Přerov – Cracovia 2:4 (kon.) | Vítkovice – Havířov 1:4 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
1:4 (1:2, 0:0, 0:2)
AZ Havířov
Pátek 17.08.2012, 19:15 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    58:14
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se důležité čtvrté branky nakonec dočkal! Před brankou dokázal neomylně dorazit Rimmelovu střelu za ležícího Kubáně ANTONÍN PECHANEC. Pokud tento výsledek vydrží, Havířov postoupí do finále! Asistence: Patrik Rimmel.
     
    48:39
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak nakonec ke trestu ani nedojde, Havířovští svého soupeře zcela ukolébali a výsledkem byl zcela nekrytý předbrankový prostor, ze kterého se prosazuje přesnou střelou k tyči MICHAL SZTEFEK. Asistence: Robert Říčka, Antonín Pechanec.
     
    18:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice se však rychle dokázaly dostat před Matouška a využít přesilovou hru. Pěknou kombinaci předvedla první formace, na jejím konci střílel neomylně MARTIN BLAHUTA a Vítkovice snižují na rozdíl jediného gólu. Asistence: Vojtěch Tomi, Adam Hawlík.
     
    10:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovské vedení je již dvoubrankové. Lhotský poslal puk na stranu do jízdy na volného ROBINA PAVLASE, ten popojel až na hranici kruhů a přesnou střelou k pravé tyči nedal Kubáňovi šanci. Asistence: Luděk Lhotský.
     
    03:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovští fanoušci mají poprvé důvod k velké radosti. Mrázovu střelu z těžkého úhlu dokázal Kubáň vyrazit, ale v předbrankovém prostoru zůstal zcela volný LUDĚK LHOTSKÝ a ten se již do poloprázdné klece nemýlil. Asistence: Tomáš Mráz.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 19. Blahuta (Tomi, Hawlík) - 4. Lhotský (Mráz), 11. Pavlas (Lhotský), 49. Sztefek (Říčka, Pechanec), 59. Pechanec (Rimmel)


    HC Vítkovice Ridera: Kubáň (Slanina) – Hawlík, Jonáš, Kovář, Deutsch, Pastor, Pavelka, Charvát – Tomi, Hudeček, Blahuta – Richter, Němec, Walker – Pasker, Kolouch, Bumbál – Král, Kysučan, Blažko.
    AZ Havířov: Matoušek (Daneček) – Hartmann, Prokop, Zientek M., Rimmel, Krisl, Hegegy, Vydra, Balčík – Maruna, Najdek, Daneček J., Sztefek, Stránský, Klimša, Haas, Říčka, Lhotský, Pavlas, Mráz, Pechanec.

    Rozhodčí: Janda R. – Janda L., Cirkl.
    bahis siteleri