Brazílie – Mexiko 1:2 (kon.)
konec
Brazílie
1:2 (0:1)
Mexiko
Sobota 11.08.2012, 16:00 • Wembley, Londýn • Olympijské hry - muži
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    90+1
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Po dvaceti sekundách z tříminutového nastavení ještě Brazilci dramatizují koncovku zápasu! HULK dostal přesný pas za mexickou obranu, zbavil se Chaveze a obstřelil padajícího brankáře Coronu!
     
    75
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Zasloužený vývoj zápasu a ORIBE PERALTA už má na věky nakročeno do mexických fotbalových dějin! Celé gólové akci předcházel souboj Marcela s Herrerou, který sudí Clattenburg označil jako nedovolený z pohledu brazilského obránce. Od postranní čáry nacentroval před branku Miguel Ponce a brazilská obrana naprosto zapomněla na osamoceného kanonýra Peraltu, jenž hlavou umístil míč mimo dosah Gabriela!
     
    1
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Šokující úvod zápasu! U postranní čáry Mexičany dobře napadaný Rafael nevěděl co s rozehrávkou, tak vymyslel tu nejkatastrofálnější variantu s přihrávkou do středu hřiště, Jeho úmysl snadno vystihl Aquino a po jeho přistrčení míče už v osmadvacáté sekundě ORIBE PERALTA přízemní ránou z osmnácti metrů překonal Gabriela!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 90+1. Hulk - 1. Peralta, 75. Peralta

    Karty:   42. Marcelo (BRA) - 46. Diego Reyes (MEX), 58. Jimenez (MEX), 89. Vidrio (MEX)


    Brazílie: Gabriel - Rafael, Thiago Silva, Juan, Marcelo - Sandro (71. Pato), Romulo - Neymar, Oscar, Alex Sandro (32. Hulk) - Leandro Damiao
    Mexiko: Corona - Chavez, Reyes, Mier, Salcido - Fabian, Aquino (57. Ponce), Herrera, Enriquez, I. Jimenez (81. Vidrio) - Peralta (85. R. Jimenez)

    Rozhodčí: Clattenburg - Child, Beck (vš. Velká Británie)
    bahis siteleri