Liberec – Jablonec 2:2 (kon.)
konec
FC Slovan Liberec
2:2 (0:1)
FK Jablonec
Sobota 26.11.2011, 17:45Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    64
    Liberec právě vstřelil branku!
    U Nisy je znovu vyrovnáno, hrubku Pavlíka domácí potrestali. Breznaník centroval zleva do pokutového území, míč doputoval přesně ke kopačkám JIŘÍHO ŠTAJNERA, který se nemýlil - 2:2.
     
    56
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Baumit jde znovu do vedení! Hosté několika rychlými přihrávkami vyšachovali obranu soupeře. Skórovat mohl Piták, ale jeho střela byla zblokovaná. Vzápětí se do míče před pokutovým územím opřel MAREK JAROLÍM a přízemní střelou trefil přesně k tyči - 1:2.
     
    51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají. Vácha pálil z dálky, brankář Špit vyrazil jeho střelu pouze před sebe a pohotový MICHAEL RABUŠIC se z dorážky nemýlil - 1:1.
     
    37
    Jablonec právě vstřelil branku!
    DAVID LAFATA vstupuje do Klubu ligových kanonýrů! Vácha trestuhodně zachyboval u středového kruhu, Loučka vyslal do úniku jabloneckého ostrostřelce, který nadvakrát zaslal balón do sítě. Nejprve trefil břevno, ale z dorážky se již nemýlil - 0:1.

    Lukáš Šonský


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 51. Rabušic, 64. Štajner - 37. Lafata, 56. Jarolím

    Karty:   29. Fleišman (LIB)


    FC Slovan Liberec: Bičík - Gebre Selassie, Nezmar, Karisik, Fleišman - Šural (74.Bosančić), Vácha, Janů, Breznaník (78.Rilke) - Štajner, Rabušic.
    FK Jablonec: Špit - Eliáš, Pavlík, Beneš, Novák - Kopic (79.Vošahlík), Loučka, Jarolím, Piták (84.Vaněk), Kovařík (89.Jablonský) - Lafata.

    Rozhodčí: Bílek - Ubias, Kovařík.
    bahis siteleri