Chrudim – Bohemians B 9:2 (kon.) | Kroměříž – Uničov 3:1 (kon.) | Zápy – Dukla Praha 1:3 (kon.)
Jihlava – Start Brno 3:2 (kon.) | KFC Komárno – Brno 1:4 (kon.) | Petržalka – Líšeň 1:3 (kon.)
Vlašim – Chlumec n/C 2:2 (kon.) | Žižkov – Příbram 4:2 (kon.) | Trebišov – Lipany 6:0 (kon.)
Trenčín – Opava 2:2 (kon.) | Velvary – Táborsko 0:1 (kon.)
konec
MFK Chrudim
9:2 (4:1)
Bohemians Praha 1905 B
Sobota 17.02.2024, 10:30 • UMT Chrudim, Chrudim • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
    88. NOVOTNÝ - 9:2
     
    88
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Pravý záložník Chrudimi teď odcentroval míč na levou stranu, kde našel FILIPA NOVOTNÉHO uvnitř pokutového území hostů a ten zakončil do prázdné brány. – 9:2!
     
    82
    Žlutou kartu teď vidí domácí Látal, který se dopustil tvrdého zákroku na hráče hostů na polovině hřiště.
     
    79
    Pravý záložník Chrudimi teď přihrál pod sebe volnému spoluhráči před šestnáckou soupeře, ten ale nepřesně vystřelil nad bránu hostů.
    76. TRAJKOVIĆ - 8:2
     
    76
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Krásný centr jednoho z krajních záložníků Chrudimi prošel až na rozeběhnutého TRAJKOVICE, který velmi tvrdou střelou z levé nohy umístil míč k pravé tyči. – 8:2!
    70. LÁTAL - 7:2
     
    70
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Teď zachybovala obrana hostů a DAVID LÁTAL vystřelil na bránu a ta byla ještě odražena od hostujícího obránce. Brankář Bohemians B tak neměl šanci míč chytit. – 7:2!
    67. POMAHAČ - 6:2
     
    67
    Bohemians B právě vstřelili branku!
    Střední záložník hostů získal míč kvůli chybě Chrudimi, rozeběhl celou akci středem hřiště, a těsně před šestnáckou posunul míč na levou stranu volnému DANIELI POMAHAČOVI, který s přehledem zakončil do sítě domácích. – 6:2! Asistence: Lehovec
    65. BAUER - 6:1
     
    65
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Po chybě hostujících obránců se dostal k míči DAVID BAUER, který si naběhl na pravou stranu, odkud obstřelil brankáře hostů přímo do prázdné brány – 6:1!
    56. MAŠEK - 5:1
     
    56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Dlouhou přihrávku až za obranu hostů obdržel NICOLAS MAŠEK, který si míč navedl na pravou stranu a zakončil míč k levé tyči. – 5:1!
     
    50
    Kapitán hostujícího týmu Farkaš bezdůvodně zatáhl za dres jednoho z hráčů Chrudimi na polovině hřiště. Rozhodčí tedy neváhal a ihned vytáhl žlutou kartu.
     
    46
    Velká šance hostů. K zakončení uvnitř šestnácky domácích se dostal útočník Bohemians B, který zakončil na levou stranu brány. Brankář míč chytil!
    40. TRAJKOVIĆ - 4:1
     
    40
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Krásná akce domácího týmu, kdy běžel sám na branku útočník Chrudimi, který se nakonec rozhodl přihrát na levou stranu do běhu volnému TRAJKOVICOVI a ten zakončoval do prázdné brány. – 4:1!
     
    37
    Po rohovém kopu hostujících hlavičkoval jeden z jejich útočníků a brankář zachytil míč přímo na brankové čáře.
     
    35
    Nebezpečná střela na druhé straně hřiště, kdy se k míči dostal jeden z hráčů Bohemians B, a střela prošla těsně kolem levé tyče brankáře Chrudimi.
    28. MAŠEK - 3:1
     
    28
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jeden z obránců Chrudimi nacentroval míč až za obranu hostů, kde si ho přebral jeho spoluhráč, a ten nahrál pod sebe na volného NICOLASE MAŠKA, který zakončil přímo mezi nohami hostujícího brankáře. – 3:1!
    24. KOUKOLA - 2:1
     
    24
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hostující si úplně neporadili s nepřehlednou situací v jejich pokutovém území, a tak hlavou zakončil do jejich branky nehlídaný KOUKOLA. – 2:1!
    8. ZÁVIŠKA - 1:1
     
    8
    Chrudim právě vstřelila branku! Z levé strany hřiště odcentroval jeden z hráčů Chrudimi, který našel JANA ZÁVIŠKU zhruba na penaltovém puntíku, který s přehledem zakončil míč po zemi. – 1:1!
    2. NECHVÁTAL - 0:1
     
    2
    Bohemians B právě vstřelili branku!
    Po pravé straně hřiště se rozběhl hostující krajní obránce, který přihrál míč pod sebe rozběhnutému MATYÁŠI NECHVÁTALOVI, který míč umístil k levé tyči po zemi. – 0:1! Asistence: Lehovec

    Michal Sklenařík

    Branky: 8. Záviška, 24. Koukola, 28. Mašek, 40. Trajković, 56. Mašek, 65. Bauer, 70. Látal, 76. Trajković, 88. Novotný – 2. Nechvátal, 67. Pomahač

    Karty:   82. Látal (CHR) – 50. Farkaš (BOB)


    MFK Chrudim: Floder (46. Šerák) – Novotný, Toml (46. Skwarczek), Koukola (52. Toml), Vilotić – Kesner, Řezníček (46. Borkovec) – Záviška, Langhamer (46. Látal) , Trajković – Mašek (63. Bauer)
    Náhradníci: Šerák, Skwarczek, Borkovec, Látal, Bauer

    Trenér: Krondak

    Bohemians Praha 1905 B: Soukup – Koutský, Müller (78. Petrouš), Petrouš – Lehovec, Farkaš, Skořepa (60. Bělaška), Havránek (65. Pluhař) – Nekvasil, Šurýn (46. Damašek) – Nechvátal (60. Pomahač)
    Náhradníci: Bělaška, Pluhař, Damašek, Pomahač

    Trenér: Slezák

    Rozhodčí: Vokoun – Hádek, Zoufalý

    Diváci: 72
    bahis siteleri