Třinec – Litvínov 10:1 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 9:5 (kon.)
Zlín – Sparta 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Motor ČB 4:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:3 (3:0, 0:2, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Středa 17.11.2010, 17:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Kočího ránu od modré mistrně tečoval LIBOR PIVKO, který vrací Eaton do vedení. Asistence: Václav Kočí a Tomáš Zohorna
     
    46:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno! Rudolf Huna ujel podél mantinelu a v útočné třetině předložil puk před branku, kde si sjel JIŘÍ BURGER, který prudkou ranou procedil touš za Svobodu. Výborný návrat hostů do utkání, i když byl po první třetině stav 3:0 pro Eaton. Asistence: Rudolf Huna.
     
    34:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je zaděláno na drama. Ujčík po návratu z trestné ještě zůstal na ledě, dobře posunul puk na Malíka, který sice pálil z těžkého úhlu, ale chytře napálil puk do chumlu hráčů, odkud se kus černé gumy odrazil od PETRA VRÁNY za bezmocného Svobodu. Asistence: Marek Malík a Viktor Ujčík.
     
    29:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté snižují a prohrávají tak již jen o dvě branky. Adam Svoboda nejprve stačil vyrazit ránu před sebe, načež jeden z hostů objel odkrytou branku a JAN KÁŇA s trochou štěstí dorazil touš do odkryté klece. Asistence: Juraj Sýkora.
     
    14:56
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Eaton dnes opravdu vyučuje z efektivity a vede již o tři branky. Somík se u mantinelu krásně individuálně prosadil před Húževku, našel ještě hezčí nahrávkou v brankovišti RASTISLAVA ŠPIRKA, před kterým už stála pouze odkrytá branka do které domácí forvard v pohodě zasunul touš. Asistence: Radovan Somík a Adam Pineault.
     
    07:52
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí výběr trenéra Jandače využívá i svoji druhou přesilovou hru a vede již o dvě branky. Píšovo nepovedené nahození se odrazilo od zadního mantinelu na Pivka, který bleskově přistrčil puk na MARTINA BARTEKA, a ten i přes Málkovu snahu procedil puk za jeho záda podruhé. Asistence: Libor Pivko a Aleš Píša.
     
    03:52
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Eaton využívá přesilovou hru a jde do vedení. Pivko krásně našel ve středu hřiště rozjetého MARTINA BARTEKA, který si puk ideálně přistrčil a prudkou ranou k tyči nedal hostujícímu brankáři šanci. Asistence: Libor Pivko a František Kaberle.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 4. Bartek (Pivko, Kaberle), 8. Bartek (Pivko, Píša), 15. Špirko (Somík, Pineault), 60. Pivko (Kočí, Zohorna) - 30. Káňa (Sýkora), 35. Vrána (Malík, Ujčík), 47. Burger (Huna)


    HC Dynamo Pardubice: Svoboda (Růžička) – Nakládal, Kaberle, Píša, Kočí, Jillson, Mezei, Kolář II – Kolář I, Koukal, Starý – Bartek, Zohorna, Pivko – Pineault, Špirko, Somík – Radil, Buchtele, Rákos - Nahodil.

    Trenér: Josef Jandač

    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) – Punčochář, Trnka, Voráček, Ovčačík, Rehák, Malík, Kovář – Huna, Burger, Svačina – Pohl, Vrána, Klimek – Szturc, Húževka, J. Sýkora – Káňa, Ujčík, Tomas - Šedivý.

    Trenéři: Mojmír Trličík a Zdeněk Moták

    Rozhodčí: Hodek, Šindler - Bláha, Kostka

    Diváci: 9865
    bahis siteleri