Chrudim – Bohemians B 9:2 (kon.) | Kroměříž – Uničov 3:1 (kon.) | Zápy – Dukla Praha 1:3 (kon.)
Jihlava – Start Brno 3:2 (kon.) | KFC Komárno – Brno 1:4 (kon.) | Petržalka – Líšeň 1:3 (kon.)
Vlašim – Chlumec n/C 2:2 (kon.) | Žižkov – Příbram 4:2 (kon.) | Trebišov – Lipany 6:0 (kon.)
Trenčín – Opava 2:2 (kon.) | Velvary – Táborsko 0:1 (kon.)
konec
MFK Chrudim
9:2 (4:1)
Bohemians Praha 1905 B
Sobota 17.02.2024, 10:30 • UMT Chrudim, Chrudim • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.
     
    Zdravím všechny fotbalové fanoušky u přenosu z přátelského utkání mezi Chrudimí a Bohemians B. Zápas se bude konat v sobotu 17. 2. od 10:30 hod. Pojďme se nejprve podívat na menší představení obou celků.
     
    MFK Chrudim

    Chrudim se aktuálně ve FNL nachází na 7. místě, kdy ale ztrácí pouze 3 body na třetí příčku. Mají za sebou celkem povedenou přípravu, kdy se jim podařilo zvítězit ve skupině A v Tipsport lize s plným počtem bodů. Porazili zde Teplice, Mladou Boleslav a Varnsdorf. Následně ale utrpěli porážku s celkem Pardubic B, a před týdnem remizovali s aktuálně druhým týmem české FNL, Duklou Prahou.
     
    Bohemians Praha 1905 B

    Bohemians B nyní patří 11. místo v soutěži ČFL skupina A. Z posledních pěti zápasů zvítězili pouze jednou, jednou též remizovali, a třikrát na svého soupeře nestačili. Prohráli s Duklou Prahou B, Pardubicemi B a také s celkem Ústí nad Labem. Před 14 dny poté remizovali s Českou Lípou a v posledním utkání vyhráli nad Velkými Hamry 3:1.
     
    Hezké sobotní dopoledne všem příznivcům fotbalu. Hráči se aktuálně připravují u svých střídaček na nástup. Utkání začne za pár minut.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Bohemians B právě vstřelili branku!
    Po pravé straně hřiště se rozběhl hostující krajní obránce, který přihrál míč pod sebe rozběhnutému MATYÁŠI NECHVÁTALOVI, který míč umístil k levé tyči po zemi. – 0:1! Asistence: Lehovec
    2. NECHVÁTAL - 0:1
     
    8
    Chrudim právě vstřelila branku! Z levé strany hřiště odcentroval jeden z hráčů Chrudimi, který našel JANA ZÁVIŠKU zhruba na penaltovém puntíku, který s přehledem zakončil míč po zemi. – 1:1!
    8. ZÁVIŠKA - 1:1
     
    13
    Do útočné fáze se dostávají hostující, kdy jeden z krajních záložníků nahrál míč před šestnácku soupeře, tam ale situaci s přehledem zvládla obrana Chrudimi.
     
    15
    Langhamer rozehrál dobře přímý kop od rohové praporku poblíž brány hostů, jeden z útočníků však nepřesně hlavičkoval nad bránu.
     
    18
    K míči se dostali opět domácí, kdy jeden z jejich záložníků nacentroval míč do pokutového území Bohemians B, střelecké pokusy na bránu byly však nepřesné.
     
    20
    Farkaš rozehrával přímý volný kop z levé strany hřiště kousek od rohové praporku, centr byl však nepřesný.
     
    22
    Levý křídelní záložník Bohemians B dobře rozběhl akci po levé straně hřiště, ale přihrávka na útočníky v pokutovém území domácích se mu úplně nepodařila.
     
    23
    Přestupku se teď dopustil jeden z hráčů hostujících, a tak budou domácí zahrávat přímý volný kop kousek za šestnáckou hostujících.
     
    24
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hostující si úplně neporadili s nepřehlednou situací v jejich pokutovém území, a tak hlavou zakončil do jejich branky nehlídaný KOUKOLA. – 2:1!
    24. KOUKOLA - 2:1
     
    28
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jeden z obránců Chrudimi nacentroval míč až za obranu hostů, kde si ho přebral jeho spoluhráč, a ten nahrál pod sebe na volného NICOLASE MAŠKA, který zakončil přímo mezi nohami hostujícího brankáře. – 3:1!
    28. MAŠEK - 3:1
     
    31
    Chrudim teď nebezpečně kombinovala před brankou hostů, kdy brankář Bohemians B vychytal jejich nepovedenou střelu.
     
    34
    Hra se teď vcelu uklidnila a kombinace obou celků se odehrávají ve středu hřiště.
     
    35
    Přímý volný kop zahrávaný domácími hráči ze střední vzdálenosti skončil nepovedeným centrem, který nezastihl nikdo z hráčů Chrudimi. Rozhodčí nařizuje odkop od brány.
     
    35
    Nebezpečná střela na druhé straně hřiště, kdy se k míči dostal jeden z hráčů Bohemians B, a střela prošla těsně kolem levé tyče brankáře Chrudimi.
     
    37
    Po rohovém kopu hostujících hlavičkoval jeden z jejich útočníků a brankář zachytil míč přímo na brankové čáře.
     
    40
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Krásná akce domácího týmu, kdy běžel sám na branku útočník Chrudimi, který se nakonec rozhodl přihrát na levou stranu do běhu volnému TRAJKOVICOVI a ten zakončoval do prázdné brány. – 4:1!
    40. TRAJKOVIĆ - 4:1
     
    42
    Rozhodčí teď musel uklidňovat nepokoje mezi hráči na polovině hřiště, vše se ale obešlo bez udělení ŽK.
     
    43
    Hostující si teď vybojovali rohový kop, který rozehráli nakrátko. Došlo i k centru do pokutového území domácích, ale situaci vyřešil s přehledem domácí brankář.
     
    45+0
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne pravděpodobně po domluvě s hráči obou celků dříve.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Velká šance hostů. K zakončení uvnitř šestnácky domácích se dostal útočník Bohemians B, který zakončil na levou stranu brány. Brankář míč chytil!
     
    47
    Pravý krajní obránce domácích se dopustil přestupku u střídaček a rozehrávat budou hosté.
     
    50
    Kapitán hostujícího týmu Farkaš bezdůvodně zatáhl za dres jednoho z hráčů Chrudimi na polovině hřiště. Rozhodčí tedy neváhal a ihned vytáhl žlutou kartu.
     
    53
    Aktivnější v druhé půlce utkání jsou zatím hosté. Jejich obránce teď dlouhou přihrávkou po zemi vyslal dopředu svého spoluhráče, ten ale kvůli ofsajdu hrát nemohl.
     
    55
    Po levé straně hřiště teď akci rozeběhl levý krajní záložník Chrudimi, celá situace však skončila nepřesnou přihrávkou před pokutovým územím hostů.
     
    56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Dlouhou přihrávku až za obranu hostů obdržel NICOLAS MAŠEK, který si míč navedl na pravou stranu a zakončil míč k levé tyči. – 5:1!
    56. MAŠEK - 5:1
     
    60
    Dochází ke dvojitému střídání hráčů Bohemians B.
     
    62
    Hráči hostů se teď pomocí pěkných kombinací dostali až k zakončení, kde ale brankář Chrudimi nezaváhal a míč s přehledem chytil.
     
    65
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Po chybě hostujících obránců se dostal k míči DAVID BAUER, který si naběhl na pravou stranu, odkud obstřelil brankáře hostů přímo do prázdné brány – 6:1!
    65. BAUER - 6:1
     
    67
    Bohemians B právě vstřelili branku!
    Střední záložník hostů získal míč kvůli chybě Chrudimi, rozeběhl celou akci středem hřiště, a těsně před šestnáckou posunul míč na levou stranu volnému DANIELI POMAHAČOVI, který s přehledem zakončil do sítě domácích. – 6:2! Asistence: Lehovec
    67. POMAHAČ - 6:2
     
    70
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Teď zachybovala obrana hostů a DAVID LÁTAL vystřelil na bránu a ta byla ještě odražena od hostujícího obránce. Brankář Bohemians B tak neměl šanci míč chytit. – 7:2!
    70. LÁTAL - 7:2
     
    72
    Přestupku se teď dopustil hráč Bohemians B, domácí tak budou rozehrávat ze své poloviny hřiště u levé postranní čáry.
     
    73
    Po rohovém kopu hostů, který byl rozehrán nakrátko, se ke střele dostal hráč Bohemians B. Ten však ale na střelil svého spoluhráče a bude tak kopat od brány.
     
    76
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Krásný centr jednoho z krajních záložníků Chrudimi prošel až na rozeběhnutého TRAJKOVICE, který velmi tvrdou střelou z levé nohy umístil míč k pravé tyči. – 8:2!
    76. TRAJKOVIĆ - 8:2
     
    79
    Pravý záložník Chrudimi teď přihrál pod sebe volnému spoluhráči před šestnáckou soupeře, ten ale nepřesně vystřelil nad bránu hostů.
     
    82
    Žlutou kartu teď vidí domácí Látal, který se dopustil tvrdého zákroku na hráče hostů na polovině hřiště.
     
    84
    Pravý krajní záložník Chrudimi teď nepřesně zakončil střelecký pokus na bránu soupeře.
     
    85
    Krajní záložník Chrudimi teď odcentroval míč do pokutového území hostů, kde hlavičkoval na bránu jeden z hráčů domácích. Asistent rozhodčího však následně signalizoval ofsajd.
     
    88
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Pravý záložník Chrudimi teď odcentroval míč na levou stranu, kde našel FILIPA NOVOTNÉHO uvnitř pokutového území hostů a ten zakončil do prázdné brány. – 9:2!
    88. NOVOTNÝ - 9:2
     
    90+0
    Konec zápasu.
     
    To je z dnešního přenosu vše. Děkujeme Vám za pozornost a přejeme hezký víkend!
     
    V dnešním utkání mezi Chrudimí a Bohemians B jsme byli svědky gólových hodů. Domácí jasně ukázali, proč v tomto utkání byli favoritem a třetiligový tým Bohemians B přestříleli poměrem 9:2!

    V prvním poločase utkání ale lépe začali hostující, kdy šli ihned ve 2. minutě do vedení. Následně se ale míče chopila Chrudim, která nastřílela čtyři branky a po úvodním poločase tak vedla 4.1.

    Ve druhém poločase však též lépe začali Bohemians B, kteří byli dlouho na míči a kombinacemi se snažili dostat k zakončení na bránu Chrudimi. To se jim však nepovedlo a zhruba od 55. min. se hra otočila a aktivnějšími začali být právě Chrudimští. Ti utkání nakonec vyhráli 9:2!

    Chrudim čeká další přípravné utkání přesně za týden, kdy pojedou do Vlašimi na generálku, jelikož poté již opět budou pokračovat soutěžním utkání ve FNL.

    Bohemians B pak příští neděli čeká též poslední přípravné utkání doma s Hradcem Králové B a následně již budou hrát též své soutěžní utkání, a to v soutěži ČFL A.
     
    Dnešní utkání sledovalo 72 diváků. (13:56:13)

    Michal Sklenařík

    Branky: 8. Záviška, 24. Koukola, 28. Mašek, 40. Trajković, 56. Mašek, 65. Bauer, 70. Látal, 76. Trajković, 88. Novotný – 2. Nechvátal, 67. Pomahač

    Karty:   82. Látal (CHR) – 50. Farkaš (BOB)


    MFK Chrudim: Floder (46. Šerák) – Novotný, Toml (46. Skwarczek), Koukola (52. Toml), Vilotić – Kesner, Řezníček (46. Borkovec) – Záviška, Langhamer (46. Látal) , Trajković – Mašek (63. Bauer)
    Náhradníci: Šerák, Skwarczek, Borkovec, Látal, Bauer

    Trenér: Krondak

    Bohemians Praha 1905 B: Soukup – Koutský, Müller (78. Petrouš), Petrouš – Lehovec, Farkaš, Skořepa (60. Bělaška), Havránek (65. Pluhař) – Nekvasil, Šurýn (46. Damašek) – Nechvátal (60. Pomahač)
    Náhradníci: Bělaška, Pluhař, Damašek, Pomahač

    Trenér: Slezák

    Rozhodčí: Vokoun – Hádek, Zoufalý

    Diváci: 72
    bahis siteleri