Norimberk – Kaiserslautern 1:0 (kon.) | Dortmund – Schalke 2:0 (kon.) | Hertha – Leverkusen 3:3 (kon.)
Hoffenheim – Freiburg 1:1 (kon.) | Augsburg – Wolfsburg 2:0 (kon.) | Hannover – Hamburg 1:1 (kon.)
konec
Hannover 96
1:1 (0:0)
Hamburger SV
Sobota 26.11.2011, 18:30 • AWD-Arena • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Ani druhý poločas nenabídl ani jednu nastavenou minutu, a tak tu máme konečný stav a to remízu 1:1. Bod bude brát více asi kouč domácích Mirko Slomka, který může poděkovat fantastické trefě Schlaudraffa, jenž se prosadil po rohovém kopu. Hamburg předvedl v AWD Areně kvalitní výkon a je vidět, že mu léčba novým koučem Finkem sedí. (20:22:45)
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Příliš aktivní byl v konverzaci se sudím Iličević a vidí za to žlutou kartu.
     
    89
    Ve velké pohodě hrající Gökhan Töre hledal za obranou domácích Rincóna, jenže ten svoji první branku v bundeslize nedá. Na míč nedosáhl.
     
    88
    Po rohu Töreho se snažil ještě zabojovat Iličević, jenže ve vzduchu zahrál rukou a z toho rezultuje míč pro Hannover, který bude odkopávat.
     
    87
    Guerrero z poloviny hřiště hledal Sona, který by se v případě převzetí míče řítil sám na Zielera. Dobře však na domácí straně zahrál Pogatetz, který míč zastavuje.
     
    86
    Hamburger SV se po dlouhé době dostal do útoku, ale Sonův prostest a žádost o penaltu nevyšla. Schulz zahrál podle sudího Zwayera čistým způsobem.
     
    84
    Podruhé střídá i hostující celek. Ivo Iličević nahradí Marcela Jansena.
     
    84
    Střídání číslo dvě na domácí straně. Abdellaoue odchází a na jeho pozici se postaví Konstantin Rausch.
     
    83
    Po celý zápas horší domácí celek se nadechuje k útoku na tři body! Centr z levé strany zkoušel v branku proměnit dělovou levačkou Pander, ale Drobný ránu chytá.
     
    80
    Sérgio Pinto uviděl za taktický faul na Sona žlutou kartu.
     
    81
    Střídání na straně hostů. Ze hry odejde Kačar a na jeho místo příchází Robert Tesche.
     
    79
    Hannover právě vstřelil branku!
    Fantastická trefa Schlaudraffa znamená vyrovnání! Nacvičený signál domácích po rohovém kopu vychází a Jaroslav Drobný s tím v brance nemůže udělat vůbec nic. Z levé strany místo centru do vápna poslal míč na hranici pokutového území Pinto. Do letícího míče se exkluzivně opřel JAN SCHLAUDRAFF a pro Hannover to nemohlo dopadnout lépe. Prudká rána totiž zaplula přesně k právé tyči!
     
    79
    Míč si postavil Pander, ale neuspěl. Padající list Drobný vyráží na rohový kop.
     
    78
    Abdellaoue zhruba pět metrů před vápnem lehce kontaktován Aogem a padá. Hostující zadák vidí za svůj lehký faul žlutou kartu.
     
    77
    Hannover je i přes jednobrankové manko stále v hluboké defenzívě, ale hosté dnes hrají opravdu povedený part. Svěřencům kouče Slomky se tak nelze divit, že neblázní bezhlavě do útoku.
     
    74
    Gökhan Töre na hranici pokutového území udržel míč a posunul na Guerrera. Ten si míč posunul více do pravého křídla a vypálil, jenže Ron-Robert Zieler chytá.
     
    73
    Pěkně se ukázal i záložník Rinćon, který se chytře uvolnil a z hranice velkého vápna pálil na Zielera. Branku však bohužel pro hostující tým netrefil.
     
    73
    Z levé strany centroval do vápna na Sona Jansen a málem z toho byla šance. Korejský útočník však nezakončil.

    Martin Mišovec

    Branky: 79. Schlaudraff - 64. Bruma

    Karty:   34. Haggui (HAN), 80. Pinto (HAN) - 78. Aogo (HAM), 90. Iličević (HAM)


    Hannover 96: Zieler - Cherundolo, Haggui, Pogatetz, C. Schulz - Stoppelkamp (67. Sobiech), Schmiedebach, Pinto, Pander - Schlaudraff, Abdellaoue (84. Rausch).

    Trenér: Mirko Slomka

    Hamburger SV: Drobný - Diekmeier, Bruma, Westermann, Aogo - Töre, Kačar (81. Tesche), Rincón, Jansen (84. Iličević) - Guerrero, Son.

    Trenér: Thorsten Fink

    Rozhodčí: Zwayer - Siebert, Glindemann

    Diváci: 49 000
    bahis siteleri