Třinec – Kometa Brno 5:1 (kon.) | Litvínov – Olomouc 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 3:2 (kon.)
K. Vary – Kladno 4:1 (kon.) | Motor ČB – Pardubice 3:4 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 3:4 (1:2 po s.n.)
Liberec – Plzeň 2:1 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
HC Olomouc
Úterý 23.01.2024, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov, Česko • Tipsport extraliga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Litvínov právě vstřelil branku!
    ANDREJ KUDRNA definitivně rozhoduje utkání, který ze svého pásma trefil odkrytou svatyni Olomouce a zajistil tak svému týmu zasloužené tři body do tabulky. Bez asistence.
     
    52:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Čisté konto si Zajíček z utkání neodnese. Přesilovou hru využil SILVESTER KUSKO, který sice na první pokus neproměnil nabídku z Gretzkyho kanceláře, ale za moment se dostal k vyraženému puku a snižuje na 1:3. Bez asistence.
     
    39:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nádherná litvínovská kombinace trestá nedisciplinované Hanáky. Přihrávku od mantinelu vyslal Ondřej Kaše, který našel trestuhodně osamoceného PETRA KOBLASU. Ten si druhý gól v utkání připsal rychlým nasměrováním touše za Konráda. Asistence: O. Kaše, Baránek.
     
    35:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté chybovali ve svém obranném pásmu. Kudrna perfektně zastavil u hrazení rozehrávku soupeře, našel pohotově PETRA KOBLASU před Konrádem a Verva se ujímá zaslouženého vedení. Asistence: Kudrna.
     
    27:53
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Olomouc už tlak nevydržela. Na levé křídlo dostal na příklep nabito Jaks, který vyslal prudkou střelu, jenž dokázal před Konrádem přesměrovat ONDŘEJ KAŠE, který tak otevírá skóre. Asistence: Jaks, Abdul.
    Marken.cz

    Jiří Pudich

    Branky a nahrávky: 28. O. Kaše (Jaks, Abdul), 36. Koblasa (Kudrna), 40. Koblasa (O. Kaše, Baránek), 60. Kudrna – 53. Kusko


    HC VERVA Litvínov: Zajíček (M. Tomek) – Zeman, Baránek, Jaks, Zile, Demel, Czuczman, Šalda – Koblasa, Jícha, Kudrna – O. Kaše, D. Kaše, Hlava – Abdul, Kirk, Urban – Havelka, Jurčík, Zygmunt.
    Trenér: Karel Mlejnek

    HC Olomouc: Konrád (Sedláček) – Ondrušek, Rašner, Sirota, Řezníček, Švrček, Černý, Škůrek, Rutar – Kusko, P. Musil, Navrátil – Káňa, Nahodil, Bambula – Menšík, Knotek, Orsava – Anděl.
    Trenér: Jan Tomajko

    Rozhodčí: Sýkora, Veselý – Hynek, Zíka

    Diváci: 3538
    bahis siteleri