Přerov – Cracovia 2:4 (kon.) | Vítkovice – Havířov 1:4 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
1:4 (1:2, 0:0, 0:2)
AZ Havířov
Pátek 17.08.2012, 19:15 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    59:37
    Vítkovice to zkouší v šesti proti čtyřem hráčům Havířova!
     
    58:55
    Tak ještě tady máme přesilovku pro Vítkovice a tudíž velkou šanci ke snížení, které by znamenalo finálovou účast Vítkovic. Na trestnou lavici usedá Jiří Krisl – 2 minuty za hákování.
     
    58:14
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se důležité čtvrté branky nakonec dočkal! Před brankou dokázal neomylně dorazit Rimmelovu střelu za ležícího Kubáně ANTONÍN PECHANEC. Pokud tento výsledek vydrží, Havířov postoupí do finále! Asistence: Patrik Rimmel.
     
    Postupová matematika je jasně dána, za tohoto stavu skončí na 1. místě ve skupině Vítkovice, pokud Havířov zvítězí o tři góly, pak právě on v zítřejším finále vyzve Krakow!
     
    48:39
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak nakonec ke trestu ani nedojde, Havířovští svého soupeře zcela ukolébali a výsledkem byl zcela nekrytý předbrankový prostor, ze kterého se prosazuje přesnou střelou k tyči MICHAL SZTEFEK. Asistence: Robert Říčka, Antonín Pechanec.
     
    46:09
    David Klimša dostává 2 minuty za podražení, je z toho další přesilovka pro Vítkovice.
     
    42:33
    Havířov začal aktivněji, Hegegy dostal přihrávku na levý kruh, zamířil ke vzdálenější tyči, ale tam se v poslední možnou chvíli objevila Kubáňova lapačka!
     
    37:53
    Málo vídaná situace, kdy Havířov vrhl v oslabení síly do útoku, ale zcela zapomněl na vratní vrátka! Petr Kolouch tak ujížděl sám na Matouška, ale ten opět dokázal udržet puk před brankovou čarou!
     
    37:04
    Ovšem následuje další faul a vítkovická přesilovka bude mít pokračování. Petr Prokop dostává 2 minuty za podražení.
     
    34:56
    Marek Zientek je dalším potrestaným hráčem, dostává 2 minuty za hákování a Vítkovice mají další možnost ke srovnání.
     
    30:51
    Hudeček měl v oslabení na holi vyrovnání, ale Matoušek se blýskl výborným zákrokem, když jeho lapačka vyletěla proti tvrdému a přesnému pokusu vítkovického kapitána.
     
    29:34
    Ale ne na dlouho, protože dalším zbytečným faulem se prezentoval Karel Richter – 2 minuty za hrubost. Přesilovka AZetu bude pokračovat.
     
    27:19
    Karel Richter dostává dvě minuty za sekání, AZet si zahraje přesilovku.
     
    26:50
    Nejprve Němec šikovně tečoval před Matouškem puk vyslaný od modré čáry a následně se havířovský gólman musel výborně přesunout k druhé tyče při šanci Richtera.
     
    23:44
    Erik Němec dostal na útočné modré puk a řítil se ze strany sám na Matouška, ten se štěstím vyráží svou maskou!
     
    20:24
    Rozhodčí Janda uviděl další faul. Na trestnou lavici posílá Jana Marunu, ten je potrestán za sekání. Přesilovka pro Vítkovice.
     
    18:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice se však rychle dokázaly dostat před Matouška a využít přesilovou hru. Pěknou kombinaci předvedla první formace, na jejím konci střílel neomylně MARTIN BLAHUTA a Vítkovice snižují na rozdíl jediného gólu. Asistence: Vojtěch Tomi, Adam Hawlík.
     
    16:32
    David Klimša putuje na trestnou lavici, když se provinil podražením. Přesilovka pro Vítkovice.
     
    14:37
    Pěkná souhra Havířova, na jejím konci zůstal Pechanec sám před brankou, trefil ovšem pouze Kubáně. Následně z mezikruží napřáhl Zientek, přestřelil však branku!
     
    13:48
    Další vyloučení. Na trestnou lavici usedá Adrian Bumbál – 2 minuty za nedovolené bránění. Přesilovku si zahraje pro změnu Havířov.
     
    12:15
    Havířov je v oslabení velmi aktivní, Říčka měl před Kubáněm dostatek prostoru, potáhl si puk do strany, aby se mu odkryla pravá strana branky, ale ve velké šanci přestřelil!
     
    11:14
    Antonín Pechanec je dalším vyloučeným hráčem, verdikt rozhodčího Jandy zní nedovolené bránění. Přesilovka pro Vítkovice.
     
    10:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovské vedení je již dvoubrankové. Lhotský poslal puk na stranu do jízdy na volného ROBINA PAVLASE, ten popojel až na hranici kruhů a přesnou střelou k pravé tyči nedal Kubáňovi šanci. Asistence: Luděk Lhotský.
     
    07:22
    Současně byli vyloučeni havířovský Werner Hartmann na 2 minuty za hrubost a vítkovický Tomáš Pastor na 2 minuty za vražení na hrazení. Nebýt zbytečného Hartmannova oplácení, mohl hrát AZet dlouhou přesilovku pět na tři.
     
    06:41
    Havířov si zahraje první přesilovku. Na trestnou lavici usedá Jan Pasker – 2 minuty za podražení.
     
    03:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovští fanoušci mají poprvé důvod k velké radosti. Mrázovu střelu z těžkého úhlu dokázal Kubáň vyrazit, ale v předbrankovém prostoru zůstal zcela volný LUDĚK LHOTSKÝ a ten se již do poloprázdné klece nemýlil. Asistence: Tomáš Mráz.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 19. Blahuta (Tomi, Hawlík) - 4. Lhotský (Mráz), 11. Pavlas (Lhotský), 49. Sztefek (Říčka, Pechanec), 59. Pechanec (Rimmel)


    HC Vítkovice Ridera: Kubáň (Slanina) – Hawlík, Jonáš, Kovář, Deutsch, Pastor, Pavelka, Charvát – Tomi, Hudeček, Blahuta – Richter, Němec, Walker – Pasker, Kolouch, Bumbál – Král, Kysučan, Blažko.
    AZ Havířov: Matoušek (Daneček) – Hartmann, Prokop, Zientek M., Rimmel, Krisl, Hegegy, Vydra, Balčík – Maruna, Najdek, Daneček J., Sztefek, Stránský, Klimša, Haas, Říčka, Lhotský, Pavlas, Mráz, Pechanec.

    Rozhodčí: Janda R. – Janda L., Cirkl.
    bahis siteleri