Novara – Parma 2:1 (kon.) | Lecce – Catania 0:1 (kon.) | Atalanta BC – Neapol 1:1 (kon.)
Lazio – Juventus 0:1 (kon.)
konec
Atalanta Bergamo
1:1 (0:0)
SSC Neapol
Sobota 26.11.2011, 20:45 • Atleti Azzurri d'Italia - Bergamo • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    89
    Consigli si za zdržování hry vysloužil žlutou kartu, příliš natahoval odkop od brány.
     
    90+4
    Neapol právě vstřelila branku!

    Tak se podívejte, bylo už něco po avizovaných třech nastavených minutách, když se z poslední akce trefil EDISON CAVANI. A byl to také šťastný gól. Zuniga pálil a od Bonaventury se míč odrazil přímo na nohu šťastného střelce, ten už měl jednoduchou práci. Poslal míč k levé tyči, podíval se na pomezního, jestli to nebyl ofsajd a spěchal slavit.
     
    90+2
    Taktické střídání. Ze hry odchází střelec jediné branky Denis a do hry pustí Gabbiadiniho. Samozřejmě přitom nijak nespěchá.
     
    85
    ...ještě předtím však střídání domácích. Ze hřiště odchází Cigarini a zastoupí ho Bonaventura...
     
    82
    Poprvé střídají domácí. Odchází Moralez a na hřišti se představí Marilungo.
     
    79
    Cigarini si vysloužil žlutou kartu a hosté budou mít ještě zajímavou standardku...
     
    74
    Poslední střídání Neapole. Ze hry odchází Džemaili a nahrazuje ho Santana.
     
    68
    A je tu avizované střídání. Jasně posílení ofenzívy. Ze hřiště odchází obránce Fernández a přichází záložník Maggio.
     
    64
    Bergamo právě vstřelilo branku!

    Domácí se dostávají do vedení a pomohla jim k tomu notná dávka štěstí. Moralez se snažil proniknout skrz neapolskou obranu a od té se míč odrazil k naprosto volnému DENISOVI, ten běžel sám na De Sanctise a chladnokrevně míč umístil k levé tyči.
     
    62
    A je to tak. Ze hry odchází Panděv a na jeho místo nastupuje Lavezzi, kterému se velmi povedl úterní zápas Ligy Mistrů proti Manchesteru City.
     
    59
    Parádní okamžik na druhé straně! Centr z levé strany na zadní tyč se dostal k Denisovi, který vystřihl nádherný volej, jenž zaklepal na břevno!
     
    54
    Do útoku se odhodlala i Neapol, ale neúspěšně, následný brejk domácích pak musel zastavovat Fernández. Za faul na Moraleze vidí zaslouženou žlutou kartu.
     
    46
    Míč se po centru dostal na šestnáctce k Moralezovi, ten však nemohl hned střílet a tak nabídl míč Carmonovi. Ten dostal míč proti noze, což bývá ideální. Jeho pokus se točil od brány a De Sanctis se za ním pouze ohlédl.
     
    41
    Opět se jiskří. Zuniga si posvítil ve středu hřiště na Cigariniho a šel do vzdušného souboje o míč hodně důrazně, žlutá karta.
     
    37
    A Schelotto za svůj zápasnický chvat vidí i žlutou kartu. Domácí tak v této statistice srovnali s hosty krok.
     
    20
    Nevím jestli teď Zuniga zamýšlel opět centrovat, každopádně pořádně ohrozil brankáře Consigliho, jeho pokus totiž mířil přímo do brány a domácí gólman se musel pořádně protáhnout.
     
    4
    ...standardka však končí v houšti těl, poté mohl následovat možný rychlý brejk, ale ten důrazně utl Džemaili a může být rád, že inkasoval pouze žlutou kartu.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 64. Denis - 90+4. Cavani

    Karty:   37. Schelotto (ABC), 79. Cigarini (ABC), 89. Consigli (ABC) - 4. Džemaili (NEA), 41. Zuniga (NEA), 54. Fernández (NEA)


    Atalanta Bergamo: Consigli - Massiello, Lucchini, Manfredini (K), Peluso - Cigarini (85. Bonaventura), Carmona - Schelotto, Moralez (82. Marilungo), Padoin - Denis (90+2. Gabbiadini)
    SSC Neapol: De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro (K), Fernández (68. Maggio) - Gargano, Džemaili (74. Santana) - Zuniga, Dossena - Hamšík, Panděv (62. Lavezzi), Cavani.

    Rozhodčí: D. Orsato - E. Liberatore, R. Romagnoli - A. Giannoccaro
    bahis siteleri