Slavia – Plzeň 0:3 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 4:3 (kon.) | Sparta – Motor ČB 2:3 (po s.n.)
Liberec – Zlín 2:1 (po pr.) | Litvínov – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | Kladno – Třinec 2:6 (kon.)
Pardubice – Kometa Brno 3:1 (kon.)
po s.n.
HC Sparta Praha
2:3 (0:0, 2:2, 0:0)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 06.11.2011, 17:00 • Tesla Arena, Holešovice, Praha • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:19
    Sersen už je na ledě, Sparta ale dohraje prodloužení ve třech. Kočí vyhodil puk ze hřiště a opouští ledovou plochu.
     
    57:45
    Po dalším vyhození se dopředu dral aktivní Lukáš Květoň, byl zastaven nedovoleně, za což je vyloučen domácí Kasík. Jednatřicet vteřin se tedy bude hrát ve čtyřech, pak přijde přesilovka Mountfieldu.
     
    56:16
    Sparťané si zahrají přesilovku. Opět se vylučení neobešlo bez dohadů, nakonec se za zdržování hry (vystřelení puku mimo hřiště) odebral na trestnou Václav Pletka, který poslal puk jednomu z diváků do hlediště.
     
    51:48
    Hosté se o přesilovku připravují sami! Pavel Kašpařík na buly dvakrát porušil pravidla a je vyloučen. Tento trest není moc obvyklý, proto se teď hosté s rozhodčím dlouho dohadovali. Závěrečný verdikt zní: Zdržování hry, porušení previdel při vhazování.
     
    51:48
    Bude se vylučovat. Vysoká hůl v útočném pásmu a sparťané jdou do čtyř! Dominik Pacovský už sedí na trestné lavici, budějovické čeká přesilová hra.
     
    45:14
    Za držení odchází pykat Tomáš Mertl.
     
    40:33
    A bude se vylučovat. Domácí si zahrají přesilovku, když se Aleš Kotalík provinil sekáním.
     
    30:31
    V polovině utkání si Sparta zahraje první přesilovku! Jiří Šimánek natlačil Philippa na brankovou konstrukci, což rozhodčí zaznamenal jako nedovolené bránění.
     
    22:48
    Bude se vylučovat. Budějovičtí si zahrají další přesilovku. Tomáš Rachůnek podržel soupeře u mantinelu, což se nesmí.
     
    9:27
    Hosté si zahrají první přesilovku v zápasu! Miroslav Forman se provinil - za držení odchází na dvě minuty na trestnou lavici.
    Marken.cz

    Oliver Sálus

    Branky a nahrávky: 34. Rachůnek I. (Broš, Jánský), 36. Přibyl (Broš ) - 25. Pletka (Květoň, Novák), 36. Šimánek, 65. Šimánek


    HC Sparta Praha: Pöpperle - Milam, Sersen, Jan Hanzlík, Husák, Philipp, D. Kočí, Kasík, Kučný - Jánský, Broš, I. Rachůnek - Ton, Bližňák, Tenkrát- Y. Treille, Foster, T. Rachůnek - Přibyl, Pacovský, Forman. Trenéři: Jandač, Žemlička a Martinec.
    Banes Motor České Budějovice: Kovář - Ptáček, Novák, Kranjc, Vydarený, Vráblík, Mikuš - Kotalík, Kašpařík, Šimánek - Gulaš, Langhammer, Sailer - Pletka, Květoň, Červený - Martynek, Kuchejda, Mertl - Pšurný. Trenéři: F. Výborný a Kupka.

    Rozhodčí: Trombík, Souček - Charvát, Bejček

    Diváci: 6068
    bahis siteleri