Havlíčkův Brod – Chomutov 1:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:4 (1:1, 0:3, 0:0)
Piráti Chomutov
Neděle 28.01.2024, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 32. kolo
Partner:
     
    51:29
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Chymo – 2 min., krosček.
     
    39:59
    Piráti právě vstřelili branku! Tak to je neuvěřitelné, Piráti udeřili pouhou sekundu před druhou sirénou počtvrté! Od Martina Starého putoval kotouč k Adamu Žižkovi, který nabil na modrou čáru ŠIMONU KLOBOUČKOVI, který vystřelil a kotouč odrazem o bránícího hráče Bruslařů se odrazil za záda gólmana Černého, který neměl vůbec žádný nárok na to, aby stihl na rychlou změnu dráhy letu kotouče zareagovat! Asistence: Adam Žižka, Martin Starý.
     
    39:34
    Piráti právě vstřelili branku! Tak to je tvrdá rána pro domácí Bruslaře, kteří inkasují potřetí, Chomutov už tak v Kotlině vede o dvě branky! Jaroslav Pospíšil přihrál Šimonu Kloboučkovi, který našel před bránou dobře postaveného TOMÁŠE HLAVÁČKA. Ten byl sice tísněný protihráčem, ale i přesto stihl bekhendem zakončit! A trefil se přesně, když přispendlil kotouč přesně pod horní tyčku! Asistence: Šimon Klobouček, Jaroslav Pospíšil.
     
    38:12
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kuchta – 2 min., nedovolené bránění.
     
    36:45
    Obrovskou šanci teď zahodili mladí Bruslaři! Lahůdkovou nahrávku dostal před bránu Fiala, který byl úplně sám před brankářem Vavřenou, ale jenom nastřelil dobře postaveného strážce svatyně Pirátů!
     
    33:41
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Hynek – 2 min., hrubost.
     
    32:46
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Svoboda – 2 min., nedovolené bránění.
     
    30:40
    Piráti právě vstřelili branku! Chomutov si bere zpět ztracené vedení! Jaroslav Pospíšil přihrál ze středního pásma Maksymu Bonovi, který přihrál v útočné zóně k levému kruhu TOMÁŠOVI HLAVÁČKOVI. Ten si krásně vybruslil na osu hřiště, odkud vypustil přesnou a rychlou zápěstní ránu, jež zapadla k pravé Černého tyčce! Asistence: Maksym Bon, Jaroslav Pospíšil.
     
    28:54
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Fiala – 2 min., faul loktem.
     
    25:21
    Maskovaná opora Bruslařů teď čarovala, když betony dokázala vyrazit dvě nebezpečné střely z bezprostřední blízkosti!
     
    22:28
    Mladí Bruslaři vyhráli vhazování a po něm okamžitě střílel z levého kruhu zápěstím Chlubna, ale jeho dělovka o kousek minula levou tyčku gólmana Vavřeny!
     
    21:57
    Fiala střílel z bezprostřední blízkosti v mírném úhlu na levé straně, ale gólman Vavřena se roztáhl u přední tyčky ve svém brankovišti a podržel v těžké chvíli svůj tým!
     
    19:54
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Žižka – 2 min., napadení.
     
    18:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! V Kotlině máme vyrovnáno! K exekuci trestného střílení se rozjel JAN VANĚČEK a udělal to parádně, když si najel až těsně před bránu a krásnou zápěstní střelou nedal brankáři Vavřenovi žádnou šanci! Bez asistence.
     
    17:52
    Grosskopf dostal hodně volného prostoru na ose hřiště a jeho prudká rána prosvištěla těsně vedle pravé tyčky gólmnana Černého!
     
    15:48
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Dvořák – 2 min., faul kolenem.
     
    10:36
    Piráti právě vstřelili branku! Chomutov nakonec skóruje a ujímá se vedení! Jan Vostiňák předal kotouč Jaroslavu Pospíšilovi, který si vybruslil k modré čáře a vystřelil. Před bránou příkladně clonil TOMÁŠ HLAVÁČEK, který jemně tečoval kotouč mimo dosah gólmana Černého, který neměl žádnou šanci včas zasáhnout! Asistence: Jaroslav Pospíšil, Jan Vostiňák.
     
    08:49
    Hosté měli v přesilovce 5 na 3 obrovskou šanci! Po vyražené střele od modré čáry betony brankáře Černého zblízka dorážel Grosskopf, ale o kousek minul pravou tyčku brodské brány!
     
    08:36
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Chymo – 2 min., podrážení.
     
    06:54
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Dvořák – 2 min., hákování.
    Branky a nahrávky: 19. Vaněček (TS) – 11. Hlaváček (Pospíšil, Vostiňák), 31. Hlaváček (Bon, Pospíšil), 40. Hlaváček (Klobouček, Pospíšil), 40. Klobouček (Žižka, Starý)


    BK Havlíčkův Brod: Černý (Novák) – Pražák, Kuchta (C), Novotný, Vaněček, Bjakov, Chymo – Janko (A), Krejčí (A), Chlubna – Kotalík, Fiala, Windegger – Machač, Machovský, Dvořák – Kozlík.
    Trenér: Václav Adam

    Piráti Chomutov: Vavřena (Štěrba) – Svoboda, Žižka, Janda, Zachariáš, Hynek (A), Filip (A), Česnohlídek – Pospíšil, Kincl, Vostiňák (C), Grosskopf, Klobouček, Kalvoda, Hlaváček, Bečvář, Rindoš, Starý, Friš LorBon.ber,
    Trenér: Jan Minčák

    Rozhodčí: Martin Kratochvíl — Kristýna Hájková, Oliver Obr

    Diváci: 122
    bahis siteleri