Poprad – Nitra 1:2 (kon.) | Trenčín – Žilina 5:3 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 2:3 (po s.n.)
Zvolen – Martin 4:1 (kon.) | Košice – Skalica 4:3 (kon.)
konec
HK Poprad
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
HK Nitra
sk Pátek 02.11.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine sme mohli vidieť sympatický výkon na oboch stranách. Už v 44. minúte sa po skvelej strele od Lukáša Hvilu gólovo presadil Stanislav Balán, ktorý zasunul puk za bezmocného gólmana Valenta. V závere stretnutia svoj tím nepríjemne oslabil Vandas, ktorý sa previnil napadnutím a hostia túto poskytnutú výhodu s veľkým prehľadom využili. Roman Tománek po Stümpelovej prihrávke pridal druhý gól nitrianského tímu.
    Domáci tak ostávajú bez bodu a hostia si pod Zobor vezú plný bodový zisk za výhru v pomere 2:1.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:32:56)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:57
    V závere tohto stretnutia zinkasovali domáci hráči vylúčenie. Potrestaná je striedačka, ktorá poslala na ľad príliš veľa hráčov.
     
    59:42
    Popradčania majú puk na svojich hokejkách, no Balánov prienik bol nekompromisne zastavený na útočnej modrej čiare. Domáci majú už príliš málo času a puk je na nitrianských hokejkách.
     
    58:57
    Popradskí hráči nám zatiaľ predvádzajú len veľmi zlý hokej. Ich súperi ich efektívne bránia a nepúšťajú ich k žiadnemu zakončeniu.
     
    58:00
    Nitra dala gól!
    Hosťujúci "Corgoni" využívajú túto presilovú hru! Po skvelej prihrávkovej kombinácii sa dokázali hostia presadiť zásluhou gólu z hokejky ROMANA TOMÁNEKA! Ten zinkasoval v medzikruží skvelú prihrávku od Stümpela a puk švihom dopravil za bezmocného Sidora. Asistencie si pripisujú hráči Jozef Stümpel a Jarmo Jokila.
     
    57:24
    Nitrianskí hráči si zahrajú presilovú hru. Dvojminútový trest za napadnutie zinkasoval popradký útočník Michael Vandas.
     
    57:15
    Nekompromisné zakončenie od modrej čiary z hokejky Jaroslava Špeldu nám prinieslo závar pred nitrianskou bránou! Dorážať sa snažili aj Balán a aj Vandas, no nitrianský gólman Valent puk pokrýva svojou lapačkou.
     
    56:55
    Takáč so Saboličom sa dostali do potencionálneho protiútoku! Po peknej backhandovej prihrávke však Sabolič puk nezastihol a pri puku sú opäť hostia.
     
    56:17
    Hra na popradskom štadióne sa momentálne nesie v znení mnohých nepresností na nitrianskej strane. Najskôr offsajd a následne aj zakázané uvoľnenie zastavuje hosťujúcich hráčov.
     
    56:02
    Nitranskí hráči nám predviedli prihrávku rukou, ktorá zastavila ich ofenzívnu hru. Vhadzovať s abude v strednom pásme.
     
    55:37
    Aktivita Stanislava Balána bola nekompromisne zastavená. Valent jeho prvú strelu vyrazil. Balán sa však nevzdal, bránu si obkorčuľoval a zakončil z druhej strany. Valent však úspešne zasahuje aj tentokrát.
     
    55:12
    Momentálne sa hra prelína zo strany na stranu a ani jeden z tímov nám nepredvádza lepší výkon. Pri puku sú momentálne Popradčania, ktorí sa snažia zaútočiť.
     
    54:32
    Ďalšie tvrdé zakončenie z pravého krídla priniesol Nádašdi, no aj jeho strela končí neúspešne. Gólman Sidor puk vyráža na ochrannú sieť svojou vyrážačkou.
     
    53:44
    Jozef Stümpel opäť preveroval gólmana Sidora strelou z pravého krídla, no opäť pohorel. Po jeho tvrdom zakončení Sidor puk ukrýva medzi svojími betónmi.
     
    53:34
    Nitrianskí hráči si vytvárajú mierny útočný tlak, ktorý však popradských hráčov príliš neznervózňuje. Po nepresnej prihrávke Kuzmu posiela puk cez všetky čiary Jaroslav Špelda.
     
    53:06
    Martin Segľa sa chcel individuálne presadiť, no svoju snahu príliš prekombinoval. Prešiel cez dvoch popradských hráčov, no na pozornom Kovačevičovi už nepríjemne stroskotal.
     
    52:23
    Brankár Sidor má v dnešnom zápase so svojou lapačkou úzky vzťah. Tentokrát nekompromisne odstavil strieľajúceho Nádašdiho. Nasleduje vhadzovanie po jeho ľavici.
     
    52:08
    Jarmo Jokila opäť preveril popradského gólmana Sidora, no ten prešiel na výbornú. Na delovku nitrianského útočníka zareagoval sklepnutím betónov na ľad a následným vyrazením puku do bezpečia.
     
    51:49
    Zakázané uvoľnenie v znení nitrianského tímu prináša puk pred gólmana Valenta. Vhadzovať sa bude po jeho pravici.

    Branky a nahrávky: 44. Balán (Hvila) - 31. Tománek (Stümpel), 58. Tománek (Stümpel, Jokila)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) - Šterbák ("C"), Špelda, Kovačevič, Kramár, Pentikäinen, Kurali, Dinda - Vandas, Balán, Hvila - Tomas, Koskinen, Buc - Sabolič, Rapáč, Takáč - Paločko, Gríger, Homa.
    HK Nitra: Valent (Kusy) - Nádašdi, Trefný, Vosátko, Ordzovenský, Árvay, Rais, Kuzma - Kováčik ("C"), Chrenko, Segľa - Tománek, Stümpel, Jokila - Podstavek, Hamrák, Kadura - Pupák, Šiška, Kmeč.

    Rozhodčí: Lokšík - Gajan, Bogdaň

    Diváci: 2184
    bahis siteleri