Poprad – Nitra 1:2 (kon.) | Trenčín – Žilina 5:3 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 2:3 (po s.n.)
Zvolen – Martin 4:1 (kon.) | Košice – Skalica 4:3 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
5:3 (3:1, 1:1, 1:1)
MsHK Žilina
sk Pátek 02.11.2012, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:18
    Žilinská bránka prázdna !
     
    59:18
    Dukla, Bokroš, 2 min. hrubosť
     
    58:52
    Trenčín dal gól!
    Žilina sa k záverečnému náporu nenadýchla, naopak inkasovala. Keď sa Sojčíkovi nepodarilo presadiť pred Lacom, vzal to na seba MAREK BIRO, ktorý Laca prestrelil z osi klziska.Asistencie: Peter Sojčík, Radoslav Tybor.
     
    51:22
    MsHK, Škoda, 2 min. nebezpečná hra s vysokou hokejkou.
     
    42:53
    Žilina dala gól!
    Žilina sa vracia do zápasu a prehráva už iba gól. Po Lažovej strane Kristín len vyrazil puk priamo na hokejku MILANA DREVENÁKA, ktorý nemal žiadny problém s poslaním puku od odkrytej domácej bránky. Asistencia: Miroslav Lažo.
     
    39:16
    Ďalšia šanca Richarda Lintnera na gól. Výborne si nakorčuľoval na os pásma, kam dostal prihrávku a bol úplne sám pred Lacom, ktorý ale jeho zámer vymiesť pravý horný roh vystihol.
     
    38:33
    MsHK, Krajčí, 10 min. nešportové správanie. A Žilina v piatich aj pokračovať, avšak 10 minút bez Krajčiho, ktorý niečo pekné rozhodcovi povedal.
     
    36:17
    MsHK, Drábek, 2 min. hákovanie.
     
    29:22
    Obrovský tlak hráčov Dukly. Ani Tybor, Pardavý či Gašparovič sa však nevedia v čistých šanciach presadiť !
     
    28:42
    Adamec mohol streliť svoj prvý gól v drese Dukly v extralige. Dostal ideálnu prihrávku na os, odkiaľ ale spoza obrancu triafa len hornú žŕdku bránky Žiliny !
     
    23:32
    Trenčín dal gól!
    Dukla však rýchlo odpovedá rovnako gólom. RICHARD LINTER sa dostal s pukom za bránku, kde zabrzdil, oklamal pohybom brankára Mareka Laca, ktorý čakal puk z druhej strany a skúsený obranca zasunul puk za jeho strany zo strany druhej. Asistencie: Tomáš Klíma, Radoslav Tybor.
     
    22:09
    Žilina dala gól!
    Žiline sa podarilo využiť presilovku o dvoch hráčov a ešte jej jedna 56-sekundová zostáva. Po kombinácii v pásme napriahol od modrej IGOR RÚFUS a trafil to parádne presne ! Asistencie: Vladimír Škoda, Miroslav Lažo.
     
    21:05
    Dukla, Tybor, 2 min. vrazenie na mantinel. Presilovka Žiliny o dvoch hráčov.
     
    20:28
    Dukla, Kristín, 2 min. zdržiavanie hry.
     
    18:06
    Trenčín dal gól!
    Dukla hrala vcelku dobre aj túto presilovku, hoci Žilina sa nenechala nejako výrazne zatlačiť. Po kombinácii v útočnej tretine nevyšiel príklep Lintnerovi, puk sa však dostal na os k ROSTISLAVOVI MAROSZOVI, ktorý zamieril presne a prekonáva Laca tretíkrát. Asistencie: Richard Lintner, Jakub Gašparovič.
     
    16:37
    MsHK, Ďuriš, 2 min. nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    13:24
    Trenčín dal gól!
    Dukla dlhšiu dobu počas presilovky nevystrelila na bránu, no keď sa konečne odhodlali Trenčania k strele, podarilo sa im dostať sa druhým gólom do vedenia. RADOSLAV TYBOR si od modrej potiahol puk bližšie k bránke a švihom prekonal Laca. Asistencie: Jaroslav Koma, Richard Lelkeš.
     
    12:31
    MsHK, Devečka, 2+2 nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    11:20
    Žilina dala gól!
    Vyrovnané je však už po 38 sekundách hry. Lintner stratil puk, o ten ho obral TOMÁŠ SÝKORA, ktorý po ľavom krídle unikol a z kruhu vymietol protismerný horný roh Kristínovej bránky. Bez asistencie.
     
    10:42
    Trenčín dal gól!
    Veľmi nešťastný gól teraz pre Žilinu, maximálne šťastný zásah pre domácich. Tyborova prihrávka Lelkešovi na strelu bola zblokovaná, puk sa odrazil od PETRA SOJČÍKA a jeden z obrancov hostí v snahe odpáliť puk ho poslal za nepripraveného Laca. Asistencie: Richard Lelkeš, Radoslav Tybor.
     
    08:07
    Dukla, Adamec, 2 min. hákovanie.
     
    08:07
    Valášek vymyslel peknú prihrávku pred bránku, kde nikto nekryl Olivera Ďuriša. Kristín len reflexívne zodvihol betón a zabránil gólu.
     
    05:26
    Trenčania sa teraz pozabudli v útočnom pásme, vlkom vznikol priestor na prečíslenie 2 proti 1, ktoré však Drevenák riešil individuálne, Kristína ale neprekonal.
     
    00:55
    Nakoniec sa im to podarilo a bola z toho prvá vážnejšia šanca domácich. Tybor zabojoval veľmi dobre za bránkou, nakorčuľoval mu na os klziska Lelkeš, ktorého bomba bola zblokovaná, ale Laco musel riešiť ešte aj dorážku Gašparoviča, ktorý strieľal z bezprostrednej blízkosti.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 11. Sojčík (Lelkeš, Tybor), 14. Tybor (Koma, Lelkeš), 19. Marosz (Lintner, Gašparovič), 24. Lintner (T. Klíma, Tybor), 59. Biro (Sojčík, Tybor) - 12. Sýkora, 23. Rúfus (Škoda, Lažo), 43. Drevenák (Lažo)


    HK DUKLA Trenčín: Kristín – Koma, Imrich, Biro, Lintner, Vizváry, Bokroš, Habšuda, Nemčík – Tybor, Lelkeš, Sojčík, Tybor, Marosz, Gašparovič, Jakúbek, T. Klíma, Šišovský, Mravík, Broska, Adamec.
    MsHK Žilina: Laco – Rúfus, Devečka, Brcko, Harant, Dlouhý, Leško, Sekáč – Važan, Škoda, Lažo, Kokavec, Troliga, Varga, Drevenák, Ďuriš, Krajči, Drábek, Valášek, T. Sýkora.

    Diváci: 1870
    bahis siteleri