraje první přesilovou hru.
     
    19:04
    Pavlík našel od modré čáry prudkou přihrávkou v levém kruhu Skalického, který vypálil z voleje po ledě na třineckou branku. Kacetl roztáhl betony a vykopl puk vedle branky.
     
    14:26
    Skalického přihrávku po modré čáře zachytil Voženílek a rozjel se na soupeřovu branku. Skalický dokázal nátlakem zezadu zmenšit Voženílkovi střlelecký úhel, vytáhl jej do bekhendové strany, na kterou byl připraven brankář Růžička a střelu třineckého útočníka zneškodnil.
     
    05:05
    A Třinec si zahraje druhou přesilovku. Na trestnou lavici usedl Pavlík, který podrazil Romana. Mladoboleslavský obránce obdržel dvouminutový trest.
     
    01:15
    Bernad podrazil po mantinelu pronikajícího Pánika a čeká ho dvouminutový trest.
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 54. Čacho (Voženílek, J. Jeřábek), 61. Marinčin – 42. Malát (Fořt, Rohlík)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Švančara) – Marinčin, Smith, Kundrátek, Nedomlel, Polášek, J. Jeřábek – M. Růžička (A), M. Roman, Voženílek – Nestrašil, Vrána (C), Pánik – Kurovský, Holinka, Hrehorčák – Haas, Čacho, Dravecký (A).
    Trenér: Moták.

    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (F. Novotný) – Gewiese, Pyrochta (A), F. Pavlík, Bernad, Lintuniemi, Jánošík (C), Štibingr – Lantoši (A), Järvinen, Skalický – Rohlík, Fořt, Malát – Rohdin, O. Roman, Dvořáček – Závora, Pitule, Hradec.
    Trenér: Král.

    Rozhodčí: Šír, Cabák – Lederer, Blažek.

    Diváci: 4744
    bahis siteleri