Třinec – Mladá Boleslav 2:1 (po pr.) | K. Vary – Litvínov 2:1 (po pr.) | Vítkovice – Sparta 2:4 (kon.)
Kladno – Mountfield HK 1:2 (po pr.) | Motor ČB – Liberec 1:8 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 3:4 (po pr.)
Olomouc – Plzeň 7:3 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
2:1 (0:0, 0:0, 1:1 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 07.01.2024, 15:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Hezké nedělní odpoledne vám přeji u přenosných i nepřenosných obrazovek. Tento přenos nabídne souboj dvou celků, které proti sobě stály ve středu na ledě ŠKO ENERGO Arény v Mladé Boleslavi. Vítězným celkem byli Oceláři, kteří rozhodli čtyřmi góly v nájezdech o dvoubodovém zisku.

    Souboj třetího týmu proti poslednímu vám přiblíží od klávesnice Igor Mainka.
     
    HC OCELÁŘI TŘINEC
    3. místo, 59 bodů (14-6-5-7), skóre 100:82


    Oceláři i přes vysoké postavení v tabulce neprožívají povedené období. Poslední zápasy se jim herně moc nedaří. Začalo to už po Vánocích, kdy doma prohráli s Vítkovicemi, poté sice vydřeli tři body v Olomouci a rozstříleli doma Hradec, jenže hosté byli většinu času lepším týmem.

    Ani po Novém roce to u Ocelářů nebyla žádná sláva. Těsný jednogólový náskok na ledě poslední Mladé Boleslavi neudrželi a museli se spokojit pouze se dvěma body za vítězství v nájezdech. Trenér Zdeněk Moták byl zklamaný z pátečního výkonu svého celku na ledě Litvínova. Ten se po vítězství 4:2 bodově dotáhl na slezský tým.

    Pokud se Oceláři nebudou chtít trápit do posledních minut, musí dnes výrazně přidat na rychlosti, důrazu a hlavně méně chybovat. To by je mělo dotáhnout ke třem bodům i při absenci dlouhodobých marodů Daňa s Hudáčkem. Otazník visí nad startem obránce Adámka.
     
    BK MLADÁ BOLESLAV
    14. místo, 25 bodů (6-2-3-22), skóre 65:109


    Mladá Boleslav prožívá hodně nevydařenou sezónu. Poslední místo s tříbodovou ztrátou na třinácté Kladno nečekal na konci roku téměř nikdo.

    Nová trenérská dvojice Richard Král – Václav Pletka, dobře známá z hráčských dob v Třinci, tým příliš nezvedla. Tým vyhrál od 28. listopadu pouze dva zápasy a to hned po Vánocích, když v domácím prostředí porazil brněnskou Kometu a karlovarskou Energii. Ve zbylých devíti zápasech bruslařský klub získal pouze bod, a to ve zmíněném souboji proti Ocelářům.

    Týmu zatím nepomohly ani poslední výměny, kdy do středočeského klubu přišli obránci Pavlík s Lintuniemim, naopak do Brna zamířil Osburn.
     
    Vzájemné zápasy v letošní sezóně

    Třinec – Mladá Boleslav 4:1 (1:0, 0:1, 3:0)
    Branky: 5. Daňo, 43. Hudáček, 49. Kurovský, 60. Růžička – 31. Aaltonen. Rozhodčí: Kika, Cabák – Hlavatý, Rožánek. Vyloučení: 2:1. Využití: 0:1. Návštěva: 3960 diváků.

    Mladá Boleslav – Třinec 2:3 po náj. (2:0, 0:1, 0:1)
    Branky: 6. Skalický, 13. Gewiese – 29. Vrána, 42. Adámek. Rozhodčí: Kika, Obadal – Frodl, Lhotský. Vyloučení: 0:2. Návštěva: 2976 diváků.

    Mladá Boleslav – Třinec 2:3 po náj. (1:1, 0:1, 1:0)
    Branky: 18. Pavlík, 60. Fořt – 17. Kurovský, 30. Voženílek. Rozhodčí: Jeřábek, Jaroš – Ondráček, Špůr. Vyloučení: 2:1. Využití: 1:1. Návštěva: 2774 diváků.

    Mladá Boleslav: Růžička (v nájezdech i Novotný) – Pavlík, Pyrochta, Bernad, Gewiese, Lintuniemi, Jánošík – Lantoši, Fořt, Skalický – Rohdin, Järvinen, Šmerha – Rohlík, O. Roman, Malát – Hradec, Pitule, Dvořáček.

    Třinec: Mazanec – Marinčin, Smith, Kundrátek, Nedomlel, Polášek, J. Jeřábek – Růžička, M. Roman, Voženílek – Nestrašil, Vrána, Pánik – Kurovský, Holinka, Hrehorčák – Haas, Čacho, Dravecký.
     
    Třinecké trenérské trio udělalo oproti zápasu v Litvínově jednu změnu v sestavě, když v roli náhradního brankáře vyměnil Mazance mladíček Švančara. Trenér Král prohodil pro dnešní zápas Gewieseho s Pavlíkem.
    Překvapí dnes Bruslaři?
     
    Úvodní sestavy:

    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Švančara) – Marinčin, Smith, Kundrátek, Nedomlel, Polášek, J. Jeřábek – M. Růžička (A), M. Roman, Voženílek – Nestrašil, Vrána (C), Pánik – Kurovský, Holinka, Hrehorčák – Haas, Čacho, Dravecký (A).
    Trenér: Moták.

    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (F. Novotný) – Gewiese, Pyrochta (A), F. Pavlík, Bernad, Lintuniemi, Jánošík (C), Štibingr – Lantoši (A), Järvinen, Skalický – Rohlík, Fořt, Malát – Rohdin, O. Roman, Dvořáček – Závora, Pitule, Hradec.
    Trenér: Král.

    Rozhodčí: Šír, Cabák – Lederer, Blažek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:09
    Hned v úvodu zkusil štěstí střelou od modré Marinčin, ale jeho tečovaný pokus letěl vedle branky.
     
    00:34
    Nebezpečnější byla střela Smitha z levé strany, gólman Růžička puk vyrazil přímo k Martinu Růžičkovi, který z dorážky trefil mladoboleslavského gólmana.
     
    01:15
    Bernad podrazil po mantinelu pronikajícího Pánika a čeká ho dvouminutový trest.
     
    02:09
    Třinečtí kombinují v útočném pásmu a snaží se dostat puk na Romana mezi kruhy, jednu přihrávku třinecký útočník dostal, ale puk mu odskočil od hokejky k soupeři.
     
    02:42
    Škodovce se podařilo vyhodit puk z vlastního pásma.
     
    03:12
    Po přihrávce Pánika pálil z levého kruhu Kundrátek, ale prudkou střelou napálil gólmana Růžičku.
     
    03:24
    Nahození Marinčina od modré čáry končí u gólmana Růžičky, který puk schoval do své výstroje.
     
    03:41
    Dravecký hodil puk po mantinelu na Marinčina, jeho tažená střela ale nenašla svůj cíl a odrazila se od zadního mantinelu na mladoboleslavské hokejky.
     
    04:46
    Hrehorčák si nabruslil po levém mantinelu do útočného pásma, zkusil vystřelit, ale trefil jen brusli bránícího hráče.
     
    05:05
    Přesnější byl od modré čáry střílející Polášek, jeho pokus vyrazil gólman Růžička vedle branky.
     
    05:05
    A Třinec si zahraje druhou přesilovku. Na trestnou lavici usedl Pavlík, který podrazil Romana. Mladoboleslavský obránce obdržel dvouminutový trest.
     
    05:50
    Oceláři mají problém dostat se přes dobře bránící čtveřici do útočného pásma.
     
    06:30
    Nestrašilova střela byla zblokována nad branku, Růžičkova střílená přihrávka nenašla svůj cíl.
     
    07:09
    Kurovský už při hře v plném počtu si najel zpoza branky k levé tyči, odkud zkusil rychlou kličkou prostřelit Růžičku, ale ten měl betony na svém místě.
     
    07:45
    Nahozený puk z pravé strany se snažil dojet k Růžičkovi Dravecký, ale třinecký matador nedokázal zasunout puk pod mladoboleslavského brankáře.
     
    08:18
    Nahození Kundrátka od modré čáry tečovali před Růžičkou Holinka s Hrehorčákem, ale puk vyskákal vedle branky.
     
    08:41
    Posunutý mladoboleslavská branka po souboji Pavlíka s jedním z třineckých hráčů. Hosté nemohou střídat, branka čeká na úpravu domácím pořadatelem.
     
    09:49
    Třinečtí na chvíli uzamkli soupeře v útočném pásmu, ale brankáře Růžičku neohrozili.
     
    11:11
    Holinka se snažil u soupeřovy branky vybojovat puk, hostům se však povedlo vyhodit puk o mantinel na střídačku. Ještě před tím měla Mladá Boleslav jednu dobrou příležitost, ale střelu z levého kruhu vyrazil brankář Kacetl a poradil si i s dorážkou Romana.
     
    11:52
    Kundrátek zkoušel nahodit puk po mantinelu, ale ten mu vylétl na mladoboleslavskou střídačku.
     
    13:02
    Pyrochta nepřesnou přihrávkou po modré čáře vytáhl Gewieseho do středního pásma, následně se hosté dopustili ofsajdu.
     
    14:26
    Skalického přihrávku po modré čáře zachytil Voženílek a rozjel se na soupeřovu branku. Skalický dokázal nátlakem zezadu zmenšit Voženílkovi střlelecký úhel, vytáhl jej do bekhendové strany, na kterou byl připraven brankář Růžička a střelu třineckého útočníka zneškodnil.
     
    16:09
    Poslední dvě minuty byly trochu rozhárané bez nějaké zajímavější příležitosti. Hosté v rozehrávce vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    17:01
    Roman předčasně vjel Růžičkovi do útočného pásma, puku se na chvíli zmocnili hráči v zelených dresech.
     
    17:58
    Růžička nahrál od mantinelu na modrou čáru Jeřábkovi, ten vystřelil puk k pravé tyči, kam si najel Roman, ale střílený pas nedokázal usměrnit do mladoboleslavské branky.
     
    18:23
    Smith nabil na modré čáře Nestrašilovi, který střelou z první poslal Růžičkovi malý pozdrav. Růžička chytil puk do lapačky a nechal rozhodčí přerušit hru.
     
    18:56
    Lantoši od modré čáry vypálil nepříjemnou polovysokou střelu, kterou Kacetl lapačkou tečoval vedle branky.
     
    19:04
    Pavlík našel od modré čáry prudkou přihrávkou v levém kruhu Skalického, který vypálil z voleje po ledě na třineckou branku. Kacetl roztáhl betony a vykopl puk vedle branky.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní část zápasu je minulostí. Viděli jsme po jedné velké šanci na obou stranách. Navíc domácí nevyužili ani jednu ze dvou nabídnutých přesilových her. I proto je stav po první dvacetiminutovce nerozhodný 0:0.
     
    Druhá třetina odstartuje za malou chvíli. Rozhodčí už jsou na ledě a na hrací plochu míří i hokejisté Mladé Boleslavi.
     
    Už dorazila i poslední skupina do tance a za malou chvíli vhodí jeden ze čtveřice pruhovaných můžů puk mezi dva centry.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:49
    Lantoši objel třineckou branku, vyjel až k modré čáře, odkud chtěl nahodit puk na Kacetla, jenže trefil bránícího Voženílka.
     
    22:11
    Hrehorčák dojel nahozený puk za mladoboleslavskou brankou, přihrál jej k levé tyči, odkud v záklonu vystřelil vedle branky Kurovský. Následně stejný hráč byl blízko gólu, když dostal přihrávku od pravého mantinelu mezi kruhy, najel si před Růžičku a bekhendem nastřelil mladoboleslavského gólmana do hrudi.
     
    23:12
    Nahození Skalického od pravého mantinelu kontrolovaně vyrazil do druhého rohu brankář Kacetl.
     
    24:26
    Gewiese vypálil prudkou střelu od levého mantinelu, Kacetl puk dobře viděl a také jej zachytil do své lapačky.
     
    25:48
    Zelení si na chvíli pohráli s pukem v útočném pásmu, ale pak jej přenechali domácím, kteří kotouč vyhodili do středního pásma.
     
    27:19
    Järvinen dostal puk na modré čáře do jízdy, udělal kličku bránícímu hráči a z levé strany forhendem vypálil na Kacetla. Třinecký gólman si se střelou finského hráče poradil a puk odrazil k zadnímu mantinelu.
     
    28:11
    Marinčin zahákoval za třineckou brankou Maláta, rozhodčí celou situaci viděl a třineckého obránce vyloučil na dvě minuty. Mladá Boleslav si zahraje první přesilovou hru.
     
    28:37
    Järvinen našel přihrávkou z pravé strany u levé tyče Skalického, který nedokázal zamést puk do odkryté brány!
     
    29:34
    Rohdin dostal puk před branku, ale nedokázal zakončit, protože byl dobře bráněný třineckými beky. Klouzající puk přikryl lapačkou gólman Kacetl.
     
    29:43
    Po přihrávce Gewieseho od modré čáry natáhl v pravém kruhu ke střele Rohlík, ale jeho rána orazítkovala tyč za zády Kacetla a následně vylétla mezi diváky.
     
    29:57
    Nahození Romana od modré čáry zkoušeli dorazit za Kacetla Rohlík s Rohdinem, ale ani jednomu se to nepovedlo. Puk vyskákal vedle branky.
     
    30:32
    Voženílek se střetl u modré čáry s Lintuniemim, který byl u puku. Rozhodčí situaci posoudili jako podražení mladoboleslavského hráče a Voženílka vyloučili na dvě minuty.
     
    30:56
    Pyrochtovu střelu zpoza kruhů odrazil jeden z třineckých hráčů vedle branky.
     
    31:45
    Lantošiho rána z voleje po Pyrochtově nahrávce vylétla vedle branky.
     
    31:57
    Nahození Romana z pravého kruhu zachytil brankář Kacetl, který si puk srazil před sebe a následně jej přikryl lapačkou.
     
    32:16
    Vyhození Marinčina se od čárového rozhodčího odrazilo k Romanovi před Kacetlem. Roman se snažil udělat rychlou kličku a zakončit, jenže minul branku.
     
    32:46
    Voženílek naskočil z trestné lavice a zapojil se do útočné akce, když poslal do úniku Pánika. Třinecký útočník si dal tělo před mladoboleslavského hráče a jednoručně bekhendem zkoušel najít skulinku mezi Růžičkovými betony, které včas sklaply k sobě.
     
    32:53
    Nepřesná rozehrávka Lantošiho končí zakázaným uvolněním.
     
    33:13
    Pánik dostal přihrávku od Růžičky mezi kruhy, ale jeho blesková střela postrádala přesnost, puk minul spojnici horní a pravé tyče.
     
    33:58
    Fořt si při průjezdu pravou stranou obhodil Nedomlela, ale na Kundrátka už nevyzrál a skončil s pukem v rohu.
     
    34:26
    Hrehorčák si vybruslil z pravé strany do levého kruhu, aby se zbavil bránícího hráče, to se mu moc nevydařilo, přesto dokázal vystřelit. Růžička ramenem odrazil kotouč do ochranné sítě.
     
    35:21
    Nahození Poláška odrazil bruslí do ochranné sítě mladoboleslavský Roman.
     
    35:29
    Další Poláškovu střelu od modré čáry už musel vytěsnit mimo tři tyče Růžička.
     
    35:55
    Nestrašil měl puk u nohy, jak si toho všiml, nemohl jej zahrát, neboť Järvinen mu držel hůl. Rozhodčí si toho dlouho nevšimli, až se Nestrašil snažil vystřelit a nemohl. Mladoboleslavský hráč byl vyloučen na dvě minuty za držení hole.
     
    36:16
    Roman si najel do levého kruhu, ale jeho prudkou střelou golfákem Růžička vytěsnit nemusel, puk minul spojnici pravé a horní tyče.
     
    36:46
    Po krátké přihrávce Růžičky střílel z mezikruží Roman a orazítkoval pravou tyč mladoboleslavské branky!
     
    37:03
    Nahození Jeřábka od modré čáry tečoval před Růžičkou Roman, ale mladoboleslavský gólman dokázal zareagovat a puk zkrotit.
     
    37:42
    Růžičkovu střelu z levého kruhu zablokoval Pavlík, následně odpálil puk k třinecké brance.
     
    38:01
    Už při hře v plném počtu se domácí hráči dopustili porušení pravidla o ofsajdu.
     
    39:18
    Prudké nahození Jeřábka od levého mantinelu z vlastního pásma prolétlo hřištěm až na zakázané uvolnění. Vhazování před Kacetlem.
     
    39:38
    Jeřábek se s tím nemazal a po mantinelu vyhodil další puk na zakázané uvolnění.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Po odpískání se Skalický pošťuchoval s Voženílkem. Hráči zatím odmítají odjet do šaten. Oba aktéři na sebe něco pořvávají.
     
    V úvodu druhé třetiny o něco více zlobili hráči středočeského klubu, ale brankáře Kacetla překonat nedokázali. Totéž se nepovedlo na druhé straně domácím v souboji s Růžičkou. Oba navíc mají dobře postavené tyče, a tak je skóre po druhé třetině stejné jako na začátku duelu – 0:0.

    Druhá přestávka skončí zhruba v 16:42.
     
    Uvidíme lepší třetí třetinu a nějaké góly? Za malou chvíli startuje třetí část zápasu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:17
    6/6
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Krásná kombinace Mladé Boleslavi končí úvodním gólem zápasu! Rohlík rozehrál puk od pravého mantinelu do středu, tam si jej přebral Fořt, najel si do levého kruhu, odkud přihrávkou na pravou stranu vybídl do zakončení SEBASTIÁNA MALÁTA, který využil postavení brankáře Kacetla a střelou k bližší tyči rozvlnil třineckou síť! Asistence: Tomáš Fořt, Ondřej Rohlík – 0:1!
    Růžička J., Fořt T., Bernad D., Malát S., Pavlík F., Rohlík O.
    Kacetl O., Nestrašil A., Polášek A., Vrána P., Pánik R., Kundrátek T.
     
    43:05
    Fanoušci Mladé Boeslavi skandují "Pískej konec," ale v dobré střelecké pozici seocitl Rohlík, který z pravé strany zkoušel nadvakrát překonat Kacetla, ale marně.
     
    43:35
    Parádní bombu Jeřábka od modré čáry vyrazil gólman Růžička vedle branky. Neměl to úplně jednoduché, před brankou mu clonil Vrána.
     
    44:58
    Čacho krásnou přihrávkou od levého mantinelu na osu hřiště vybídl do úniku Růžičku, ten si najel mezi kruhy a střelou nad ledem donutil svého jmenovce v soupeřově brance vytáhnout povedený zákrok. Jan Růžička vykopl puk betonem vedle branky.
     
    46:04
    Holinka si velkou rychlostí najel do levého kruhu a střelou zápěstím vypálil puk na Růžičku, mladoboleslavský gólman i v tomto případě nepustil puk do branky.
     
    47:27
    Skalický na pravé straně svedl souboj s třineckým hráčem, ten vyhrál, a následně vystřelil prudce, ale vedle branky.
     
    47:59
    Už to mohlo být 0:2, když Järvinen dostal přihrávku od Skalického před Kacetla, udělal třineckému brankáři kličku, ale následnou střelu poslal po ledě do tyče!
     
    49:29
    Hradec si vyjel s pukem zpoza branky a zakončil akci u pravé tyče, kde však skulinku mezi tyčí a brankářem Kacetlem nenašel.
     
    51:05
    Třinečtí přitlačili na pilu, tlačí se do útočného pásma, jenže zelení zatím dobře brání prostor před brankou.
     
    51:13
    Série zakázaných uvolnění ze strany Mladé Boleslavi.
     
    52:22
    Pavlík si najel pravou stranou do útočného pásma, ale nedokázal vystřelit přes Poláška. Střelu Bernada od modré čáry zblokoval Järvinen.
     
    53:06
    Bernad úmyslně zahrál puk před Kundrátkem, přestože byl v ofsajdu. Následuje poslední komerční přestávka v zápase.
     
    53:52
    6/6
    Třinec právě vstřelil branku!
    VILIAM ČACHO rozradostnil třineckou WERK Arénu! Třinecký útočník přebral mezi kruhy puk od Voženílka, zamíchal s ním před Růžičkou a následně uklidil puk do odkryté branky! Asistence: Daniel Voženílek, Jakub Jeřábek – 1:1!
    Čacho V., Voženílek D., Kacetl O., Marinčin M., Smith A., Pánik R.
    Růžička J., Pyrochta F., Roman O., Rohdin J., Dvořáček D., Gewiese P.
     
    55:24
    Voženílek nabil zpětnou přihrávkou z pravé strany na střelu Růžičkovi, ale domácí ostrostřelec napálil puk vedle branky.
     
    56:04
    Domácí hráči vyhodili puk po mantinelu na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po pravici Kacetla.
     
    56:09
    Mladá Boleslav vyhrála buly, k puku se dostal na levé straně Lantoši a střelou do horní poloviny branky nechal vyniknout Kacetlovo rameno.
     
    57:06
    Fořt dostal trochu prostoru v pravém kruhu, natáhl ke střele a vypálil puk na třineckou branku. Gólman Kacetl byl připraven a střelu zlikvidoval. Startuje komerční přestávka.
     
    57:31
    Nahození Nestrašila zpoza modré skončilo v ochranné síti. Třineckému útočníkovi to nesedlo.
     
    57:47
    Obrovskou šanci měl Ondřej Roman, který se zjevil s pukem před klečícím Kacetlem, najel si do levé strany, ale třineckého gólmana v gólové pozici neprostřelil!
     
    59:05
    Třinečtí se snaží strhnout výsledek na svou stranu, ale nedaří se jim dostat do střelecké pozice.
     
    59:29
    U puku jsou hosté, ale za vlastní brankou.
     
    59:47
    Ještě jedna nepříjemná střela z hokejky Lintuniemiho, jeho nahození od modré čáry musel vyrazit vedle branky gólman Kacetl.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Třetí třetina nabídla dva góly, na každé straně po jednom, a tak ve třetím vzájemném utkání v řadě půjdeme do prodloužení. Skóre ve třetí části otevřel Malát, jenže na jeho gól našel odpověď Čacho. Po dvou výsledcích 3:2 pro Třinec dnes uvidíme vítězství 2:1. Na čí stranu bude, to se dozvíme v prodloužení, které odstartuje po tříminutové přestávce.
     
    Dnešní utkání sleduje 4744 diváků, včetně několika fanoušků Mladé Boleslavi.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:13
    4/4
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to se nám prodloužení dlouho nehrálo! MARTIN MARINČIN vzal prodloužení na sebe, rozjel se z vlastní třetiny až před Růžičku a po kličce do forhendu uklidil puk do odkryté branky! Asistence: Daniel Voženílek – 2:1!
    Marinčin M., Kacetl O., Voženílek D., Růžička M.
    Růžička J., Skalický P., Lantoši R., Pyrochta F.
     
    Konec zápasu.
     
    Nejlepší hráči: Martin Marinčin – Jan Růžička.
     
    Oceláři v prodloužení dotáhli zápas do vítězného konce. To vzal na sebe Martin Marinčin, který krásným gólem rozhodl o druhém bodu pro slezský celek. Mladá Boleslav se musí spokojit s bodem.
     
    Oceláři se ziskem dvou bodů udrželi v tabulce na třetím místě o bod za Litvínovem, který dnes ztratil dva body na ledě oslabených Karlových Varů.

    Mladá Boleslav ziskem bodu se jen na chvíli přiblížila třináctému Kladnu, to však získalo bod v domácím utkání proti Hradci Králové, a tak se náskok středočeských klubů nezměnil.
     
    Oceláře nyní čeká třízápasový trip po Čechách. Začínají ve středu duelem v Liberci, pokračují utkáním v Karlových Varech a sérii završí nedělním duelem na kladenském zimním stadionu.

    Tým Richarda Krále čeká v pátek veledůležitý zápas proti Kladnu. Týden završí v Pardubicích s aktuálně druhým celkem soutěže.
     
    Z dnešního utkání je to vše. Děkuji vám za pozornost a přeji příjemný zbytek víkendu a povedený vstup do nového týdne. Od klávesnice se s vámi loučí Igor Mainka. (22:13:47)
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 54. Čacho (Voženílek, J. Jeřábek), 61. Marinčin – 42. Malát (Fořt, Rohlík)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Švančara) – Marinčin, Smith, Kundrátek, Nedomlel, Polášek, J. Jeřábek – M. Růžička (A), M. Roman, Voženílek – Nestrašil, Vrána (C), Pánik – Kurovský, Holinka, Hrehorčák – Haas, Čacho, Dravecký (A).
    Trenér: Moták.

    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (F. Novotný) – Gewiese, Pyrochta (A), F. Pavlík, Bernad, Lintuniemi, Jánošík (C), Štibingr – Lantoši (A), Järvinen, Skalický – Rohlík, Fořt, Malát – Rohdin, O. Roman, Dvořáček – Závora, Pitule, Hradec.
    Trenér: Král.

    Rozhodčí: Šír, Cabák – Lederer, Blažek.

    Diváci: 4744
    bahis siteleri