Havlíčkův Brod – Chomutov 1:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:4 (1:1, 0:3, 0:0)
Piráti Chomutov
Neděle 28.01.2024, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 32. kolo
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkovu Brodu se dnešní zápas s Chomutovem vůbec nepovedl. Hlavně díky třem vstřeleným brankám ve druhé třetině naprosto zaslouženě vyhráli Piráti 4:1 a odvezou si domů na dalekou cestu na sever Čech tři body. Ode mě je to pro dnešek vše. Moc vám děkuji za pozornost a přeji vám příjemný zbytek víkendu. Na shledanou! (19:58:20)
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Rindoš sprintoval po pravém křídle a hledal před brankovištěm najíždějícího spoluhráče, ale přihrávka byla trochu nepřesná a hosté kvůli tomu nemohli zakončit.
     
    58:34
    Na žádné velké drama už to v Kotlině opravdu nevypadá. Chomutov v pohodě hlídá svůj náskok a Bruslařům se směrem dopředu dnes opravdu nedaří.
     
    57:50
    Bjakov se vydal na útočný výlet, když si na levém křídle hezky objel protihráče, jenže nedokázal v dobré palebné pozici na levé straně ohrozit bránu.
     
    57:27
    Havlíčkobrodští mladíci se snaží rozehrát od své brány, ale chomutovští hráči je dobře napadají.
     
    57:01
    Bruslaři si zkusili pomoct dlouhým nahozením až za chomutovskou bránu. Sice se jim to povedlo v rámci pravidel, když sudí neodpískal icing, jenže u hracího předmětu byli jako první Piráti.
     
    56:41
    Starý nabral rychlost a vypálil z pravého kruhu. U první tyčky však našel svou zápěstní střelou jen dobře postaveného gólmana Černého.
     
    56:11
    Chomutov chvíli operoval s pukem na dostřel gólmana Černého, ale nedokázal se probít do střelecké pozice.
     
    55:28
    Bruslaři získali v obranném pásmu puk a založil rychlý protiútok. Dnes jim to ale v přechodové fázi vůbec neklape tak, jak by mělo. O kotouč totiž zase přišli.
     
    55:00
    Havlíčkův Brod po delší době přesunul děj hry do útočného pásma. Má však už hodně málo času na to, aby s hodně nepříznivým stavem ještě něco většího mohl udělat.
     
    54:20
    Starý se dostal hned ke dvěma střelám z mírného úhlu na pravé straně, ale u přední tyčky nedokázal procedit puk přes dobře postaveného brankáře Černého.
     
    54:00
    Brankář Černý vyrazil betony rán u od modré čáry a hrát mohou jeho spoluhráči.
     
    53:39
    Mladí Bruslaři ustáli oslabení bez úhony a teď už zakládají od své brány další útočnou akci.
     
    53:05
    Piráti teď vydatně ostřelují havlíčkobrodskou bránou, ale zatím jsou nepřesní.
     
    52:24
    Bruslaři získali kotouč ve svém pásmu a osvobodili se vyhozením.
     
    52:00
    Hostům se zatím v přesilovce nedaří, ale za tříbrankového vedení je to nemusí až tolik mrzet.
     
    51:29
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Chymo – 2 min., krosček.
     
    51:04
    Hostující Zachariáš se ocitl v zakončení před brankovištěm, ale bekhendová střela mu nesedla a prosvištěla poměrně vysoko nad horní tyčkou brankáře Černého.
     
    50:21
    Na druhé straně hřiště se musel činit i gólman Černý, ale rána z levého kruhu nebyla tak povedená, aby mu měla nadělat nějaké větší problémy.
     
    49:58
    Dvořák nabral rychlost a vystřelil z pravé strany. Jeho projektil z kruhu brankář Vavřena dobře viděl a pohotově zasáhl betony.
     
    49:30
    Bjakov dostal nabito na modrou čáru a posílal puk na bránu. Jeho projektil však neproletěl hradbou těl v předbrankovém prostoru a hosté vytlačili hru do neutrální zóny.
     
    49:16
    Chomutov vyhodil na zakázané uvolnění. Buly proběhne v blízkosti gólmana Vavřeny.
     
    48:40
    Ani další útočný výpad Bruslařů nedopadl na úrodnou půdu. Chomutov zatím s naprostým klidem hlídá svůj komfortní náskok.
     
    48:14
    Piráti dál drží hru daleko od své brány. Havlíčkův Brod působí ve třetí třetině zatím směrem dopředu hodně bezzubě, přitom musí dohánět velkou tříbrankovou ztrátu.
     
    47:31
    Bruslaři se snažili po zisku kotouče v obranném pásmu založit rychlou útočnou akci, jenže jejich kombinace byla nepřesná a o hrací předmět přišli na útočné modré čáře.
     
    46:58
    Bjakov se pokusil o odvážnou kličku těsně za útočnou modrou čárou, jenže o kotouč přišel a vpřed míří už hosté.
     
    46:11
    Chomutov přenesl hru do útočného pásma, ale nedokázal si nic nebezpečnějšího vytvořit. Hrát tak mohou Bruslaři.
     
    45:51
    Až teď se domácí nastěhovali do blízkosti gólmana Vavřeny. Kotouč však drží hlavně u hrazení, kde o něj musejí často bojovat.
     
    45:21
    Soubor z Kotliny by se rád dostal do útočného území, ale zatím se mu to vůbec nedaří. Chomutov hýří pohybem a je i dostatečně důrazný v soubojích.
     
    44:50
    Piráti teď tahají za delší konec pomyslného provazu, ale zatím si neví rady s tím, jak překonat dobře zformovaný obranný val svého soupeře.
     
    44:33
    Brankář Černý si popojel ze svého brankoviště, aby mohl pomoct svým spoluhráčům v poli s rozehrávkou.
     
    43:32
    Oba týmy se snaží o rychlé přenesení hry, ale zatím bez úspěchu. Kotouč se tak rychle stěhuje od jedné brány ke druhé.
     
    43:00
    Grosskopf pelášil se savým spoluhráčem do přečíslení dvou na jednoho, když hosté rychle přesunuli hru, ale s jeho střelou z prostoru levého kruhu si dokázal brankář Černý betony poradit.
     
    42:31
    Hosté se dobře tlačili v hojném počtu do předbrankového prostoru, ale rána od modré čáry byla zblokována havlíčkobrodským hráčem.
     
    42:08
    Havlíčkobrodská družina se sice na chvíli udržela v blízkosti gólmana Vavřeny, jenže o kotouč brzy přišla. Nestihla tak ani zakončit.
     
    41:37
    Zatím sledujeme hodně nepřesností při kombinaci na obou stranách, což zabraňuje možnosti vzniku slibnější příležitosti.
     
    41:10
    Havlíčkův Brod sice dobře napadal rozehrávku soupeře u chomutovské brány, ale ke kotouči se nakonec i přes velkou snahu nedostal. Piráti tak vyrážejí směrem dopředu.
     
    40:34
    Bruslaři sice nahodili kotouč do útočného pásma, ale v souboji u hrazení byli úspěšnější Piráti.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část vyšla mnohem lépe hostům z Chomutova, kteří se dostali do tříbrankového vedení. Z tábora Pirátů se postupně trefili Jaroslav Pospíšil, Tomáš Hlaváček a Šimon Klobouček. Třetí dějství začne v Kotlině zhruba v 19:32 a na tabuli svítí po dvou třetinách stav 1:4.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    Piráti právě vstřelili branku! Tak to je neuvěřitelné, Piráti udeřili pouhou sekundu před druhou sirénou počtvrté! Od Martina Starého putoval kotouč k Adamu Žižkovi, který nabil na modrou čáru ŠIMONU KLOBOUČKOVI, který vystřelil a kotouč odrazem o bránícího hráče Bruslařů se odrazil za záda gólmana Černého, který neměl vůbec žádný nárok na to, aby stihl na rychlou změnu dráhy letu kotouče zareagovat! Asistence: Adam Žižka, Martin Starý.
     
    39:34
    Piráti právě vstřelili branku! Tak to je tvrdá rána pro domácí Bruslaře, kteří inkasují potřetí, Chomutov už tak v Kotlině vede o dvě branky! Jaroslav Pospíšil přihrál Šimonu Kloboučkovi, který našel před bránou dobře postaveného TOMÁŠE HLAVÁČKA. Ten byl sice tísněný protihráčem, ale i přesto stihl bekhendem zakončit! A trefil se přesně, když přispendlil kotouč přesně pod horní tyčku! Asistence: Šimon Klobouček, Jaroslav Pospíšil.
     
    39:11
    Gólman Černý byl znovu v permanenci, když vyrazil štiplavou střelu z levého kruhu.
     
    38:54
    Domácím se nedaří získat kotouč v obranném pásmu, ale na druhou stranu se jim daří nepouštět svého soupeře do koncovky.
     
    38:34
    Severočeši jsou zabydleni v útočném území a rozvíjejí přesilovkovou kombinaci.
     
    38:12
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kuchta – 2 min., nedovolené bránění.
     
    37:59
    V Kotlině přihlížíme útočnému snažení Pirátů. K vidění byla teď celá řada ostřejších zákroků u hrazení.
     
    37:14
    Havlíčkovu Brodu nevyšel přechod do útočného pásma a sudí odpískal jeho postavení mimo hru.
     
    37:03
    Grosskopf táhl chomutovský útok po pravém křídle a nakonec se sám dostal do zakončení. Jeho ránu z kruhu brankář Černý dobře viděl a u přední tyčky ji ukryl do své výstroje.
     
    36:45
    Obrovskou šanci teď zahodili mladí Bruslaři! Lahůdkovou nahrávku dostal před bránu Fiala, který byl úplně sám před brankářem Vavřenou, ale jenom nastřelil dobře postaveného strážce svatyně Pirátů!
     
    36:24
    Sluší se dodat, že Broďákům se dlouhá dvojnásobná přesilovka vůbec nepovedla.
     
    35:41
    Severočeši už jsou kompletní, Havlíčkův Brod však pokračuje v útočné aktivitě.
     
    35:21
    Tohle teď hostům naprosto stačí. Přesunuli po zisku kotouče děj hry do útočného území a mohou vystřídat.
     
    34:44
    Piráti už jsou ve čtyřech a vypadá to, že to nejhorší by měli mít při tomto oslabení za sebou. Od modré čáry se opřel do puku Krejčí, ale vyprášil jen Vavřenovy betony.
     
    34:23
    Broďáci se snažili rozhýbat rychlou kombinací v útočném pásmu chomutovskou obranu. Z levé strany v kruhu vypálil Krejčí, ale jeho dělovka skončila jen v lapačce pozorného brankáře Vavřeny.
     
    33:55
    Domácí mají obrovskou šanci vyrovnat při přesilovce pěti proti třem! Zatím kombinují v útočném pásmu, ale ke střele se neprotlačili.
     
    33:41
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Hynek – 2 min., hrubost.
     
    32:46
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Svoboda – 2 min., nedovolené bránění.
     
    30:40
    Piráti právě vstřelili branku! Chomutov si bere zpět ztracené vedení! Jaroslav Pospíšil přihrál ze středního pásma Maksymu Bonovi, který přihrál v útočné zóně k levému kruhu TOMÁŠOVI HLAVÁČKOVI. Ten si krásně vybruslil na osu hřiště, odkud vypustil přesnou a rychlou zápěstní ránu, jež zapadla k pravé Černého tyčce! Asistence: Maksym Bon, Jaroslav Pospíšil.
     
    30:16
    A znovu havlíčkobrodští mladíci získali kotouč a osvobodili se vyhozením až za chomutovskou bránu.
     
    29:55
    Havlíčkobrodská družina zatím odvádí při oslabení velmi dobrou práci. Soupeře drží daleko od své brány a brankář Černý zatím ještě nemusel zasahovat.
     
    29:33
    Až teď dokázali Piráti zavézt hrací předmět do útočného pásma a kombinací si hledají prostor ke střele.
     
    29:00
    Bruslaři zvládli dobře vhazování ve svém pásmu a vyhnali soupeře s pukem do středního pásma.
     
    28:54
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Fiala – 2 min., faul loktem.
     
    28:48
    Domácí se dlouho snažili proniknout do útočného pásma, což se jim nakonec povedlo, ale jen za cenu odpískaného zakázaného uvolnění.
     
    28:04
    Havlíčkův Brod pod tlakem jen vyhodil kotouč přes celé hřiště na zakázané uvolnění.
     
    27:19
    Filip napřáhl na modré čáře, ale rána mu vůbec nesedla a kotouč proplachtil daleko od levé tyčky brankáře Černého. Piráti však pokračují v náporu.
     
    26:44
    Sledujeme oboustranně vyrovnaný hokej. Na ledě dominují obě pozorné obrany, moc zakončení nevidíme.
     
    26:20
    Machovský táhl havlíčkobrodský útok po levé straně a hledal před brankovištěm najíždějícího Machače. Jeho pas však nebyl dostatečně přesný a kotouče se tak ujali hosté.
     
    25:51
    Chomutovští hráči i nadále mají více ze hry a mačkají Bruslaře v jejich obranném pásmu.
     
    25:21
    Maskovaná opora Bruslařů teď čarovala, když betony dokázala vyrazit dvě nebezpečné střely z bezprostřední blízkosti!
     
    25:12
    Broďáci nakonec pod tlakem vyhodili na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude u brankáře Černého.
     
    24:58
    Piráti teď diktují tempo hry. Dobře rotují v útočném pásmu a havlíčkobrodská obrana má s jejich pohybem teď plno starostí.
     
    24:30
    Bruslaři sice vybojovali ve svém pásmu puk, jenže brzy o něj přišli a nedokázali tak prověřit pozornost brankáře Vavřeny.
     
    24:10
    Severočeši teď kombinovali v útočném území, ale soubor z Kotliny je o kus černé gumy dokázal po souboji u hrazení připravit.
     
    23:36
    Oba týmy založily nepovedené útočné akce, při nichž nedokázaly zakončit. Ze zákrytu své brány rozehrávají havlíčkobrodští mladíci.
     
    23:05
    Chomutov přesunul děj hry do útočného pásma, jenže přišel při útočné aktivitě o kotouč a domácí tak mohou kvapit vpřed.
     
    22:28
    Mladí Bruslaři vyhráli vhazování a po něm okamžitě střílel z levého kruhu zápěstím Chlubna, ale jeho dělovka o kousek minula levou tyčku gólmana Vavřeny!
     
    22:21
    Hosté už jsou v plném počtu, vhazovat se bude v jejich pásmu v kruhu po pravé ruce brankáře Vavřeny.
     
    21:57
    Fiala střílel z bezprostřední blízkosti v mírném úhlu na levé straně, ale gólman Vavřena se roztáhl u přední tyčky ve svém brankovišti a podržel v těžké chvíli svůj tým!
     
    21:37
    Adamovým svěřencům se zatím při přesilovce vůbec nedaří. Severočeši pravidelně získávají puk a vyhazují.
     
    21:08
    Piráti teď vzorně napadají havlíčkobrodskou rozehrávku. Havlíčkův Brod tak má problémy založit útočnou akci.
     
    20:20
    Mladí Bruslaři se hned po vhazování nastěhovali do útočného pásma. Na konci kombinace stál Kuchta, který tvrdě vypálil po nápřahu od modré čáry, ale trefil jen protihráče před sebou. Hosté se tak osvobodili a mohou vystřídat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je v Kotlině za námi. Hosté se ujali vedení v 11. minutě, když se při přesilovce trefil šikovnou tečí v předbrankovém prostoru Tomáš Hlaváček. Soubor z Kotliny vyrovnal v 19. minutě, když nařízené trestné střílení mazácky proměnil Jan Vaněček. Prostřední část začne zhruba v 18:47, stav je nerozhodný 1:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:54
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Žižka – 2 min., napadení.
     
    19:31
    Kupředu se ještě těsně před první sirénou vrhli Piráti, kteří se dostali k zakončení od modré čáry. Brankář Černý si však poradil, když kotouč ukryl ve své lapačce až do přerušení hry.
     
    18:40
    Havlíčkobrodská družina je při chuti a dál buší na zadní vrátka svého soupeře.
     
    18:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! V Kotlině máme vyrovnáno! K exekuci trestného střílení se rozjel JAN VANĚČEK a udělal to parádně, když si najel až těsně před bránu a krásnou zápěstní střelou nedal brankáři Vavřenovi žádnou šanci! Bez asistence.
     
    18:09
    Bruslaři pojedou za faul soupeře ve vyložené brankové příležitosti trestné střílení!
     
    17:52
    Grosskopf dostal hodně volného prostoru na ose hřiště a jeho prudká rána prosvištěla těsně vedle pravé tyčky gólmnana Černého!
     
    17:27
    Pospíšil dostal nabito a od modré čáry okamžitě vypálil. Jeho prudkou střelu však gólman Černý dobře viděl a schoval ji ve své výstroji. Hosté číhali na případné dorážky marně.
     
    16:44
    Severočeši sice mačkají svého soupeře v hloubi jeho obranného pásma, ale ze své přesilovkové snahy zatím nedokázali nic nebezpečného vytěžit.
     
    16:14
    Chomutov chvíli obléhal havlíčkobrodskou bránu, ale o hrací předmět přišel a soubor z Kotliny se osvobodil dlouhým vyhozením.
     
    15:48
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Dvořák – 2 min., faul kolenem.
     
    15:18
    Hosté kombinují s pukem na dostřel havlíčkobrodské brány, ale k ohrožení brankáře Černého se zatím přes dobře bránícího soupeře neprotlačili.
     
    14:28
    Soubor z Kotliny teď čelil při rozehrávce aktivnímu napadání ze strany Pirátů a i když kus černé gumy nakonec udržel ve své moci, pod tlakem vyhodil jen na zakázané uvolnění.
     
    13:40
    Sledujeme pasáž, při níž jsou oba soupeři hodně nepřesní při kombinaci. K vidění tak nic moc zajímavého v Kotlině v těchto chvílích nesledujeme.
     
    12:28
    Teď už má kotouč na svých holích Havlíčkův Brod a míří s ním vpřed.
     
    11:30
    Chomutov sice sebral soupeři kotouč, ale nedokázal s ním v útočné zóně nic nebezpečnějšího vymyslet.
     
    10:48
    Havlíčkův Brod se drží teď častěji na kotouči a hledá si prostor k zakončení v útočném pásmu.
     
    10:36
    Piráti právě vstřelili branku! Chomutov nakonec skóruje a ujímá se vedení! Jan Vostiňák předal kotouč Jaroslavu Pospíšilovi, který si vybruslil k modré čáře a vystřelil. Před bránou příkladně clonil TOMÁŠ HLAVÁČEK, který jemně tečoval kotouč mimo dosah gólmana Černého, který neměl žádnou šanci včas zasáhnout! Asistence: Jaroslav Pospíšil, Jan Vostiňák.
     
    10:00
    Domácí opět vybojovali kus černé gumy a osvobodili se dlouhým vyhozením.
     
    09:22
    Havlíčkův Brod se teď v pohodě brání. Drží se více na puku a hraje s ním daleko od své brány.
     
    08:49
    Hosté měli v přesilovce 5 na 3 obrovskou šanci! Po vyražené střele od modré čáry betony brankáře Černého zblízka dorážel Grosskopf, ale o kousek minul pravou tyčku brodské brány!
     
    08:36
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Chymo – 2 min., podrážení.
     
    07:59
    Soubor z Kotliny dvakrát v krátkém časovém sledu získal kotouč a osvobodil se vyhozením.
     
    07:28
    Severočeši na konci dlouhé kombinace zakončili od modré čáry, ale nejednalo se o střelu, která by měla být nebezpečná. Brankář Černý ji v pohodě ukryl v nháruči až do hvizdu sudího.
     
    06:54
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Dvořák – 2 min., hákování.
     
    05:40
    Do útočné akce se vydali i Piráti, ale ani oni nedokázali přes dobře zkonsolidovanou obranu soupeře vystřelit.
     
    05:00
    Mladí Bruslaři podnikli zajímavý útočný výpad, ale než stihli při přečíslení zakončit, chomutovská obrana je o kotouč připravila.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
    Branky a nahrávky: 19. Vaněček (TS) – 11. Hlaváček (Pospíšil, Vostiňák), 31. Hlaváček (Bon, Pospíšil), 40. Hlaváček (Klobouček, Pospíšil), 40. Klobouček (Žižka, Starý)


    BK Havlíčkův Brod: Černý (Novák) – Pražák, Kuchta (C), Novotný, Vaněček, Bjakov, Chymo – Janko (A), Krejčí (A), Chlubna – Kotalík, Fiala, Windegger – Machač, Machovský, Dvořák – Kozlík.
    Trenér: Václav Adam

    Piráti Chomutov: Vavřena (Štěrba) – Svoboda, Žižka, Janda, Zachariáš, Hynek (A), Filip (A), Česnohlídek – Pospíšil, Kincl, Vostiňák (C), Grosskopf, Klobouček, Kalvoda, Hlaváček, Bečvář, Rindoš, Starý, Friš LorBon.ber,
    Trenér: Jan Minčák

    Rozhodčí: Martin Kratochvíl — Kristýna Hájková, Oliver Obr

    Diváci: 122
    bahis siteleri